15 legjobb és legújabb androidos fotószerkesztő alkalmazás 2020

Olyan sok képszerkesztő alkalmazás van, ezért zavart, hogy melyiket válassza! Nos, itt vannak a legjobb képszerkesztő APK-k az Androidon, amelyeket meg kell próbálni!

Fotószerkesztő alkalmazás vagy Photo edit APK Mindig is ez volt az egyik legnépszerűbb alkalmazás az élet minden területéről érkező felhasználók számára, férfiak és nők egyaránt.

Ennek oka, hogy az alkalmazás segítségével már nem kell bajlódnia a fényképek PC-n történő szerkesztésével professzionális szoftver segítségével, amelyet általában nehéz használni, mert mindent meg lehet csinálni okostelefonon keresztül.

Ráadásul a legjobb kamerás mobiltelefonra való támaszkodás még mindig hiányzik ahhoz, hogy a fényképek szebbek legyenek esztétika és sok lájkot szerezhet az Instagramon.

Nos, azok számára, akik kortárs képszerkesztő alkalmazást keresnek, itt az ApkVenue áttekinti a legjobb képszerkesztő APK-ajánlásokat, amelyeket ki kell próbálni.

A legjobb fotószerkesztő alkalmazásajánlások

A képszerkesztés kötelező tevékenységnek tűnik azok számára, akik szeretnek frissíteni a közösségi médiában. A fényképek szerkesztéséhez azonban az alkalmazás segítségére van szükség.

Nos, itt az ApkVenue összefoglalja a különféle legjobb képszerkesztő alkalmazásokat, amelyekkel megpróbálhat lenyűgöző fotószerkesztéseket készíteni.

Android fotószerkesztő alkalmazás

Szerencsére a technológiai fejlődésnek köszönhetően nincs szüksége számítógépre, hogy professzionális fotós stílusában szerkeszthesse a menő fotókat.

Mivel rengeteg legújabb fotószerkesztő alkalmazás érhető el a következő címen: A Play Áruház és a minőség sem rosszabb szoftver fényképeket szerkeszteni PC-n, banda!

De a nagy szám zavaró, mi? Ezért Jaka úgy döntött, hogy ajánlást tesz 10 képszerkesztő APK for Android legjobb.

1. PicsArt Photo Editor

Ahogy a neve is mutatja, egy jó fotószerkesztő APK PicsArt Photo Editor a tökéletes alkalmazás azok számára, akik korszerűbbé akarják tenni fotóit, bandává.

Fajtával szűrő és eszközök amely elérhető ebben az alkalmazásban, garantálva, hogy nem lesz nehézségei fantáziáját fotóiba vinni.

Bámulatos, hogy ezek a hűvös funkciók, beleértve a fotó rács funkciót, hozzáférhetők annak ellenére, hogy úgy dönt, hogy továbbra is ingyenes felhasználók marad, banda!

Töltse le a legújabb PicsArt Photo Editor alkalmazást az alábbi linken keresztül:

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletPicsArt Photo Editor
FejlesztőPicsArt
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret31 MB
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

2. Pattanós mag

Pattanós mondhatni, hogy ez a program egyik képszerkesztő alkalmazása Google amit érdekes kipróbálni.

Ez az alkalmazás professzionális képszerkesztő használatra készült, mert olyan funkciókkal rendelkezik, mint a beállítások fehér egyensúly és támogatása NYERS.

Azok számára, akik nem tudnak folyékonyan fényképeket szerkeszteni, Pattanós jellemzői is vannak automatikus szerkesztés akik valóban tudnak segíteni azokon, akik laikusok, bandák!

Töltse le a legújabb Snapseed alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Google LLC Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletPattanós
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret22 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

3. Photo Lab Picture Editor

Azok számára, akik nem akarnak technikai kérdésekkel és bonyolult számokkal foglalkozni, kipróbálhatja a legjobb képszerkesztő apk-t Photo Lab Picture Editor.

Ez az alkalmazás sokféle lehetőséget kínál szűrő és más egyedi effektusok, amelyek segítenek abban, hogy fényképei kiemelkedjenek a többiek közül, banda!

Az Instagram sok fotója hasonlónak tűnik, de ez az alkalmazás segíthet az Instagram-galériában még mindig egyedi lehet.

Töltse le a legújabb Photo Lab Picture Editor alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging Linerock Investments LTD LETÖLTÉS
RészletPhoto Lab Picture Editor
FejlesztőLinerock Investments LTD
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret51 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

4. VSCO

Talán hallotta ezt a kifejezést VSCO lány a közösségi médiában, mint TikTok és Instagram utóbbi időben?

A népszerű mém az iPhone és az Android képszerkesztő APK-ból született VSCO amelyet sok Z generáció választ, különösen a nők.

Egy sorozat mellett szűrő minimalizmus, ez az alkalmazás hatásokat is nyújt szüret amely utánozhatja a klasszikus kamera eredményeit Kodak és Fuji, banda.

Töltse le a legújabb VSCO alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging VSCO LETÖLTÉS
RészletVSCO
FejlesztőVSCO
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret58 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

5. Adobe Photoshop Express

Mint az egyik nagy név a fotószerkesztő APK világában, az ApkVenue úgy gondolja, hogy az ApkVenue-nak nem kell bemutatnia ezt az egyetlen alkalmazást, bandát.

Röviden, Adobe Photoshop Express egy olyan alkalmazás, amellyel fényképeket lehet szerkeszteni a PC-n lévő képszerkesztő szoftver „azonnali” verziójáról, Adobe Photoshop.

Bár nem annyira átfogó, mint a PC-s verzió, ez az alkalmazás egyszerűbb felülettel rendelkezik, és ami még fontosabb, hogy ez az alkalmazás szabadon használható, bandák!

Töltse le a legújabb Adobe Photoshop Express alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletAdobe Photoshop Express
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret66 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

6. Adobe Lightroom

Különböző Adobe Photoshop Express pontosabban a szakemberek számára, Vályogtégla is nyújtani Adobe Lightroom mint alkalmazás szerkesztés fénykép öngyújtó.

Ez a legjobb képszerkesztő apk nem rendelkezik olyan teljes funkciókkal, mint a „nagy testvér”, de megkönnyíti a felhasználók számára, hogy néhány kattintással szerkesszék a fényképeket.

Ezen kívül ennek az alkalmazásnak vannak funkciói is képmegosztás amely teljesebb és tökéletes azok számára, akik sokat használnak közösségi médiát.

Töltse le a legújabb Adobe Lightroom alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging Funkata Pte. kft LETÖLTÉS
RészletAdobe Lightroom
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret72 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

7. PicSay

Néha a képek nem elégségesek ahhoz, hogy kifejezzük magunkat, és amikor szavakra van szükséged, PicSay egy kép- és írásszerkesztő alkalmazás, amellyel számolni kell, bandával.

A fényképek szerkesztése ezzel az alkalmazással szintén nagyon egyszerű. Használhatja ezt az egyetlen képet és írószerkesztő alkalmazást tetszése szerint anélkül, hogy bonyolult lenne, tudja!

Azok számára, akik szellemében készítik a képregényeket, funkciókat szövegbuborék ebben az alkalmazásban lehet hozzáadni történeteket az eredményeket a szerkesztett fotók, banda!

Töltse le a legújabb PicSay alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletPicSay
FejlesztőShinycore
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret1,8 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

8. Prizma

Pihenjen, banda, az ApkVenue nem hívja meg, hogy megismerje a térépítést. Prizma mit jelent az ApkVenue, az egyik legjobb fotószerkesztő APK az iPhone-on.

Miután kizárólag az iOS-en érhető el, ez az alkalmazás 2016-ban, bandával, végül felélénkítette a képszerkesztő világot az Android-on.

Meg kell jegyezni, hogy az online képszerkesztő alkalmazás által használt algoritmus meglehetősen nehéz, ezért türelmesnek kell lenned, amikor ezt az alkalmazást, bandát használod.

Töltse le a legújabb Prisma alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotó- és képalkotó alkalmazások Prisma Labs, Inc. LETÖLTÉS
RészletPrizma
FejlesztőPrisma Labs, Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret8,6 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

9. LightX

Az Instagram nevű képszerkesztő APK for Instagram LightX lehet, hogy kevésbé ismert, mint a listán szereplő többi alkalmazás. De a funkciók nagyon érdekesek, banda!

Az itt található funkciókat könnyen felismerheti azok, akik gyakran használták őket Adobe Photoshop. Csak annyit, hogy ez a fotószerkesztő alkalmazás számos egyedi tulajdonsággal is rendelkezik.

Az egyik az karikatúrák készítésének jellemzői amelynek minősége akár az Indonézia-szerte fellelhető útszéli festőknek, bandáknak is megfelel.

Töltse le a legújabb LightX alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Andor Communications Pvt Ltd Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletLightX
FejlesztőAndOr Communications Pvt Ltd.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret22 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

10. AfterFocus

Ellentétben más itt található alkalmazásokkal, eszköz Android fotószerkesztő AfterFocus egyetlen sajátossága van, a banda.

Ahogy a névből sejthető, AfterFocus képes megváltozni fókuszpont az Ön által készített fotókból.

Ezzel az alkalmazással effektusokat használhat elhomályosít vagy bokeh minőséggel DSLR fényképezőgép közvetlenül a mobiltelefonján.

Valóban hatás bokeh Most sok elérhető a mobiltelefonon, de ezzel a fotóalkalmazással nem kell bajlódnia a mobiltelefon, banda pozícionálásával!

Töltse le a legújabb AfterFocus alkalmazást az alábbi linken keresztül:

A MotionOne fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletAfterFocus
FejlesztőMotionOne
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret17 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

BÓNUSZ: Egyéb képszerkesztő alkalmazások ~

Az Android mellett az ApkVenue különféle fotószerkesztő alkalmazás-ajánlásokat is tartalmaz PC-re és iPhone-ra. Jelentkezzen be alább, igen!

IPhone Photo Editing App

Az iPhone felhasználók is mindenképpen szeretnének egy modern képszerkesztő APK-t, nem? Valójában az ApkVenue fent említett alkalmazás az iOS verzióban is elérhető.

De még mindig sokan vannak iPhone képszerkesztő alkalmazás más, amit kipróbálhatsz, tudod! A teljes ajánlás megismeréséhez olvassa el az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Alkalmazás fényképek konvertálásához videókká

Szeretné, ha a szerkesztett fotók kortársabbak lennének? Ha igen, akkor meg kell próbálnia egy olyan alkalmazást, amely fotókat egyesít videóként PC-re és Androidra.

De melyek az ajánlott alkalmazások? Gyerünk, nézd meg az ajánlásokat olyan alkalmazás, amely a fotókat videókká alakíthatja a következő cikkben banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Rajzfilm képszerkesztő alkalmazás

Annak érdekében, hogy egyedibb legyen, kipróbálhatja a fényképek szerkesztését és rajzfilmekké alakítását is. Garantáltan egyedi és lenyűgözni másokat!

Azoknak, akik bármit meg akarnak tudni alkalmazás, hogy fotóit rajzfilmekké alakítsa legjobb az Android-on, az alábbi cikkben láthatja az értékeléseket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Alkalmazások, amelyek megváltoztathatják a fotókat, így mozognak

Láttál már egy menő mozgó fotóposzt alias cinemagraph-ot a közösségi médiában? Gondolkodj tovább, hogyan készítsd el, banda?

Nagyon könnyű! Csak szükséged van rá alkalmazások, amelyek mozgathatják fényképeit amelyet az alábbi cikkben találhat meg. Később ne felejtsd el hozzáadni a megfelelő zenét, OK!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Anime Photo Changer alkalmazás

Nem kevésbé klassz, mint a fotószerkesztő APK, hogy rajzfilm legyen, kipróbálhat egy anime képszerkesztő alkalmazást is, hogy az eredmények eltérjenek a többitől.

Bármit meg akar tudni alkalmazás, hogy a fényképet Anime-vé alakítsa? Gyere, nézd meg a teljes beszámolót az alábbi cikkben, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Fotóalkalmazás rács formában

Láttál már összekapcsolt fotóbejegyzéseket az Instagramon? Az eredmény miatt az IG hírcsatorna hűvösebbnek tűnik, mint a celebgram IG?

Azok számára, akik megpróbálnak összekapcsolt Instagram-hírcsatornát készíteni, használhatjátok olyan alkalmazás, amely rács formájában készíthet fényképeket amelyet az ApkVenue az alábbi cikkben megvitat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Fotószerkesztő alkalmazás asztali / laptopon

Természetesen, ha profi fotószerkesztőként kezdi a hobbit, akkor szükség van olyan PC-re készült fotószerkesztő szoftverre, amely rengeteg szép funkcióval rendelkezik.

Nos, azok számára, akik keresik a legjobb ingyenes PC-s fotószerkesztő alkalmazás, ellenőrizze a következő cikk ajánlásait, menjünk! Garantáltan klassz!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

PC videoszerkesztő alkalmazás

Végül, de nem utolsó sorban, mindenképpen szükséged van egy videoszerkesztő alkalmazásra is, hogy a bejegyzéseid ne csak fotókat, bandát tartalmazzanak!

De bármi PC videoszerkesztő alkalmazás a legjobb az Ön számára? Csak olvassa el a PC-s videószerkesztő alkalmazásokra vonatkozó ajánlásokat a következő cikkben!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A legjobb fotószűrők és effektusok

Általában az egyik cél, amelyet valaki egy képszerkesztő APK-val használ, egy olyan fotószűrő vagy effekt biztosítása, amely hatásosabbá teszi az eredményeket esztétika.

Különösen a közösségi média ezen korszakában. Az érdekes és jó fotók feltöltése már nem csak hobbi, hanem kötelező is, különösen, ha híres hírességre vágysz.

Nos, ha az ApkVenue fentebb felsorolt ​​listája kifejezetten azok számára, akiknek szüksége van a legjobb képszerkesztő APK-ra vonatkozó ajánlásra, akkor itt van egy lista legjobb fotószűrők és effektusok alkalmazás.

1. FaceArt Selfi kamera: fotószűrők és effektusok

Először is a legjobb fotószűrő és effekt alkalmazás FaceArt Selfi kamera: fotószűrők és effektusok mesterséges fejlesztő Lyrebird Stúdió.

Ez az alkalmazás, amelyet több mint 50 millió felhasználó töltött le a Play Áruházból, számos érdekes funkciót kínál a fotószűrőkkel és effektusokkal kapcsolatban.

Például vicces matricák, vicces kamerahatások, PIP kamerahatások és a fotók szerkesztését támogató funkciók. Azok számára, akik nem elégedettek az IG történetszűrővel, ez a fotószerkesztő APK alternatív megoldás lehet.

Töltse le a FaceArt Selfi Camera alkalmazást: Fotószűrők és effektusok az alábbi linken keresztül:

A Lyrebird Studio Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS
RészletFaceArt Selfi kamera: fotószűrők és effektusok
FejlesztőLyrebird Stúdió
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

2. QM KAMERA

Nos, azok számára, akik egy kortárs képszerkesztő alkalmazást keresnek, különféle esztétikai effektusokkal és szűrőkkel, QM CAMERA az egyik legjobb ajánlás, banda.

Több mint 40 professzionálisan tervezett szűrőt, 100+ gradiens szűrőt, 50+ fényszűrőt, 3D glitch effektusokat és még sok mást mutat be.

Van tehetsége a tervezéshez? Létrehozhat saját előre beállított effektusokat és szűrőket is az ízlésének megfelelően. Alkalmas a legjobb kamera mobiltelefonjának támogatására!

Töltse le a QM CAMERA alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging Analog Film Photo & Photo Editor & Camera LETÖLTÉS
RészletQM CAMERA
FejlesztőAnalóg film fotó- és fotószerkesztő és kamera
Minimális OSAndroid 4.4 vagy újabb
Méret19 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

3. Retro kamera: Fotók szerkesztése a Vintaj kamerával

Ön egy fotóeffektus szerető szüret? Ha igen, akkor az alkalmazásszűrőket és a fotóeffektusokat Retro Cam talán most telepítheti az Android mobiltelefonjára.

Az egyszerű és könnyen használható felülettel ellátott Retro Cam sok vintage fotóeffektust és szűrőt kínál, amelyeket megpróbálhat kombinálni.

Nem csak szűrők vagy fotóeffektusok, hanem olyan fényképszerkesztő funkciókat is használhat, mint általában egy képszerkesztő APK.

Töltse le a Retro Cam alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Photo & Imaging Selfie Photo Editor & Vintage Filters LETÖLTÉS
RészletRetro Cam
FejlesztőSzelfi fotószerkesztő és szüreti szűrők
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret53 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

4. Glitch Photo Editor

Láttál, vagy akár készítettél saját TikTok videókat? Biztosan ismeri a glitch effektust, amely az utóbbi időben oly gyakran megtalálható a közösségi média platformjain?

Nos, ahogy a neve is mutatja, Glitch Photo Editor Ez egy fényképszerkesztő APK, amely különféle effektusokat kínál egy hiba, VHS és Vaporwave, szintén retro álnevek szüret.

Képeket és videókat is készíthet közvetlenül az alkalmazásból a kívánt effektusok segítségével, megkönnyítve a szerkesztés nélkül.

Töltse le a Glitch Photo Editor alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Fotó- és képalkotó alkalmazások Fillog Studio LETÖLTÉS
RészletGlitch Photo Editor
FejlesztőFillog Stúdió
Minimális OSAndroid 4.2 vagy újabb
Méret18 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

5. Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus

A legjobb fotószűrő és effekt alkalmazás ezúttal a listán áll utoljára, mégpedig PicPlus az IdeaLabs fejlesztő készítette.

Amint azt az alkalmazás nevében elmondtuk, a PicPlus három fő funkciót kínál, nevezetesen a legjobb képszerkesztő alkalmazásként, kollázs alkalmazásként, valamint fotószűrő szolgáltatóként.

A teljes funkciókkal és az egyszerű és könnyen használható felhasználói felülettel nem csoda, hogy a PicPlus magas, 4,8-as minősítést kap a Google Play Áruházban.

Töltse le a Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus alkalmazást az alábbi linken keresztül:

IdeaLabs Fotó- és képalkotó alkalmazások. LETÖLTÉS
RészletPhoto Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus
FejlesztőIdeaLabs.
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret40 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Ennyi, banda, lista legjobb fotószerkesztő alkalmazás-ajánlások Jakából. Minden alkalmazásnak, amelyet az ApkVenue itt tárgyal, megvannak a maga előnyei.

Ez azt jelenti, hogy csak a maximális eredmény eléréséhez szükséges igényekhez kell igazítania.

Igen, van egy sor a legjobb szűrő- és fotóeffektus-alkalmazások közül azok számára, akik klassz, celebgram stílusú fotókat szeretnének.

A korábbi, legjobb fotószerkesztő APK-k segítségével az ApkVenue garantálja, hogy szerkesztett fotói lenyűgözőbbek és másabbak lesznek, mint máskor.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found