7 színész, aki pénzért hajlandó őrült és tiltott dolgokat csinálni a filmekben?

Annak érdekében, hogy jó és színvonalas látványt tudjon bemutatni, a következő színészek hajlandók hülyeségeket csinálni a filmekben betöltött szerepeikért, tudod!

Ahhoz, hogy egy jó filmművet bemutathasson, minden bizonnyal nem csak a filmkészítő csak a benne játszó színészek.

Közülük nem kevesen kedvelik, vagy nem kell különféle nehéz és veszélyes jeleneteket készíteniük a legjobb eredmények elérése és a közönség elvárásainak való megfelelés érdekében.

Érdekes módon még sok olyan színész van, aki hajlandó különféle természetellenes és ostobaságokat megtenni azért a szerepért, amelyet bandázik!

Kíváncsi arra, hogy kik a résztvevők színészek, akik hülyeségeket csinálnak a szerep kedvéért? A következő egy teljes vita.

Színészek, akik olyan dolgokat csinálnak, amelyek nem tesznek értelmet a szerepért

A teljesség természetesen az egyik fontos dolog, amelyet a filmszínészeknek meg kell adniuk ahhoz, hogy érdekes és színvonalas műsorokat tudjanak bemutatni.

De ezen felül a következő színészek közül néhány hajlandó különféle ésszerűtlen dolgokat megtenni az általuk játszott szerepekért.

1. Robert Pattinson

Először is vannak színészek Robert Pattinson amely egyre ismertebb a nyilvánosság számára, miután eljátszotta Edward Cullen karakterét a Twilight filmsorozatban.

Ha a színészek általában filmekben mutatnak be szerelmi jeleneteket partnereikkel, akkor ez különbözik attól, amit Robert Pattinson tett az életrajzi filmben Kis hamu 2008-ban.

Az egyik filmjelenetben, amikor Robert Pattinsont felkérik fellépésre színhely orgazmus, a saját ujjaival csinálta igazán, tudod, banda.

2. Shia LaBeouf

Következik Hollywood egyik legvitatottabb színésze, Shia LaBeouf aki ésszerűtlenül cselekedett Jerome karakterének alakításakor a filmben Nimfomán: I. köt.

A film forgatókönyvében megírt történet szerint Shia és társsztárai, nevezetesen Stacy Martin követelte, hogy legyenek olyan szexjelenetek, amelyeket helyettesíteni kellett volna a test megduplázódik.

Nem csak, hogy a bemutatott hüvely állítólag hamis, és a CGI hatásának eredménye. Mivel azonban ezt túl nehéznek tartották, Shia és Stacy végül úgy döntöttek, hogy valóban ezt csinálják.

3. Dwayne Johnson (A szikla)

Című akciófilmben játszott Herkules 2014-ben, Dwayne Johnson más néven Hercules színész, aki a következő hülyeséget követi el egy filmben betöltött szerepért.

Egy olyan jelenetben, amikor a színész megpróbál elmenekülni a keze köré fonódó láncoktól, a Szikla arra kéri a stábot, hogy valódi fémláncokat használjon a harcuk valóságosabbá tételéhez.

Ennek eredményeként a jelenet sikeresen létrejött, és a jelenet alatt nyolcszor is kiütötte a színészt.

4. Joaquin Phoenix

Az egyik színész, aki sikeresen ábrázolta a Joker karaktert, Joaquin Phoenix így a következő színész, aki hülyeségeket követ el a filmben játszott szerepéért, banda.

A filmben Freddy Quell nevű második világháborús veteránként látható A mester 2012-ben úgy tűnt, Joaquin Phoenix teljesen teljességében ábrázolja karakterét.

Valójában állítólag Joaquin egy fogorvost is felbérelt, hogy tartókat és gumit rögzítsen a fogaihoz, hogy az állát zárva tartsa.

5. Ryan Gosling és Michelle Williams

Ezután színészek vannak Ryan Gosling és Michelle Williams című romantikus filmben játszott szerepükért természetellenes dolgokat kell tennie Kék Valentin.

Ryan Gosling és Michelle Williams férjként és feleségként szerepelnek a filmben.

Nincs félszeg, az alkotás kedvéért kémia és a kettő közötti intimitás, Ryan és Michelle még úgy döntöttek, hogy egy hónapig együtt maradnak, tudod, banda.

6. Leonardo DiCaprio

Miután számos hollywoodi filmcímben szerepelt és a világ egyik legjobb színészévé vált, ez nyilván nem feltétlenül jelenti azt Leonardo DiCaprio hanyagul színészi munkáját illetően.

Még akkor is, amikor részt vett a The Revenant című filmben, a színész, aki elutasította a szerepét ebben a népszerű filmben, valóban totális volt abban, hogy Hugh Glass.

Az egyik abszurd dolog, amit a filmben betöltött szerepéért tett, a nyers bölényhús, a banda evése volt.

Nem csak, a színész hajlandó szerepe miatt egy csillag tetemében is aludni.

7. Tom Cruise

Végül vannak színészek Tom Cruise című bűnügyi filmben betöltött szerepe érdekében természetellenes dolgokat hajlandó tenni Járulékos.

A kiképzett bérgyilkos szerepét megszerezve Tom Cruise nyilvánvalóan nem akart összeveszteni ezzel a szereppel. Még fegyverképzésen is részt vett annak érdekében, hogy optimálisan teljesíthessen a filmben.

Még érdekesebb, hogy a való életben Tom Cruise titokban elhagyja a házat, és megpróbálja rávenni senkit, hogy ő szupersztár híres.

Mindazokat az értelmetlen dolgokat, amelyeket hajlandó volt megtenni, csak a filmben betöltött szerepe miatt. Tényleg összesség, igaz?

Nos, ez néhány olyan színészben van, aki hajlandó különféle értelmetlen dolgokat megtenni a filmekben, bandákban betöltött szerepei miatt.

Annak érdekében, hogy kielégítő eredményeket lehessen bemutatni, a fenti színészek valóban teljességgel teljesítik a film minden jelenetét, még akkor is, ha ez veszélyezteti önmagukat. Nagyon klassz, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.