Az 5 legfejlettebb WhatsApp tiltott alkalmazás 2020

A tiltott WhatsApp alkalmazás, azaz illegális WA még kifinomultabbá teheti WhatsApp-ját. Szeretne kipróbálni? Az alábbiakban bemutatjuk a legfejlettebb gonosz WA 2020 alkalmazást.

Tiltott WhatsApp alkalmazás álnév A WA illegális Nem tagadható, hogy a WhatsApp csevegőalkalmazást kifinomultabbá teheti, különféle funkciókkal kiegészítve, amelyek az eredeti verzióban nem találhatók meg.

Bár ennek az alkalmazásnak a használata bizonyosan nem kockázat nélküli, valójában a kínált különféle funkciók képesek arra, hogy egy pillanatra megfeledkezzenek minden lehetséges veszélyről.

Ezért egy illegális WhatsApp alkalmazás kiválasztása megéri a letöltéshez alaposan át kell gondolni, hogy a kapott előnyök összhangban legyenek a kockázatokkal, banda.

De, csak nyugodj meg! Mert ezúttal az ApkVenue elárul néhányat a tiltott WhatsApp alkalmazás ajánlása ami kifinomultabbá teheti a WA-t.

Tiltott alkalmazás, amely kifinomultabbá teheti a WhatsApp alkalmazást

Mit jelent az ApkVenue az illegális WA alkalmazás alatt, az olyan alkalmazások sora, amelyek nem érhetők el a webhelyen A Play Áruház, nem egy tiltott alkalmazás, amely károsíthatja a mobiltelefont és hasonlókat.

A Play Áruház köztudott, hogy szigorú irányelvek vonatkoznak azokra az alkalmazásokra, amelyek lehetővé teszik az ott történő telepítést, de ez nem azt jelenti, hogy a Play Store-on kívüli alkalmazások mindig rosszak, bandák.

Számos alkalmazás tiltva van A Play Áruház különféle érdekekkel való ütközés miatt, és némelyikük az 5 szélhámos WA alkalmazás nan kifinomult, amit az ApkVenue az alábbiakban ajánl.

1. WhatsApp Tweaker

WhatsApp Tweaker A WhatsApp Tweaks egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a WhatsApp felhasználóinak, hogy titkos beállításokat nyissanak meg ebben a csevegőalkalmazásban.

A megnyitható titkos beállítások között szerepel az index vCard, aktiválás élő helyszínek, és pin-csevegéseket. Annak ellenére, hogy még nem érhető el a Play Áruházban, ez az alkalmazás már integrálva van a hivatalos WhatsApp alkalmazással!

Ezzel a változatosabb beállításmenüvel tapasztalata lesz a WhatsApp használatával kapcsolatban változóbb és minden bizonnyal sokkal szabadabb.

Az alábbi linken keresztül ingyen letöltheti ezt a fejlett WhatsApp alkalmazást, huh, banda!

InformációWhatsApp Tweaker
FejlesztőAlessandro Paluzzi
Felülvizsgálat4.0
Méret6 MB
Telepítse-
Android minimum4.0.3

Töltse le a WhatsApp Tweaker alkalmazást itt!

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

2. Mi a Tracker

Te vagy az, aki gyakran érez bizonytalan és vajon ki az gyakran adja meg WhatsApp fiókját, a WhatsApp alkalmazás nyomozó Ezt valóban kötelező telepíteni.

Csakúgy, mint a neve, Mi a Tracker lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtudják, ki tekintette meg és látogatta meg WhatsApp-fiókját.

Ez nem csak azt tudja, hogy ki látta és látogatta meg a WhatsApp-fiókját, hanem ez az alkalmazás részletes információkat is tartalmazhat, beleértve a látogató mobiltelefonszámát is.

Tuh, banda! Ha olyan illegális WA alkalmazást keres, amelynek funkciói támogatják bosszúságát, jobb, ha csak ezt a gonosz WA-t tölti le!

InformációMi a Tracker
FejlesztőMi a Tracker
Felülvizsgálat4.0
Méret4 MB
Telepítse-
Android minimumVáltakozik

Töltse le a Whats Tracker alkalmazást itt!

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

3. WhatsApp Plus repedt

A WhatsApp Plus Cracked egyike azoknak a „tiltott” alkalmazásoknak kifinomultabbá teheti a WA-t. Akik unják a WhatsApp megjelenését vagy témáját, csakúgy, nem fogják ezt így érezni.

A probléma ezzel az illegális WA alkalmazással van, ízlésének megfelelően megváltoztathatja a WhatsApp témát. A WhatsApp Plus számos más funkcióval is rendelkezik, amelyek kifinomultabbá teszik a WA-t.

A WhatsApp alkalmazás eredeti verziójának használatakor nem fogja megkapni ezt a hatékony funkciót. Ezért a WA MOD alkalmazást visszavonták A Play Áruház és illegális WhatsApp címkével rendelkezik.

InformációWhatsApp Plus repedt
FejlesztőWhatsApp Plus
Felülvizsgálat4.1
Méret51 MB
Telepítse-
Android minimum5.0

Töltse le a WhatsApp Plus Cracked alkalmazást itt!

JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

4. OGWhatsApp

Akarsz két WhatsApp fiókot használjon egyszerre egy okostelefonon vagy Android-eszközön?

Ezután az OGWhatsApp alkalmazás az Ön számára szükséges alkalmazás. Bámulatos, hogy az illegális GB WhatsApp-hoz hasonló alkalmazás nem igényli a mobiltelefon gyökérkezelését, így két WhatsApp-fiókot használhat egyszerre.

Egy másik funkció, amely nem kevésbé érdekes, mint ez a kifinomult WhatsApp el tudja olvasni a csevegést anélkül, hogy elkapná tudod, tehát tudszszellemkép emberek, de mégis elolvasták, miről szól a csevegés.

Ha kíváncsi vagy kipróbálni, azonnal letöltheted ezt az illegális WhatsApp alkalmazást az alábbi linken keresztül, banda.

InformációOG WhatsApp
FejlesztőOG WhatsApp
Felülvizsgálat4.3
Méret51 MB
Telepítse-
Android minimum5.0

Töltse le az OG WhatsApp alkalmazást itt!

OsamaGhareeb Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

5. WhatsBox - Eszközök a WhatsApp számára

Lehet, hogy ez az illegális WA alkalmazás kiegészítő alkalmazás a WhatsApp számára legteljesebb. Különböző érdekes funkciók állnak rendelkezésre ebben az alkalmazásban, és mindegyiket csak egy letöltéssel élvezheti.

Különféle speciális funkciók, amelyek a kifinomult WhatsApp alkalmazáson keresztül alkalmazhatók a WhatsApp-on, a csevegés küldésétől a mobilszám mentése nélkül, az üzenetek elolvasásáig, anélkül, hogy elkapnák őket.

Fejlesztője ennek a nagy teljesítményű WhatsApp eszköznek a magánélet és a biztonság fenntartása felhasználóinak. Ezzel a tiltott WhatsApp alkalmazással az állapot deaktiválása közben felismerheti, hogy ki a véleménye online.

InformációWhatsBox
FejlesztőJurguen Brenes
Felülvizsgálat4
Méret4 MB
Telepítse-
Android minimum4.1

Töltse le a WhatsBox alkalmazást itt!

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

BÓNUSZ: 10 tiltott WhatsApp-trükk a csevegés izgalmasabbá tételéhez

Nos, az ApkVenue fentebb kifejtett illegális WA alkalmazás mellett a következő 10 tiltott WhatsApp trükköt is követheti, hogy még izgalmasabbá tegye a csevegést!

Ez az öt tiltott WhatsApp alkalmazás ami kifinomultabbá és hűvösebbé teheti a WA-t. Az ApkVenue ajánlásai révén ezúttal különféle kiegészítő funkciókat kaphat a WhatsApp-on.

Annak ellenére, hogy szórakoztató és kifinomult funkciókkal rendelkezik, az ApkVenue azt javasolja, hogy a fenti illegális WA alkalmazásokat ne használja negatív dolgokra, különösen bűncselekményekre.

Remélhetőleg Jaka ezúttal cikke hasznos információkkal szolgálhat mindannyiuk számára, és később találkozunk a következő cikkekben.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.