nosztalgiát akar? így játszhatsz psp játékokat androidodon!

Azok számára, akik nosztalgiázni akarnak a PSP játékok iránt, most már tudjátok őket játszani Androidon. Így játszhatsz PSP-játékokat Androidon a PPSPP Emulator segítségével.

Azoknak, akik fel akarják idézni a játékot PSP játékok vagy még soha nem érezte az egyik játékkonzol izgalmát, a kipróbálásához nem kell vásárolnia egy Sony PSP vagy PlayStation Portable konzolt.

Ennek oka az, hogy most már Android-on is lejátszhatja. Akkor hogyan játszol PSP játékokat Androidon?

A mai Android okostelefonok fel vannak szerelve chipset nagy és nagy RAM, amely elképesztő grafikával képes HD játékokat játszani.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy le kell mondania a klasszikus játékok szórakozásáról.

Azonban, PSP a Sony által készített játékkonzol, amely napjaiban nagyon népszerű. A játékok gyűjteménye szintén nagyon nagy, nagyon jó grafikával és játékmenet ami izgalmas. Nos, itt olvashatja el, hogyan kell PSP-játékokat játszani Androidon.

Hogyan lehet PSP-játékokat játszani Androidon

Szerencsére nem kell elbúcsúznunk kedvenc játékunktól a PSP-n, mert már játszhatjuk is őket Androidon.

Nos, ahhoz, hogy PSP-játékokat játszhasson, speciális emulátort kell használnia. Ezzel az emulátorral könnyen futtathat szinte minden típusú PSP játékot androidos okostelefonján.

Telepítse a PSP Emulator alkalmazást

Az Ubergizmo beszámolója szerint sokféleképpen lehet PSP-játékokat játszani egy androidos mobiltelefonon, van egy PSP-emulátor a Google Play Áruházban, de ebben az oktatóanyagban az egyik legjobb PSP-emulátort, a PPSSPP-t fogjuk használni.

Ez az alkalmazás nyílt forráskód és ingyen letöltheti, de talál hirdetéseket.

Ha tetszik a PPSSPP emulátor, akkor megteheti frissítés a fizetős verzióra, hogy segítse a fejlesztőket és eltávolítsa a hirdetéseket. Más funkciók azonban változatlanok, és a különbség az, hogy az alkalmazás ikon aranyszínű lesz.

Kérjük, töltse le az alkalmazást PPSSPP a Google Play Áruházban. De nyilvánvaló, hogy ez az alkalmazás nincs felszerelve PSP játékokkal.

Ez azt jelenti, hogy saját PSP-játékokat kell biztosítania a gyűjteményében ISO vagy CSO fájlformátumokkal.

PSP játékok letöltése

Ahhoz, hogy PSP-játékokat játsszon Androidon, elkezdheti a PSP-játékok lejátszását a PPSSPP emulátoron, először le kell töltenie kedvenc ISO-formátumú PSP-jét.

Könnyű, maradj keresés Menjen a Google-ra, és számos olyan webhelyet talál, amelyek ingyenesen kínálják a PSP játékokat.

Az ISO formátumú PSP játékok többsége meglehetősen nagy, sokan meghaladják az 1 GB-ot is. Ha a letöltött fájl RAR vagy Zip formátumú, akkor először ki kell bontania.

A PPSSPP használata

Miután telepítette a PPSSPP emulátor alkalmazást androidos okostelefonjára, és letöltött PSP-játékokat, itt az ideje, hogy élvezze. A módszer nagyon egyszerű.

  • Győződjön meg arról, hogy az ISO formátumú PSP játékot átmentette androidos telefonjára.
  • Nyissa meg a PPSSPP alkalmazást Androidon, és lépjen a lapra Játékok.
  • Itt megtalálja a telefon összes mappáját, navigáljon abba a mappába, ahová az ISO fájlt mentette.
  • Most csak nyomja meg, hogy elindítsa a játékot.
  • Gomb virtuális játéktábla megjelenik a képernyőn, és megérintheti őket a használatukhoz.
  • Az élmény nem lesz olyan jó, mint egy igazi fizikai gombokkal ellátott PSP, de idővel meg fogja tudni a dolgát.
  • A beállításokat a teljesítmény javítása érdekében is módosíthatja.
  • nyomja meg Beállítások a fő felületen, és megtalálja az összes lehetőségetcsípések.

Szükség szerint testre szabhatja, de ha javítani akarja a játék teljesítményét, akkor segítséget kaphat az Útmutatóból PPSSPP szolarmisztikus teszter.

Így lehet PSP-játékokat játszani Androidon a PPSSPP emulátorral. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a játék teljesítménye az Ön Android telefonjának specifikációitól is függ.

Egyes játékok kissé lassabban futhatnak, mások pedig egyáltalán nem is működnek. Sok szerencsét!