5 legjobb emoji billentyűzet alkalmazás androidhoz

Időnként próbálja ki az alábbi Android emoji billentyűzet alkalmazást, amelyet kedvenc okostelefonjához használhat. Ezek az alkalmazások nemcsak viccesek és érdekesebbek, de még izgalmasabbá tehetik a csevegéseket!

Unja, ha csak a szokásos billentyűzetet használja Android-on? Gyerünk, időnként próbáld ki az alábbi Android emoji billentyűzet alkalmazást, amelyet kedvenc okostelefonodhoz használhatsz. Ezek az alkalmazások nemcsak viccesek és érdekesebbek, de még izgalmasabbá tehetik a csevegéseket!

Ebben a cikkben felsorolok 5-öt Billentyűzet alkalmazás A legjobb hangulatjelek az Android számára stílus hozzáadásához csevegés barátokkal vagy, vagy összetörsz. Gyere, nézd meg!

  • Az iPhone Emojis telepítése Android okostelefonra
  • A középső ujj és az óvszer emoji használata a WhatsApp-on

5 legjobb Emoji billentyűzet alkalmazás Androidra

1. Swiftmoji - Alkalmazás hangulatjelek megkeresésére és ajánlására

Töltse le a SwiftKey Productivity alkalmazásokat

Swiftmoji egy Android emoji billentyűzet alkalmazás, amely sok hangulatjelet biztosít. Mondhatni, ez az alkalmazás egy emoji szótár. A rendelkezésre álló emojik nagy száma megzavarja Önt. A Switfmoji használatával már nem lesz nehéz megtalálni a számunkra megfelelő hangulatjelet, amelyet elküldhetünk a barátainknak. Próbáld ki.

2. Tenor GIF billentyűzet

Apps Productivity Tenor, Inc. LETÖLTÉS

Tenor GIF billentyűzet a legmegfelelőbb alkalmazás, amely GIF-eket keres, amelyeket pillanatnyilag barátainknak küldhetünk csevegés. Ha valaha is használta a Giphy alkalmazást, akkor meg kell értenie, hogyan működik ez az Android emoji billentyűzet alkalmazás. A rendelkezésre álló GIF képek szintén sok választási lehetőséget kínálnak, választhatunk a felkapott GIF, a leggyakrabban használt GIF közül. Kereshet a megadott kulcsszavak szerint is. Ne aggódjon, mert a rendelkezésre álló GIF-képek nagyon könnyűek használni, így nem fogják felhasználni az okostelefon internetkvótáját.

3. CopyPasta - Hangulatjel-alapú szöveget gyűjtő alkalmazás

Roymunson Studios Produktivitási alkalmazások LETÖLTÉS

A GIF-ek és hangulatjelek létezése előtt ismernünk kell az alábbi képhez hasonló hangulatjeleket:

De annak ellenére, hogy elég régi, még mindig sokan szeretik ezeket a hangulatjeleket. Talán az egyedisége miatt, ami miatt ez a fajta emoji továbbra is keresett. A CopyPasta használatával nem kell bajlódnia a saját készítésével hangulatjel szöveg alapú. A CopyPasta sokkal többet tartalmaz hangulatjelek olyan karakterekkel készült, amelyek bizonyos egyedi képnek tűnnek.

4. Kika billentyűzet - Minden jelen van egy billentyűzeten

Alkalmazások termelékenysége A Kika billentyűzet csapata LETÖLTÉS

A Kika Keyboard egy emoji billentyűzet alkalmazás az Android számára, amely gyorsabb, mint a Tenor, amikor GIF-képeket kell találni. Ez az alkalmazás azonnal javasolni fogja a hangulatjeleket is az üzenet mezőbe beírt szöveg szerint csevegés. A Kika Keyboard nevű Android billentyűzet alkalmazás telepítésével már nem kell olyan alkalmazásokat telepítenie, mint a CopyPasta és a Tenor GIF. Adatbázis Az emojik ebben az alkalmazásban szintén soknak vannak besorolva, vannak hangulatjelek, például matricák és képek ASCII formájában, amelyek hűvösek és egyediek.

5. Keyboard Hub - Keresés az interneten, a fordítókban, a szinonimákban, a dokumentumokban és az elérhetőségekben

Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Most megérkezett az Androidra a Gboardhoz hasonló Android emoji billentyűzet alkalmazás. A Hub Keyboard alkalmazás Androidra készült, miután korábban a Gboard csak az iPhone-on volt jelen. A Hub Keyboard alkalmazás keresést végez, ha beírja, akkor beírhatjuk a kapcsolattartó és a telefon adatait anélkül, hogy képernyőt kellene váltanunk. Lefordíthatjuk a szöveget egyik nyelvről a másikra, és szinonimákat kereshetünk.

A fenti alkalmazások közül melyik vonzotta Önt? Válaszoljon a megjegyzések oszlopban igen.