75+ minden idők legújabb és legjobb romantikus nyugati dala

Szüksége van minden idők legújabb és legjobb nyugati romantikus dalára, hogy elcsábítsa? Itt tekintheti meg az ajánlott nyugati romantikus dalok teljes listáját!

Romantikus western dal Természetesen alternatívát jelenthet azok számára, akiknek unhat már hasonló műfajú indonéz dalokat hallgatni.

Különösen néhány ember számára a nyugati romantikus dalokat is inkább a hangulat reprezentatívjának tekintik, olyan mély szövegekkel kiegészítve, amelyek nem hatnak túlságosan.

Ön egyike azoknak, akik szeretnek romantikus nyugati dalokat hallgatni és letölteni szerelmes dal? Szüksége van még egy romantikus angol dalajánlásra?

Nos, akkor ez pont megfelelő! A probléma ebben a cikkben rejlik a legújabb 2020-as és a legjobb romantikus nyugati dalok gyűjteménye mindig.

A legjobb és legújabb nyugati romantikus dalok gyűjteménye 2020

Csakúgy, mint a szomorú nyugati dalok vagy hasonlók, az online zenei alkalmazásokban megtalálhatod és meghallgathatod a nyugati romantikus dalokat.

Mivel azonban túl sok van belőlük, zavarttá kell tennie, hogy melyiket hallgassa meg, igaz?

Ezért lentebb megtekintheti minden idők legnépszerűbb nyugati dalainak teljes listáját és a legújabbakat!

Legújabb romantikus nyugati dalok 2020

Először az ApkVenue néhány felkapott nyugati romantikus dalt fog megvitatni. Itt olyan nagy nevek, mint Ed Sheeran csatlakozni fog a jövevényekhez hasonlóan Lewis Capaldi, banda.

Az ApkVenue által megvitatandó összes dalt itt megtalálhatja olyan zenei alkalmazásokban, mint pl Spotify. Tehát győződjön meg róla, hogy az alkalmazás már van a mobiltelefonján.

Kíváncsi vagy milyen dalokra és kik ezek? Csak megtudja és meghallgatja a dalt:

1. Nincs dal nélküled - Honne

Ez az egy dal valóban alkalmas azok meghallgatására, akik valóban szeretetről, bandáról beszélnek.

Ahelyett, hogy állandóan bucin szavakkal küldené őt, jobb, ha egy kicsit elegánsabb egy dal elküldésével. Nincs dal nélküled Honne követi.

2. U Move, I Move - John Legend ft. Jhene Aiko

Ha ajánlásokat keres romantikus RnB dal, címmel dal U Mozgás, Én Mozgás amelyet John Legend énekelt Jhene Aiko-val, ez az egyik legjobb.

3. Megijedt az élettől - The Weeknd

Tavaly márciusban jelent meg, a 2020-as nyugati romantikus dal címe Ijedt élni Ez a Weeknd tulajdona azok számára is nagyon jó, akik szeretetet akarnak mutatni valaki iránt.

4. Tánc egy idegenrel - Sam Smith, Normani

A Sam Smith és Normani által népszerűsített Tánc egy idegenrel vitathatatlanul ezek közé tartozik nyugati bucin dal ami garantáltan rabja lesz.

5. Szándékok - Justin Bieber ft. Quavo

Lenyűgözte partnere szépsége? Hadd legyen egyre több boldog, próbálja meg mondani, hogy hallgasson meg egy dalt Szándékok Justin Bieber énekelte ezen.

6. Ingyenes szerelem - Honne

A boldog élet a partnerével mindenkinek az álma. Ugyanígy a dal jelentésével is Szabad szerelem Honne ez.

7. 10 000 óra - Dan + Shay ft. Justin Bieber

Nem csak kellemes hallgatni, és mély szövegeik vannak, 10 000 óra érdekes választás lehet azok számára is, akik egy romantikus nyugati dalt keresnek egy video háttérhanghoz.

Csak annyit kell tennie, hogy szerkeszti egy videoszerkesztő alkalmazás segítségével, majd továbbra is adjon részleteket a barátjával! Garantáljuk, hogy partnere rosszul lesz kacsásabb!

8. Imádlak - Harry Styles

Egy olyan férfi történetét meséli el, aki bármit hajlandó tenni a szeretett nőért, bár veszélyes, romantikus angol dal Imádlak Harry Styles nagyon kár, hogy hiányolsz.

9. Mit kell tennie egy embernek - Jonas Brothers

Tényleg elbűvöl valaki, és azt akarja, hogy ő legyen a partnere? Gyerünk, kódolj egy dallal Mit kell tennie egy embernek énekli Jonas Brother.

10. Nem érdekel - Ed Sheeran és Justin Bieber

Nem titok, hogy a szeretteink jelenléte az életünkben vigasztalásnak tűnhet, annak ellenére, hogy olyan állapotban vagyunk, hogy nem viseljük.

Nagyjából ezt az értelmet próbálja átadni a dal Nem érdekel Ed Sheeran és Justin Bieber's bandájának tulajdonosa.

11. Kényelmes - H.E.R.

Címmel tavaly februárban jelent meg egy brit romantikus dal Kényelmes ez azt a nőt jelenti, aki nagyon jól érzi magát, amikor olyan férfival van, aki tetszik neki.

12. Visszatérés - JoJo ft. Tory Lanez

Továbbá van egy romantikus dal címmel Gyere vissza amelyet JoJo és Tory Larez népszerűsített, amelyet a következő részletben hallgathat meg.

13. A nászút elhalványul - Sabrina Asztalos

Végtelen romantikus történetet élni mindenki álma. De, ha reméled, hogy ez megvalósulhat, elküldheted ezt a dalt partnerednek, bandádnak!

14. Megakadt U-val - Ariana Grande és Justin Bieber

Csak a cím alapján talán már tudhatja, hogy ez igazán alkalmas azok számára, akik nyugati bucin dalokat, bandát keresnek.

15. Meghalni - Sam Smith

A legújabb nyugati romantikus dal, amely az utolsó Meghalni érte amelyet Sam Smith tett népszerűvé. Ez a szomorúsággal vegyes romantikus dal azoknak alkalmas, akik szerelmed sorsát siratják.

Azok számára, akik még mindig nem elégedettek, nézzen meg más romantikus western dalokat az ApkVenue legnépszerűbb és legújabb western dalainak ajánlásaiban!

Férfiak minden idők romantikus nyugati dala

Miután megismerte a legújabb dalsorozatot, ezúttal az ApkVenue meghívja Önt, hogy emlékezzen minden idők legjobb romantikus nyugati dalainak meghallgatásával, különösen férfi énekesek vagy szólisták számára.

Kíváncsi arra a férfi énekesre, aki kitöltötte Jaka listáját? Itt vannak a sorok és a romantikus dalok, amelyeket azonnal meghallgathat:

1. Semmi sem változtatja meg iránta való szerelmemet - George Benson

Nem itt az ideje, hogy kódok segítségével kifejezze szeretetét partnere iránt! Ahelyett, hogy érzéketlenség miatt felhajtanánk, jobb, ha azonnal elküldjük ezt a dalt.

2. A legjobb rész - Daniel Caesar

Ehhez mindannyian tudjátok, milyen romantikus a dalszöveg, amelyet Daniel Caesar énekes próbál átadni.

Ahelyett, hogy csak magad hallgatnád rá, jobb, ha a barátoddal hallgatod meg, hogy romantikusabbá váljon, banda!

3. Igazi nekem - Brian McFadden

Zavart minden idők romantikus nyugati dalainak letöltésében, mi az, amit még jó hallgatni? Nekem igazi Brian McFadden énekesnő énekelhet alternatívát.

4. (Minden, amit teszek) Neked teszem - Bryan Adams

Hajlandó bármit megtenni valakiért, akit igazán szeret? Akarja, hogy az ember tudja? Használhat dalokat Minden, amit teszek a következő Bryan Adams.

5. Amikor egyáltalán nem mondasz semmit - Ronan Keating

1999-ben a Semmi domb című vígjáték filmzenéjeként használták fel, Amikor nem mondasz semmit ez a legendás énekes, Ronan Keating is jó neked hallgatni.

6. Ha nem te vagy az egyetlen - Daniel Bedingfield

Lebeg a pároddal? Próbáljon hallgatni, és nagyon figyeljen a dalszövegek jelentésére Ha nem te vagy az következő.

7. Aláírva, lezárva, kézbesítve (a tiéd vagyok) - Stevie Wonder

Miután számos díjat nyert, ez a Stevie Wonder által énekelt romantikus dal is kár, hogy hiányol.

8. Díszít - Miguel

A következő romantikus western bucin dal Miguel énekesnőtől származik a című dalával Szépít. Ez a dal tökéletes azok számára, akik el akarják adni a barátodnak, mennyire szereted őt.

9. Nem tud segíteni a szerelembe esésnek - Elvis Presley

Ne habozzon, mi mást tölthet le romantikus, nyugodtan hallgatható dalokat. Kipróbálhatja ezt a dalt Elvis Presleytől.

10. Mind én - John Legend

Díszítette a világot és az indonéz listákat, dalokat Az összes rólam John Legend népszerűsítette, nem kell kétségbe vonni a romantika szintjét!

11. A szemedben - Gabriel Péter

Annak ellenére, hogy ez nem egy western kiadás, hanem egy dal A szemedben Peter Gabriel énekli, ez a helyes választás azok számára, akik szeretnék kifejezni, mennyire értékes embereket szeretsz életedben.

12. Csak úgy, ahogy vagy - Bruno Mars

Inkább a társadat részesíti előnyben, aki az vagy, és még mindig önmagad vagy? Elküldheti ezt a dalt a partnerének.

13. Fallin All In You - Shawn Mendes

Ne tévesszen meg, ha az előző dalok nem léteznek, amelyek tetszenek, még mindig a következő Shawn Mendes minden idők legnépszerűbb nyugati dalai vannak.

14. A tied vagyok - Jason Mraz

Nem csak minden idők legnépszerűbb nyugati romantikus dala, egy dal A tiéd vagyok Jason Mraz's a legjobb romantikus dal, amelyet meghallgathat.

15. Pusher Love Girl - Justin Timberlake

Noha a filmiparban bekerült a legrosszabb színészek listájába, akik szinte ikonikus szerepet kaptak, a zeneipar karrierje meglehetősen zseniális volt. Például az egyik legjobb romantikus dal az alábbiakban.

Tehát folytathatja frissítés a zene világát, gyakran nézd meg az oldalt, hogy láthasd az újonnan megjelent dalokat, hogy ne hagyd ki, banda!

Minden idők romantikus nyugati dala nőknek

Most az Éva felé fordulva ezúttal soron áll minden idők legjobb nyugati romantikus dalainak gyűjteménye női szólisták részéről.

Van ezúttal a kedvenc női énekesnőd neve Jaka listáján? Azonnal megtudja a teljes sort:

1. Valaha - Britney Spears

Van egy szerelmi története, amely egy kicsit bonyolult, de olyan mély és nagyon szép nyomokat hagy maga után? Talán a romantikus történeted megegyezik a következő romantikus western dalszövegekkel.

2. Mindig szeretni foglak - Whitney Houston

Azok számára, akik minden idők romantikus nyugati dalait szeretnék letölteni, már nem kell habozniuk, ha ezt választják! Garantáljuk, hogy partnere szebb lesz!

3. A szívem folytatódik - Celine Dion

Romantikus dal, amely Rose és Jack szerelmi történetét kíséri a Titanic című romantikus filmben. A szívem folytatódik szerepelnie kell a listán lejátszási lista te itt!

4. Veled vagyok - Avril Lavigne

Egy romantikus angol dalt keres egy női énekesnőtől? Lehet, hogy kipróbálja ezt!

5. Hivatalosan hiányzik - Tamia

Ez a szomorú és romantikus western dal valóban hatékony, unalmassá teszi, bandám! De Jaka azt javasolja, hogy ne hallgassa meg, amikor esik az eső, huh!

6. Mondd, hogy szeretsz - Jessie Ware

Biztosításra van szüksége a partnerétől? Kódolhat dalok használatával Mondd, hogy szeretsz énekelte Jessie Ware.

7. Boom taps - Charli XCX

A cím alapján soha nem gondolhatja, hogy ez egy angol romantikus dal, olyan mély szövegekkel. Kíváncsi? csak próbáld és hallgass magadra!

8. Szerelem a tetején - Beyonce

Vidámnak tűnő ritmussal, Szerelem a tetején Ez a legendás énekesnő, Beyonce egy nő kifejeződésének történetét meséli el, amikor szerelmét egy partner értékeli és kiemeli.

9. Együtt vagyunk - Mariah Carey

Sajnálja, hogy rosszul bánt bánásmódjával a partnerével? Gyerünk, próbáld meg újra használni szerelmes dal a következő.

10. Végre - Etta James

Következik egy dal Végül amelyet Etta James tett népszerűvé. Az alábbiakban meghallgathat egy kis részletet.

11. Szerelmi történet - Taylor Swift

Ha romantikus dalokról és szerelemről van szó, Taylor Swift valóban a mester, a banda. Például az egyik legjobb romantikus dal az alábbiakban.

12. Imádlak - Miley Cyrus

Annyira szereted a párodat, hogy mellette akarsz maradni? Gondolod, hogy bármi is történik, amíg te mellette vagy, minden könnyűnek tűnik? Ha igen, akkor ezt a dalt pontosan meg lehet hallgatni.

13. Amíg téged kaptalak - Lily Allen

A címből már lehet tudni, hogy ez az egyik nyugati bucin dal, amely leírja, hogy az ember nem állhat távol attól, akit szeret.

14. A gyermek a szemében - Kate Bush

Lehet, hogy ennek a legendás énekesnek a neve furcsán hangzik nektek, de próbáljátok meghallgatni a dalt és a zenét. Nagyon jó, banda!

15. Ettől a pillanattól kezdve - Shania Twain

Tervezi, hogy javaslatot tesz-e párjának házasságra? Kódolhatod ezt az egy dalt.

Azoknak, akik kíváncsiak arra, hogyan Letöltés A fenti 90-es évek romantikus nyugati dalai, próbáld meg megnézni, hogyan töltsd le a legújabb MP3-dalokat az ApkVenue-tól, banda!

Minden idők romantikus nyugati dalcsoportja / zenekara

A nyugati csoportok és zenekarok által létrehozott romantikus western dalokat nagyon szórakoztató hallgatni, még a legendás dalok közé is sorolva.

Íme Jaka minden idők legjobb nyugati csoportjának vagy zenekarának öt romantikus western dala:

1. Szerelmem - Westlife

Ha romantikus nyugati dalokat keres, a Westlife mindenképpen az egyik választás. Nem csak szép hallani az elpirulást keltő szövegek jelentésével, ez a dal garantáltan megkeseríti a párokat is!

2. Életem szerelme - királynő

A barátod úgy érzi, hogy olyan ember vagy, aki hűtlen, érzéketlen és nem is szereti? Próbáld meg magyarázni dalszövegekkel Életem szerelme a következő Queen zenekarok közül.

3. Hajtás - Incubus

Szerelmes dal A következő legjobb dolog, amit kár kihagyni: a Drive címet kapta, amelyet az Incubus népszerűsített.

4. Nélküled - légellátás

Még mindig zavaros, hogy melyik nyugati romantikus dal csábítja el az összetörését? Ezt kipróbálhatja.

5. Szeretlek - Boyz II Men

Ha olyan dalokról van szó, amelyek kiemelhetik a párokat, a Boyz II Men is azok közé tartozik, akiknek lenyűgöző alkotásai vannak. Mint egyikük lent.

6. A sötétben követlek - Cutie halálfülkéje

Az egyik romantikus dal, amely gyakran jelenik meg a különféle tévésorozatokban, és amelyet sok nagyszerű zenész feldolgozott, Követni foglak a sötétségbe igazán érdemes hallgatni.

7. Nem akarok lemaradni egy dologról - Aerosmith

A romantikus dalokat nem kell csábító hangvételű kompozícióval készíteni, ennek bizonyítéka, hogy ez a rock műfajú dal sikeresen közvetíti azokat az dalszövegeket, amelyek unalmassá teszik.

8. Lánc nélküli dallam - Az igaz testvérek

A romantikus szerelmi történetet a következő, Unchained Melody című dal is nagyon tökéletesen bemutatta.

9. Írisz - A Goo Goo Babák

Ma is gyakran énekelték a címadó szerelmes dalt Írisz amelyet a Goo Goo Dolls népszerűsített, az is nagyon jó, tudod!

10. Bárhová is megy - A hívás

Nem felel meg az előző dalnak? Ha igen, meghallgathatja ezt a szerelmes dalt a barátjával.

11. Amikor látlak mosolyogni - rossz angol

Nos, talán ezt használhatja arra, hogy elmondja, mennyire boldog vagy, amikor partnerét mosolyogva, bandában látja.

12. Nagy remények - Kodaline

Azok számára, akik nagy reményeket fűznek a partneréhez, próbálja meg meghallgatni ezt az egy dalt.

13. Indulás repülőgéppel - John Denver

Ha inkább műfaji zenét hallgat ország amely még mindig romantikus történetet kínál benne, ez lehet egy lehetőség.

14. Körülöttem leszek - Michael megtanul rockozni

Ne keverje magát attól, hogy milyen dal, amely szerelmi történetet kínál benne, én is megérem hallgatni.

15. Sárga - Coldplay

A szerelemre késztető zene ritmusával még merészebbé válik e romantikus nyugati dal szövege.

Ha iPhone-felhasználó vagy, letöltheted ezt a romantikus nyugati dalt is. Könnyű, valóban, mindaddig, amíg tudja, hogyan töltsön le dalokat az iPhone-ra, bandára.

A legnépszerűbb nyugati romantikus dalválasztási videók

Bónuszként a Jaka számos videoklipet mutat be romantikus nyugati dalokból, különböző korszakokból, a régiektől azokig, amelyek csak az elmúlt években jelentek meg.

Nem kell elidőzni, csak hallgassa meg és nézze meg az alábbi videoklipet:

1. Az egyetlen kivétel - Paramore

2. Tökéletes - Ed Sheeran

3. Szerelmi történet - Taylor Swift

4. Mindig - Bon Jovi

5. L.O.V.E. - Michael Buble

6. Apró dolgok - egy irány

7. Fix You - Coldplay

8. Örökké bennem élsz - John Mayer

9. Titkos szerelmes dal - kis keverék

10. Vissza a szeretetbe - Hugh Grant és Haley Bennett

11. Kettő jobb, mint egy - a fiúk, mint a lányok

12. Ez leszek én - NSYNC

13. Megtaláltuk a szerelmet - Rihanna ft. Calvin Harris

14. Miss Independent - Ne-Yo

15. Teljes szívem - szirénákkal aludni

16. Valami - A Beatles

17. Miattad - Kelly Clarkson

18. Ha nem értelek - Alicia Keys

19. Ezer mérföld - Vanessa Carlton

20. Valami hülyeség - Robbie Williams és Nicole Kidman

Ez az romantikus western dal ajánlása 2020 és minden idők legjobbja, amelyet hallgatnia kell, különösen, ha szerelmes vagy.

Azok számára, akik még mindig egyedül vannak, más néven nincs partnerük, lassú nyugati dalokat is hallgathat, amelyek kísérhetik tevékenységét, bandáját.

Melyik a kedvenced? Vagy van más romantikus dalajánlata? Ne felejtsd el elmondani a megjegyzések rovatban!

Olvassa el a cikkeket is Zene vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.