7 módja annak, hogy barátokkal vagy barátnőkkel nézzen online oldalakon keresztül

Szeretné tudni, hogyan lehet online kapcsolatot létesíteni a barátjával, amikor társadalmi távolságtartásban van? Az ApkVenue-nak ez a biztos módja az online nézésnek alkalmazás nélkül. Csak mobiltelefont használhat!

Hogyan lehet online nobar ellenszere lehet a honvágynak azoknak, akik kénytelenek az LDR-re barátokkal és barátokkal egy olyan világjárvány közepette, mint most.

Minőségi idő a baráttal fontos dolog a harmonikus kapcsolat fenntartásában. Nagyon nehéz azonban megtalálni minőségi idő ilyenkor.

A filmnézés a minőségi idő egyik leggyakoribb formája. Szerencsére a technológia képes áthidalni az Ön igényeit ezen.

Most már csak böngészőalkalmazással nézheti meg a barátjával vagy a hozzád legközelebb álló emberekkel anélkül, hogy elhagyná a szobát.

Csak annyit kell tennie, hogy hozzáfér az interneten elérhető megtekintési oldalhoz / alkalmazáshoz. Ez a nézőoldal együtt nem úgy működik, mint egy közönséges film streaming oldal, banda.

Kíváncsi vagy természetesen? Ha igen, olvassa el alább az ApkVenue cikkét 7 alkalmazásról, amelyek együttesen távolról filmeket néznek együtt!

1. Watch2Gether (A legnépszerűbb együtt nézhető oldal)

Watch2Gether (//www.watch2gether.com/) a legnépszerűbb megosztott megtekintési oldal az interneten. Az ApkVenue nagyon javasolja ennek a webhelynek a használatát.

A funkció használatához nem kell először regisztrálnod, banda. Csak létre kell hoznia egy szobát, majd át kell másolnia a link szobát. Sajnos ezen a webhelyen nincs távoli figyelő alkalmazás.

Csak meg kell osztanod a linket a barátnőddel, vagy lehet a barátaiddal, bandáddal is. Egyébként nagyon egyszerű és praktikus.

A videók lejátszása a watch2gether-en szintén egyszerű. Csak át kell másolnia a kívánt video linket más webhelyekről, például Youtube, Vimeo, vagy Dailymotion.

2. Kast

Ha együtt keresel egy olyan nézőhelyet, amely asztali számítógéppel vagy okostelefonnal érhető el, használhatod Kast (//w.kast.live/), banda.

Kasttal a barátoddal nézhetsz bárhol és bármikor. Az okostelefonjára letöltheti a Kast alkalmazást is.

Ennek a figyelő alkalmazásnak együtt megvannak a maga előnyei, amelyeket bandával használhat. Nem csak együtt nézhet, hanem böngészőként is hozzáférhet a streaming webhelyekhez a Kast segítségével.

Ez a filmmegtekintő oldal valójában a Rabbit alkalmazás folytatása, amely 2019-ben fejezte be szolgáltatási időszakát.

3. MyCircleTV

Még mindig zavaros, hogyan lehet online együtt nézni alkalmazás nélkül? Próbálja ki a MyCircleTV-t, banda! MyCircleTV (//www.mycircle.tv/) egy ingyenes néző oldal együtt, amelyet legközelebb használhat.

Az ezen a webhelyen történő online tanulás szintén egyszerű, Önnek és barátnőjének csak először regisztrálnia kell. Regisztráció után ingyen használhatja a MyCircleTV összes funkcióját, banda.

Az egyik egyedülálló tulajdonsága te vagy elmentheti a megtekinteni kívánt videót felhőtároló 5 GB kapacitással. Praktikusabban újra megnézheti a videót.

Ezenkívül a MyCircleTV hangcsevegési funkcióval is rendelkezik, amely integrálva van a képernyőn lévő videó streamingjével. Cseveghet vagy megbeszélheti a nézett filmeket.

4. Tekintet: Távolsági filmek éjszakája

Tekintet (//letsgaze.com/) egy kifejezetten LDR párok számára tervezett online néző oldal. Nagyon édes kezelőfelülete még jobban hiányolja a barátját.

Ingyenesen nézhet videókat olyan streaming webhelyekről, mint a YouTube, bandák. Nem kell letölteni egy alkalmazást a közös filmnézéshez távolról, hanem közvetlenül a böngészőből nézheti meg együtt.

A Gaze tulajdonában lévő egyik egyediség az Videohívást kezdeményezhet a barátjával, miközben együtt néz videókat. Ez az oldal azok számára alkalmas, akik el akarják engedni a honvágyat.

Ha unod a lejátszott filmet, csak annyit kell tenned, hogy megnézed annak a barátodnak az arcát, aki komolyan nézi, banda. Nem szórakoztató?

5. Netflix Party (Nézd meg együtt a Netflix webhelyét)

Ki ne ismerné a Netflixet, a fizetős film streaming szolgáltatást, amely a legtöbb felhasználóval rendelkezik a világon? A Netflix a legjobb megtekinthető filmek és sorozatok gyűjteményét kínálja.

Netflix Party (//www.netflixparty.com/) a Google Chrome böngésző kiterjesztése, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt a filmet nézze meg barátnőjével vagy barátjával a Netflix webhelyén.

A Netflix Party-hoz csak azok férhetnek hozzá, akik előfizetnek a Netflix-re, vagy hozzáférnek a Netflix-fiókhoz. Szóval, ez nem ingyenes, banda.

Ezen kívül emberek csatlakoztak a szobához a Google Chrome böngészőt kell használnia hogy telepítve van a Netflix Party kiterjesztése. A Netflix Party a mai online játék egyik legjobb módja.

6. & chill

Ez a webhely lehetőséget kínál online játékra barátaival és partnereivel a moziban való nézéshez hasonló szenzáció.

ON site & chill (//andchill.tv/) meg tudod csinálni szoba magam, hol belül szoba később egy mozi képernyőhöz hasonló nézetre irányít.

Itt kezelheti a megnézni kívánt videót, valamint meghívhatja barátait vagy barátnőit, hogy együtt nézzék meg, beszélgethessenek és együtt nevessenek.

Az alkalmazásnak azonban nincs olyan verziója, amelyet együtt lehetne megtekinteni erről az egy webhelyről az a webszolgáltatás, amelyhez bármikor hozzáférhet.

7. Kosmi

Az utolsó ajánlás az együttes nézésre az ApkVenue segítségével a Kosmi webhelyének elérésével (//kosmi.io/). Ezen az oldalon te tud csinálni virtuális szoba és hívd meg barátaidat vagy barátnőidet.

Nem csak ezen a weboldalon keresztül nézheti meg, hanem Ön is együtt játszhatnak és elengedhetik egymás hiányát azáltal, hogy együtt csevegnek benne.

Sok más funkciót is kínál ez a néző oldal együtt virtuális kártya asztal, nyitott aréna, képernyőmegosztás, és még sok más.

Ezen a webhelyen ingyenesen veheti igénybe a szolgáltatásokat, így nem kell további tőkét költenie a barátjával vagy más barátaival való szórakozáshoz.

Az elszigeteltség körülményei közepette és társadalmi távolságtartás A maihoz hasonlóan az ApkVenue által biztosított közös nézési oldal alternatívát jelenthet azok számára, akik nem találják meg.

Ingyenes hozzáférése miatt nem kell külön pénzt költenie a webhely funkcióinak élvezetéhez lista ez.

Ez volt Jaka cikke 7 webhely filmnézésre az LDR barátjával vagy barátjával. Remélhetőleg Jaka cikke segíthet az LDR-kapcsolatok harmóniájának fenntartásában, igen.

Olvassa el a cikkeket is Filmek streaming vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found