100% működik! Ez az 5 alkalmazás bizonyítottan gyors töltést biztosít az okostelefon számára

Lehet, hogy kipróbált néhány alkalmazást a Google Play Áruházban, és ezek nem működtek jól. Nos, nem kell aggódni, hogy ez megismétlődik, mert az ApkVenue által áttekintett alkalmazás valóban sikeresen gyorsítja a töltési folyamatot

Volt már lemerülő elemem, de nincs sok időd rá töltés? Valójában nincs biztos módja az okostelefon-akkumulátor töltésének felgyorsítására. Alapvetően mindegyik elemet a beépítéskor állítják be. A Li-Lon akkumulátorhoz hasonlóan teljes mértékben feltölti a hatótávolságot 2-3 órán át.

A kifinomult Android rendszer azonban számos speciális alkalmazást tesz lehetővé az akkumulátor töltésének felgyorsítása érdekében. Talán több hasonló alkalmazást is kipróbált már Google Play Áruház és nem ment jól. Nos, nem kell aggódni, hogy ez megismétlődik, mert az ApkVenue által felülvizsgált alkalmazás valóban az sikeres volt a töltési folyamat a szokásosnál gyorsabbá válik. Kíváncsi? Gyerünk, hallgassunk!

  • 12 legjobb akkumulátorkímélő alkalmazás | Szeretem az akkumulátort!
  • Tippek az okostelefon akkumulátor-megtakarításához alkalmazások letöltése nélkül

100% MŰKÖDÉS! Ez az öt alkalmazás bebizonyította, hogy okostelefonja ilyen gyorsan töltődik

1. Gyors töltő és RAM tisztító

Az első Android-alkalmazást hívják Gyors töltő és RAM tisztító, amely lehetővé teszi az okostelefon töltési folyamatának gyorsabbá tételét, mert bezárja az alkalmazásokat fut a háttérben. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás nem csak a töltő gyorsítására szolgál, hanem hasznos lehet a lemerült RAM enyhítésére.

2. Akkumulátor Turbo gyorstöltő

Az alkalmazás használatával a töltési folyamat gyorsabb lesz Akkumulátor Turbo gyors töltő. Valójában nem sokban különbözik a fenti alkalmazástól, csupán annyi, hogy ennek az alkalmazásnak csak egy célja van, mégpedig a töltés felgyorsítása. Az alkalmazásra támaszkodva az akkumulátor lemerül gyorsabban feltöltődni mert működik a futó alkalmazások tisztításán, így az okostelefon sem fogja megélni a meleget.

3. Dr. Gyors akkumulátor töltő

Dr. Gyors akkumulátor töltő szintén az egyik legjobb alkalmazás. Mert úgy gondolják, hogy használatakor gyorsabbá teheti okostelefonját.díj, ezzel az alkalmazással megkapja a töltés sebességét akár 30%. Ennek ellenére nem minden akkumulátorra vonatkozik. Ha Az akkumulátorok állapota csökkent, akkor a töltési folyamat még mindig hosszú időt vesz igénybe.

4. Szuper gyors töltő 5x

Szeretne még gyorsabban menni az akkumulátor töltésekor? Először használja az alkalmazást Szuper gyors töltő 5x amely biztosítja a maximális sebességet. Mert ez az alkalmazás működik tiltsa le a háttérben futó alkalmazásokat és a jelenleg aktív, de nem használt funkciók.

5. Gyors töltés

Ez az utolsó alkalmazás Nagyon gyakran az Android felhasználók használják! Ennek oka: Gyors töltés gyorsabbá teheti okostelefonja töltési folyamatát akár 30%. Nagyon más érzés lesz, ha még soha nem töltötte ezt az alkalmazást, akkor megpróbálja tölteni ezt az alkalmazást.

Nos, ott van Az 5 leghatékonyabb alkalmazás az akkumulátor töltésének felgyorsítására androidos okostelefonon. Ha gyakran unja azt, hogy nagyon hosszú akkumulátort töltsön fel, akkor az ApkVenue az ApkVenue fent említett alkalmazásainak egyikét javasolja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found