10 módszer a Google Chrome internetkapcsolat felgyorsítására egy számítógépen

Jelenleg a Google Chrome a legszélesebb körben használt böngésző a világon. Ennek oka, hogy a Google Chrome valóban nagyon jó, mint egy kiemelt böngésző, mert a böngésző nem foglal sok helyet a merevlemezen vagy az SSD-n.

Most, Google Chrome a legszélesebb körben használt böngésző a világon. Ennek oka, hogy a Google Chrome valóban elég jó ahhoz, hogy kiemelt böngészőként lehessen használni, mert a böngésző nem fog sok helyet elfoglalni merevlemez sem az SSD-t.

Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik nem elégedettek a Google Chrome teljesítményével. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megadta 10 módszer a Google Chrome internetkapcsolat felgyorsítására a számítógépen ami nagyon egyszerű, és meg kell tennie.

  • Hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot Androidon
  • Hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatban használt konzerv tőkemodemet
  • 4 egyszerű tipp az internetkapcsolat felgyorsításához

10 módszer a Google Chrome internetkapcsolat felgyorsítására egy számítógépen

1. Távolítsa el az összes haszontalan kiterjesztést

A Google Chrome egyik szolgáltatása az, hogy megteheti változatosság hozzáadása kiterjesztés amely elérhető. Tudnia kell azonban, ha sok van kiterjesztés megakadályozza, hogy felgyorsítsa a Google Chrome internetkapcsolatot a számítógépén.

Ebből kifolyólag, távolítsa el az összes kiterjesztést ami haszontalan és valójában csak szemét. Használat kiterjesztés ami igazán hasznos az Ön számára, hogy még jobban fel tudja gyorsítani az internetkapcsolatot.

2. Engedélyezze a Chrome Prefetch alkalmazást a Beállításokban

A rendelkezésre álláson kívül kiterjesztések, A Google Chrome is rendelkezik egy funkcióval előrejelző szolgáltatás, hogy megpróbálja kitalálni, mire kattinthat legközelebb, ami automatikusan lesz Betöltés a háttérben. Ezért a megnyitott oldalak gyorsabban betöltődnek.

Akkor mit tegyek? Könnyű, csak muszáj engedélyezze a Chrome Prefetch alkalmazást a beállítások között. Te választasz Beállítások, azután Speciális beállítások megjelenítése, majd jelölje be az opciót Használjon előrejelző szolgáltatást az oldalak gyorsabb betöltéséhez. Tehát ez felgyorsíthatja az internetkapcsolatot, hogy jobb legyen, mint korábban.

3. Használja a Data Saver alkalmazást a Google Chrome-hoz

A Google Chrome legjobb böngészője használhatja a Google hozzáférését szerver tömöríteni a weboldalakat, hogy gyorsabban töltsék be az adatokat. Emellett természetesen több adatot takarít meg sávszélesség. Ha azonban lassú adatátviteli internetkapcsolathoz csatlakozik, az bizonyára bosszantó lesz.

A legjobb megoldás a használata Data Saver bővítmények funkció elérhető a Google Chrome-hoz. Hogyan? Töltse le a Data Saver kiterjesztést. Tehát ez a kiterjesztés elkezdi tömöríteni a gyorsan megnyitott weboldalakat még lassú internetes körülmények között is.

4. Hozzon létre egy Flash beépülő modult Kattintson a weboldalak betöltéséhez

A kibertér felfedezése során sok webhely használ tartalmat vaku például videók, hirdetések és más típusú interaktív tartalmak. Mi az ilyen tartalom hatása? Általában ez lesz lassítja a weboldal betöltését. Bosszantó? Nagyon!

Ezért a Google Chrome internetkapcsolatának felgyorsításának másik módja az, hogy meg kell mennie Beállítások, majd jelentkezzen be Haladó beállítások mutatása. válassza Tartalmi beállítások opciókban Magánéletés kattintson a gombra Hadd válasszam, mikor kell futtatni a plugin tartalmat. Így amikor egy ilyen tartalom megjelenik egy oldalon, csak akkor lehet lejátszani, amikor rákattint.

5. Kapcsolja ki a Képeket!

A Google Chrome internetkapcsolatának felgyorsításának másik módja az, hogy muszáj kapcsolja ki a képet minden meglátogatott webhelyen közzétett. Bár ez az egy módszer nem ajánlott, a Google Chrome garantáltan a lehető leggyorsabb lesz.

A képek letiltásának módja a Google Chrome-ban az, hogy ugyanabba a menübe lép, mint korábban, Tartalmi beállítások >Képek >Ne mutasson képeket. Az internetkapcsolat felgyorsításán kívül ez a módszer az adatkvótáját is megmenti, amikor a Google Chrome-ot keresőmotorként használja.

6. Töröljön minden adatot a Google Chrome-ból

Tudod, azt A Google Chrome lassú lehet mert túl sok adatot tartalmaz? Így van, ilyen adatok sütik, gyorsítótár tartalma, és böngészési előzmények a Google Chrome-ban megadott internetkapcsolat elérése nem lesz optimális.

A dolog, amit meg kell tennie, az megy Történelem vagy használjon parancsikont, nevezetesen nyomja meg a gombot CTRL + H tovább billentyűzet és kattintson a gombra Böngészési adatok törlése. Igen, előtte meg kell győződnie arról, hogy az opció bejelölésével teljesen törli az összes adatot a Google Chrome-ból Törölje a következő elemeket az idők kezdetétől.

7. Módosítsa a Google Chrome magasságát és szélességét

Tudja, hogy beállíthatja és cserélje a csempe magasságát és szélességét hogy több RAM-ot allokáljon. Milyen előnyökkel jár? Nos, az előny az, amikor megteszi görgetés akkor nem lesz lassú vagy szaggatott. De ha a RAM-ja meghaladja a 4 GB-ot, akkor előfordulhat, hogy ilyesmi nem történik meg.

Ha azonban ez alatta van, akkor köteles cserélje a csempe magasságát és szélességét ennek beírásával króm: // zászlók és betette kereső sáv. CTRL + F és keresni Alapértelmezett csempe. Ugrás a kijelölésből Alapértelmezett nak nek 512. Ugyanezt tegye mindkettőjükkel.

8. Engedélyezze a kísérleti vászon funkciót

A következő számítógépen felgyorsíthatja a Google Chrome internetkapcsolatát aktiválja a Kísérleti vászon funkciót. Ez egy olyan fejlesztési funkció, amely lehetővé teszi a Chrome számára, hogy kihasználja a vászon előnyeit a sebesség gyorsítása érdekében Betöltés weboldal elérésében.

Aktiválásához, még mindig bizonyos módon króm: // zászlók majd keressen Kísérleti vászon jellemzői és írja be az opciókat Engedélyezze. Ezt követően sikeresen aktiválta a Kísérleti vászon funkciót.

9. Engedélyezze a Gyors lap / ablak bezárását

Még mindig használja a módokat króm: // zászlók, így lehetősége van rá gyorsan zárja be a lapokat és a Windows rendszert. Tehát az internetkapcsolat felgyorsítása érdekében nagyon hasznos. Ha egy fül be van kapcsolva túlterhelés így gyorsan bezárhatja és felgyorsítja a többi weboldal betöltését.

Ezért azonnal aktiválja ezt a funkciót. Ehhez írja be Gyors lap / ablak bezárása ban ben CTRL + F és válasszon egy lehetőséget Engedélyezze. Próbáld meg megkóstolni!

10. Engedélyezze a QUIC protokollt

A Google Chrome internetkapcsolat felgyorsításának utolsó módja az, hogy Ön köteles engedélyezze a QUIC protokollt. Mi az? Ez a funkció a fejlődés eszköze jegyzőkönyv a Google által létrehozott kapcsolat, amely megakadályozza egyes utazásokat szerver hogy kapcsolatot teremtsen. Ennek eredményeként ez kevesebb időt tölt el egy weboldal betöltésével.

Engedélyezése egyébként a lehetőségek keresése Kísérleti QUIC protokoll és kattintson Engedélyezze. Miután sikeresen megpróbálta, tudni fogja, milyen jó a Google Chrome.

Hogyan, még mindig gondjai vannak a Google Chrome internetkapcsolatának felgyorsításával egy számítógépen? Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban, miután sikeresen kipróbálta.