hogyan készíthet saját androidos csevegőalkalmazást kódolás nélkül

Annyi csevegőalkalmazás van az Android számára, gondoltál-e már arra, hogy melyiket használd? Tehát nem szédül meg, jobb, ha saját Android csevegőalkalmazást készít. Könnyű!

Ennyi alkalmazás csevegés, néha az ApkVenue zavaros, melyiket használja. Vannak BlackBerry Messenger, LINE, WhatsApp, WeChat és még sok más. Mindet viseled?

Az ApkVenue mindent telepített, de zavart, hogy melyiket használja. Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze, az ApkVenue szórakozásból készít egy alkalmazást csevegés egyedül, hogy valóban maga birtokolhassa. Akarsz? Mennyire könnyű pályázatot elkészíteni csevegés (hírnök) egyedül. Pszt, nincs szükséged képességekre kódolás hogy pályázatot tudjon készíteni csevegés ez.

  • Hogyan készítsünk egy egyszerű Android alkalmazást ingyen, csak kattintson!
  • Hogyan készíthet MasterCard hitelkártyát ingyen!
  • Hogyan készítsünk számítógépes beszélgetést

Csevegőalkalmazás létrehozása kódolás nélkül

Emlékezzen még a cikkre Hogyan készítsünk Android-alkalmazásokat kódolás nélkül Jaka adott valaha? Ha továbbra is ugyanazt a webhelyszolgáltatást használja, az ApkVenue ezúttal lehetőséget nyújt alkalmazás létrehozására csevegés nélkül kódolás.

Hogyan készítsünk csevegőalkalmazást az AppsGeyserrel

Emlékszel még a weblapra? Nyissa meg a //www.appsgeyser.com/ alkalmazást számítógépéről. Miért kell PC-nek lennie? A cél az, hogy könnyedén végrehajthassa a folyamatot, miközben elkészítheti az alkalmazás ikonját is csevegés amelyet gondosan elkészít.

  • Továbbra is az AppsGeyser használatát választja Hírnök a kijelzőn Build App. Megjegyzendő, hogy az AppsGeyser használja bázis Alkalmazás Távirat, így később az alkalmazás megjelenik csevegés amit készít, hasonló a távirathoz. A különbség az, hogy elkészítheti saját ikonját a kijelző színének beállításához csevegés benne.

Még mindig nem biztos a Telegram használatában? Olvasd el a cikket WhatsApp VS távirat hogy megtudja a Telegram előnyeit a WhatsApp-tal szemben.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS
  • Ezután állítsa be a színeket és a képeket háttér az alkalmazásban használt beszélgetések csevegés általad készített. Kattintson a gombra Következő ha kész.
  • A következő lépés az, hogy meg kell adnia az alkalmazás nevét és leírását csevegés Android, amelyet létrehozni fog. Használhat egyedi és megfelelő neveket, vagy használhatja a nevével együtt a távirat szót. Tedd egyedivé és tetszés szerint.
  • Mint az alkalmazás létrehozásának folyamatában anélkül kódolás, elő kell készítenie a használni kívánt alkalmazás ikont. Kérjük, állítsa be az ikon méretét 512x512 képpont a Photoshop vagy a kedvenc alkalmazás használatával, majd töltse fel az Appsgeyserbe. Vagy használhatja az ikont is alapértelmezett amelyet biztosítottak.
  • Ha befejezte a kép feltöltését, ne felejtse el Beküldés a kép. Ezután kattintson a gombra Következő.
  • válassza App létrehozása, és várja meg a folyamatot generál Alkalmazás csevegés a teremtésed teljes.

A folyamat befejezése után generál, Alkalmazás csevegés készen áll a letöltésre. De mint korábban, neked is muszáj Belépés először töltse le. Belépés Csak használja a Facebookot, hogy ne kelljen új fiókot létrehoznia.

Kipróbálásához letöltheti PC-n keresztül, majd adatkábellel vagy vonalkód-beolvasásaz Android használatával. Ezt követően telepítse úgy, mint egy szokásos apk-t.

Az eredmények a következők:

Legyen kreatív olyan színekkel, amelyek megmutatják a karakteredet. És készítsen egy alkalmazás ikont csevegés ami igazán friss és figyelemfelkeltő. Tehát, amikor megmutatja a barátainak, akkor egészen magabiztos. Boldog, hogy az alkalmazás csevegés egyedül!