Íme 8 módszer a sérült töltő egyszerű javítására

Ha a HP akkumulátorának problémája van? Töltő probléma? Ne aggódjon, az alábbiakban követheti a sérült töltő javításának szervizelés nélküli leírását.

Ha kisebb problémák merülnek fel az akkumulátor újratöltésekor, garantáltan teljesen megzavarodik. Vagy ez nem sikerült töltés teljes, lassú vagy az akkumulátor százalékos ingadozása miatt szédülést és türelmetlent kell éreznie.

Az emberek nem ritkán azonnal arra a következtetésre jutnak, hogy ha probléma merül fel a töltéssel, az azt jelenti, hogy a mobiltelefon kezd elromlani. Bár nem feltétlenül ez a helyzet.

Valójában a legtöbb töltési probléma könnyen megoldható anélkül, hogy szervizközpontba kellene menni, nemhogy újat vásárolni.

Ennélfogva, ha problémák vannak töltés te, először próbálj meg néhány fejlődési módot töltő a következőket, mielőtt újat vásárolna.

Töltési probléma? Íme 8 meghibásodott töltő javításának módja

1. Javítsa ki a szalag helyzetét az USB-porton

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Ha figyelsz, középen kikötő Az USB egy kis csík. A szalag néha laza, és instabillá teszi az USB csatlakozót. Ez okozza gyakran a mobiltelefonok nem megfelelő töltését.

Ehhez meg kell erősítenie, hogy visszatérjen a megfelelő és stabil helyzetbe. Könnyű, csak egy kicsit fel kell hoznia egy fogpiszkálóval. Ez a trükk a legtöbb töltési probléma esetén működik.

2. Tisztítsa meg a port

Fotó forrása: Fotó: digitaltrends.com

A por vagy a szennyeződés eltömődött kikötő Az USB blokkolja az elektromos áram áramlását is. Próbáljon keményen fújni manuálisan, vagy használjon szalmát.

Ha ez a módszer még mindig nem működik, használjon konzervkompresszort. A kompresszor erősebb levegőfúvása mindenképpen működni fog az összes dugulás megszabadulása érdekében kikötő.

3. Cserélje ki a kábeleket

Fotó forrása: Fotó: androidpit.com

A kábel a töltőnek az a része, amely a legkönnyebben sérül. Ez különösen akkor igaz, ha a kábeleket gyakran tekercselik, hajlítják, húzzák vagy hagyják bedugva, annak ellenére, hogy már nem használják őket. Próbálkozzon a kábel cseréjével, és nézze meg, hogy megy.

Ne vásároljon gondatlanul kábeleket. Válassza ki az áramot a töltőjének megfelelően. Az információkat a töltőadapter címkéjén láthatja. Még egy dolog: próbáljon meg vastag kábelt választani, hogy ne sérüljön meg könnyen.

4. Használja a megfelelő töltőt

Fotó forrása: Fotó: pinterest.com

Annak ellenére, hogy a dugó alakja azonos, nem minden töltő képes az akkumulátor töltésére, valamint az eredeti beépített töltőre. Jelenlegi különbségek adódhatnak lassú töltés vagy akár az akkumulátor hajlamos a szivárgásra.

Ha univerzális töltőt vagy más mobiltelefon-töltőt kell használnia, győződjön meg arról, hogy a töltő azonos árammal és feszültséggel rendelkezik, mint az eredeti töltő.

Az akkumulátor, a laptop vagy más forrásból történő töltés szintén nem lesz olyan optimális, mint az eredeti töltőből történő töltés.

5. Ellenőrizze az akkumulátort

Fotó forrása: Fotó: phonadroid.com

Az okostelefon akkumulátorait nem úgy tervezték, hogy örökké optimálisan működjenek. Általában 2 éves életkor után az akkumulátor kopás jeleit mutatja. Ezt tisztán láthatja.

Kapcsolja ki az okostelefont és vegye ki az akkumulátort. Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor kissé duzzadt vagy folyadék kisül-e. Ha igen, akkor itt az ideje, hogy új akkumulátort vásároljon.

Ne felejtsd el, vásárold meg az eredetit, hogy garantált legyen a minőség.

6. Frissítés vagy leminősítés

Fotó forrása: Fotó: edizon.net

Néha, szoftver frissítés töltési problémákhoz vezethet, például pazarló akkumulátorok vagy lassú töltés. Ha a frissítés után ilyen problémával találkozik, akkor azt kell tennie leminősítés készítsen biztonsági másolatot a rendszerről szoftver-a te.

Eltérő, frissítés is meg tudja javítani a fajtát hibákat a töltési probléma oka. Általában ez a hatás érezhető pillanatnyilag frissítés Maga az Android rendszer. Míg frissítés az alkalmazás nem mutat jelentős különbséget.

7. Kapcsolja ki az okostelefont

Fotó forrása: Fotó: mobilebit.com

Még akkor is szokott játszani a mobiltelefonján, ha töltik? Talán ez a fő probléma. Különösen, ha az Ön által megnyitott alkalmazást energiafogyasztó alkalmazásnak minősítik. Ez a szokás megkönnyíti az akkumulátor szivárgását.

A legjobb feltétel a töltéshez az, hogy a mobiltelefon teljesen halott, így az akkumulátor rövid szunyókálást tehet. Garantáltan ez a módszer jelentősen felgyorsítja a töltés időtartamát.

Ha nincs kikapcsolva, legalább aktiválhatja repülőgép üzemmód.

8. Kalibrálás

Az akkumulátor-jelző valóban nagyon hasznos funkció számunkra annak megállapításához, hogy mennyi energia maradt. Ez a mutató azonban téves is lehet.

Ha ez a mutató hiba, gyakran előfordul, hogy az akkumulátor soha nem éri el a 100% -ot, amikor vantöltés. Vagy megkönnyíti az akkumulátor élettartamát csepp annak ellenére, hogy nemrégiben voltdíj. A probléma megoldása meglehetősen egyszerű, mégpedig kalibrációval.

Az akkumulátor kalibrálása meglévő okostelefonon is elvégezhető gyökeres vagy nem. Itt van, hogyan:

Fotó forrása: Fotó: andoidcentral.com
  • Ne töltse az okostelefont, és hagyja, hogy az akkumulátor lemerüljön, amíg ki nem kapcsol.
  • Kapcsolja be, és hagyja, hogy az okostelefon újra kikapcsoljon.
  • Az okostelefon töltése ki van kapcsolva, amíg a jelző 100% -os szintet nem mutat.
  • Húzza ki a töltőt.
  • Kapcsolja be az okostelefont, és nézze meg, hogy a mutató továbbra is 100% -osan mutatja-e a számot. Ha nem, akkor töltse fel a mobiltelefont, amikor be van kapcsolva, amíg el nem éri a 100% -ot.
  • Húzza ki a töltőt és indítsa újra az okostelefont. Ismételje meg ismételten az 5. pontot, amíg a mutató el nem éri a 100% -ot.
  • Amikor az okostelefon van gyökeres, telepítse a Baterry Calibration alkalmazást és újrakezd. Ezután kalibrálja az akkumulátort ezzel az alkalmazással. Ez a pont akkor adható át, ha a modul még mindig be van kapcsolva gyökér nélküli.

Itt töltheti le:

Alkalmazások tisztítása és finomítása NÃ © © Ma LETÖLTÉS
  • Hagyja okostelefonját, és ne töltse addig, amíg az akkumulátor teljesen lemerül és a készülék kikapcsol.
  • Töltse fel az okostelefont, amikor ki van kapcsolva, és ne manipulálja addig, amíg el nem éri a 100% -ot.

Az akkumulátor jelzőjének vissza kell állnia a normál állapotba. Sok szerencsét a sérült mobiltelefon-töltő kijavításával kapcsolatos tippekkel kapcsolatban, és ne felejtse el leírni tapasztalatait a megjegyzések oszlopban, OK!