mirrorgo! alkalmazás az Android képernyőjének rögzítésére a pc-n

Egy alkalmazás segítségével rögzítheti az Android képernyőjét a PC-re, így tükrözheti a képernyőt, vagy megjelenítheti az Android képernyőjét a számítógépen.

Emlékeztetőül: korábban az ApkVenue olyan Android-alkalmazások sorozatát taglalta, amelyek képesek Android-képernyők root nélküli rögzítésére. Az ApkVenue újra át akarja vizsgálni, hogyan lehet egyszerűen rögzíteni a képernyőt (képernyőfelvételt) androidos okostelefonján.

A különbség az, hogy ezúttal PC / laptop segítségével rögzítjük az okostelefon képernyőjét. Szóval te meg tudod képernyő tükör vagy jelenítse meg az Android képernyőjét a PC-n, hogy a video-oktató tippek sokkal könnyebbé varázsolják a játékokat vagy az alkalmazásokat. Azonnal egy alkalmazást használunk az Android képernyőjének számítógépre történő rögzítésére. Szeretné tudni, hogy milyen alkalmazásról van szó?

  • Könnyű módok a hosszú képernyőképek mentésére az Android rendszeren
  • 20 legjobb 2021-es Android emulátor PC-hez és laptopokhoz, legkönnyebb!
  • 5 ok, amiért a játékkonzolok jobbak, mint a PC-s játékok

Alkalmazás az Android képernyő rögzítésére a PC-n

Ez a módszer meglehetősen egyszerű és egyszerű, az egyik legjobb eszközt fogja használni, amely segít a képernyő rögzítésében Android-on PC-n. Tehát kövesse az alábbi lépéseket a folytatáshoz.

Rögzítse az Android képernyőjét a PC-n a MirrorGo Android Recorder segítségével

A feladat elvégzéséhez a megnevezett szoftverekre támaszkodunk MirrorGo Android felvevő amelyet számítógépére / laptopjára és Android okostelefonjára kell telepítenie. Itt van, hogyan:

  • Első Letöltés MirrorGo Android Recorder szoftver PC-hez / laptophoz. Telepítse a szokásos módon, csak kövesse az utasításokat.
  • Miután a számítógépen a telepítési folyamat sikeres volt, kattintson a 'gombra.Indítás most'a MirrorGo Android Recorder alkalmazás futtatásához.
  • Két lehetőséged lesz Android-okostelefonod PC-hez való csatlakoztatására, nevezetesen a USB vagy használjon hálózatot WiFi ugyanaz.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Telepítse a MirrorGo Android Recorder alkalmazást az Android rendszerre

A PC-n kívül telepítenie kell a MirrorGo Android Recorder alkalmazást androidos okostelefonjára is. Ezt követően nyissa meg az alkalmazást, és a rendszer felkéri Önt, hogy engedélyezze az USB-s eltávolítást. Ha zavart az aktiválás módjában Ultrahangos hibakeresés, az oktatóanyagot a következő cikkben olvashatja el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezzel az alkalmazás segítségével rögzítheti az Android képernyőjét a PC-re, mostantól rögzítheti Android-okostelefonjának képernyőjét a számítógépre. Ezen kívül képernyőképeket is készíthet, fájlokat továbbíthat, teljes képernyős módot használhat, és néhány beállítást elvégezhet a rendelkezésre álló beállításokon keresztül.

Nyilvántartásként kipróbálhatja ezt az alkalmazást ingyenes próbaverzió alapján. Miután megpróbálta, és a próbaidőszak lejár, fontolóra veheti a feliratkozást vagy sem. Sok szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy ír Lukman Azis Egyéb.