hogyan adjunk ram androidot root nélkül a greenify használatával

A RAM hozzáadása az Androidhoz a ROOT vagy a Root nélkül már nem nehéz dolog. A Greenify alkalmazással Android RAM-ot adhat hozzá root-val vagy root nélkül.

Adjon RAM-ot az Androidhoz a HP-hez Gyökér vagy Anélkül Gyökér most már nem nehéz dolog. RAM a legfontosabb dolog egy Android okostelefon használatakor. Minél több RAM, étkezési tevékenység többfeladatos simán érzi magát a legkisebb akadály nélkül. Azonban nem minden androidos okostelefon rendelkezik nagy RAM-kapacitással. A legtöbb ma gyártott Android okostelefon csak 1-2 GB RAM-ra támaszkodik. A RAM néha gyorsan elfogy, vagy klausztrofóbiává válik, különösen, ha gyakran megteszi többfeladatos.

A probléma megoldásához hozzáadhat Android RAM-ot egy úgynevezett alkalmazás használatával Greenify. A Greenify egy olyan alkalmazás, amely hasznos a jelenleg nem használt Android-alkalmazások vagy játékok hibernálásához. Így az Android RAM szabadabb lesz, mint korábban. Hogyan növelhető az Android RAM a Greenify segítségével?

Tippek a RAM hozzáadásához az Androidhoz ROOT nélkül

"A Greenify olyan okostelefonokon használható, amelyek már voltakgyökér vagy sem, de a Greenify akkor fog optimálisan működni, ha az Android már be van kapcsolvagyökér"A következő hogyan adhatunk RAM-ot az Androidhoz a Greenify használatával. Győződjön meg arról, hogy Androidja állapotban vangyökér, ha nem, akkor olvassa el a következő cikkek egyikét:

 1. Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez számítógép nélkül a Framaroot segítségével
 2. Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
 3. Könnyű módszerek az Android összes típusának gyökerezéséhez a KingoApp segítségével
 4. Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül
 5. Ha nem tudja, akkor a következő kulcsszavakkal kereshet a Google-on: "Hogyan gyökerezzünk xxxx")
 • A RAM és az Android akkumulátor mentése root nélkül
 • Tippek az 1 GB-nál alacsonyabb RAM-mal rendelkező Android rendszerhez

Hogyan adhatunk RAM-ot az Androidhoz a Greenify segítségével

Tudnia kell, hogy az Android RAM ilyen módon történő hozzáadása növeli az Android-on használt hátralévő RAM-ot. Nem növelni a RAM-ot 1 GB-ról 2 GB-ra. Így adhat RAM-ot az Androidhoz a Greenify segítségével.

 • Letöltés Xposed Installer, majd telepítse a szokásos módon az Android készülékére. Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS
 • Töltse le is Greenify majd telepítse a szokásos módon az Android készülékére. Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS
 • Nyissa meg az Xposed elemet, majd lépjen a fülre Keretrendszer majd válassza ki Telepítse a frissítést. Azután Indítsa újra / indítsa újra Az Ön Androidja.
 • Ha már az Újrakezd, belépett a a Modulok fülre majd pipáld tovább Greenify. Utána, újrakezd vagy indítsa újra vissza az Androidra.

 • Ezt követően nyissa ki Greenify majd válassza ki Kísérleti jellemzők. változás Munka móda lénye Boost. Jelölje be Tartsa meg az Értesítéseket, az Ébresztéskövetőt és a Levágást és Letiltja az alkalmazás állapotának visszaélését.

 • Most már csak a nem használt alkalmazásokat kell hibernálni. Térjen vissza a Start menübe, majd válasszon előjelet + és válassza ki, melyik alkalmazást vagy játékot szeretné hibernálni.

Így lehet a Greenify-t használni az Android RAM növeléséhez. Ha továbbra is zavart, kérdezzen a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found