az ios alkalmazások futtatásának legegyszerűbb módja a számítógépen

Ha általános az Android-alkalmazások futtatása számítógépen, akkor mit szólna az iOS alkalmazás futtatásához? Az ApkVenue itt azt mondja, hogy az iOS alkalmazás számítógépen történő futtatásának legegyszerűbb módja.

Manapság szinte mindenkinek van okostelefonja, ami miatt ez az eszköz soha nem kerül ki a kezünkből, az olyan alkalmazások támogatása, amelyek képesek támogatni és kísérni a napi tevékenységeket. Éppen ezért jobban függünk az okostelefonoktól, mint mi PC. De mi lenne, ha használhatna egy okostelefonos alkalmazást egy PC-s számítógépen?

Ha egy androidos okostelefon egyértelműen képes és nem is meglepő, de hogyan fusson iOS alkalmazás laptopon? A TechViral jelentése, itt az ApkVenue lehetőséget nyújt az iOS-alkalmazások futtatására a számítógépen. Nyugodtan, a szeretett módszer meglehetősen egyszerű. Csak telepítenie kell szoftver emulátor a számítógépen.

  • 4 logikai ok, amiért a fejlesztők prioritásként kezelik az iOS-t, mint az Android-ot
  • Ezek az új iOS 10-funkciók, amelyek az Android-felhasználókat az iPhone-ra költözik
  • A Clash Royale-fiókok átvitele iOS-ről Androidra és fordítva

Az iOS-alkalmazások futtatásának legegyszerűbb módja PC-n

1. iPadian emulátor

iPadian ez az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt iOS emulátor. Az iPadian telepítésével lehetővé teszi az iOS-alapú alkalmazások és játékok futtatását Windows PC-n. Ez az emulátor nagyon érdekes, mert képes lépést tartani az iOS verzió fejlesztésével. Tehát, amikor az Apple kiadta frissítés A legújabb iOS, iPadian üzenetet is megjelenít a képernyőnfrissítések letöltése rendszeren fut, és futtatja az iOS legújabb verzióját, nevezetesen az iOS 10-et.

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefon-szabadúszó játékok LETÖLTÉS

iPadian rendelkezik a legteljesebb iOS-felülettel egy dedikált alkalmazásbolttal, amely vastagabb és természetesebb érzetet kölcsönöz az iPad-nek, annak ellenére, hogy számítógépen fut. Az iPadian Emulator előfizetői csomag is rendelkezésre áll, amely az összes iOS-alkalmazás és az Android futtatásához képes. Hogyan lehet használni, nagyon egyszerű, marad Letöltés, telepítse és futtassa.

2. Levegő iPhone emulátor

Levegő iPhone ez valószínűleg a kedvenc iOS emulátorom Windows PC-hez, a barátságos kezelőfelülete és a legegyszerűbb miatt. A program futtatásához meg kell bővítményekAdobe AIR. Tehát telepítenie kell az Adobe Air alkalmazást a számítógépére is. Az Air iPhone tökéletes az Ön számára fejlesztő kipróbálni és tesztelni az alkalmazást az alkalmazás végleges kiadása előtt. Sajnos az Air iPhone nem teljesen működőképes, a megjelenített alkalmazásfunkciók többsége nem minden használható, és még mindig vannak hiányosságai egy még nem elérhető böngésző tekintetében.

Töltse le a Genuitec Apps illesztőprogramokat és okostelefonokat

3. MobiOne Stúdió

MobiOne Stúdió egy iPhone emulátor Windows PC-khez, amelyet kifejezetten az iOS alkalmazások fejlesztésére fejlesztettek ki a felhasználók számára fejlesztő. A MobiOne a HTML5 segítségével épül fel hibrid-natív alkalmazás mintával Cordova / PhoneGap keretrendszer. A Mobieone nagyon könnyen használható iOS alkalmazások létrehozására, és kompatibilis a szokásos iPhone alkalmazásokkal. A MobiOne használatával értesítéseket kaphat a futtatott és Ossza meg alkalmazás egyszerűen e-mailben. Kétféle mód van, nevezetesen iPhone vagy iPad használata. A Mobione iOS alkalmazásokat is telepíthet az App Store-on kívül, így érezheti a telepített iPhone-t.börtönbüntetés.

Töltse le az alkalmazások illesztőprogramjait és okostelefonjait a Genuitec

A MobiOne Studio nemcsak alkalmazások készítésére használható iOS-en, hanem más mobileszközökön is. A MobiOne Studio egyszerű és intuitív megközelítést kínál a használatához. A működési elv: "Írj egyszer, fuss bárhova", így alkalmazásokat hozhat létre a MobiOne Studio segítségével, és implementálhatja mind az iOS, mind az iOS rendszeren Android.

Ez három emulátor az iPhone alkalmazások PC-n történő futtatásához. Szokásos használatra ez a 3 emulátor nem eléggé képes. De neked fejlesztő alkalmazások, az emulátor nagyon hasznos az alkalmazások teszteléséhez. Mit gondolsz, érdekel kipróbálni?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found