10 legjobb ingyenes karaoke alkalmazás PC-hez és laptophoz

Szeretne karaokézni otthon a családjával, miközben karanténba zárja magát? Telepítenie kell az ingyenes karaoke alkalmazást a következő számítógépre, bandára! (Frissítve 2020)

Ki nem szereti énekelni? Úgy tűnik, hogy szinte mindenki nagyon szeret énekelni, igen. Akár a hang jó, akár rossz, az éneklés mindenkinek igaz, banda.

Azok számára, akik szeretnek énekelni, általában a karaoke tevékenységeket is kedvelik. Ez az egy tevékenység sokkal szórakoztatóbb a családdal vagy a barátokkal.

Mivel a karaoke hely Corona miatt zárva van, valóban telepítheti a karaoke alkalmazást a számítógépére. Nem hiszek? Itt az ApkVenue szabadon választhat ingyenes karaoke alkalmazás amelyet PC-re telepíthet.

Melyek az alkalmazások? Gyere, nézd meg!

A legjobb ingyenes karaoke szoftver Windows PC-hez

Ebben a cikkben az ApkVenue 10 karaoke alkalmazást fog áttekinteni a PC-n, amelyek erősen ajánlottak, mert ingyenesek és számtalan funkcióval rendelkeznek.

Nézze meg az alábbi részleteket, banda!

1. KaraFun

Szoftver ez egy szoftver a leghíresebb, és sokak által nagyon keresett. Használva szoftver ezzel lejátszhat minden olyan számot, amely a számítógépén található.

Ettől eltekintve finom használni KaraFun online is elérheti online és játszani dalokat a rendelkezésre álló katalóguson keresztül.

A lejátszható audio fájlformátumok szoftver Ide tartoznak a .KAR, .MID, .KOK, .LRC, .KFN, .MP3 és .CDG. Eközben a bemutatható videó formátumok csak .AVI és .MPG.

Tehát a teljes kompatibilitás érdekében további csomagokat kell hozzáadnia kodekek a számítógépén, például a K-Lite Codec Pack. Kész énekelni tovább szoftver a legjobb ingyenes karaoke ezen?

Töltse le a KaraFun böngészőalkalmazásokat

2. Haladó Karaoke Player

Szoftver Ez az egyik legjobb ingyenes karaoke alkalmazás PC-hez is.

Ez az alkalmazás képes gyorsan megszervezni a médiafájlokat, így amikor használni szeretné Haladó Karaoke Player, akkor nem fogja zavarni a fájlok manuális hozzáadása.

Szoftver Az Advanced Karaoke Player nevű legjobb ingyenes karaoke szinte minden főbb audio és video formátumot támogat, például .MP3 + G, .DAT, .MPG, .AVI, .MKV, .MP4, .WMV, .ASF, .VOB, .RM és .RMVB.

Ilyen formátummal hozzáférhet a számítógépén vagy a CD / DVD-n található összes dalhoz, amelyet a számítógépére helyezett. Ezen kívül megváltoztathatja a kezelőfelületet, ill bőr ízlésed szerint.

Böngészőalkalmazások Haladó Karaoke Player LETÖLTÉS

3. CDG plug-in a Winamp számára

A CDG egy csatlakoztat a mainstream szoftver a Windows-hoz, mégpedig a Winamphoz. Ezzel az alkalmazással érezheti az éneklés érzését, amikor bekapcsolja a karaoke formátumú zenét.

természetesen CDG Winamp beépülő modul az egyik listáján is szerepel szoftver a legjobb ingyenes karaoke PC-re. Mert ki nem ismeri a Winampot?

Winamp egy szoftver amely különféle formátumokban képes zenét lejátszani. Nos, a csatlakoztat A CDG ekkor minden Winampon lejátszható formátumot .MP3 + G-re változtat, így boldogan énekelhet.

Töltse le a Winamp Plug-in CDG-t a következő linken keresztül

4. Egy karaoke

Egy karaoke az szoftver amely ideális mind otthoni, mind professzionális felhasználók számára, mint például szabadidős klubok, éttermek, szállodák és számos más szórakozóhely.

Amint az Egy karaokeTöbbé nem kell bajlódnia a CD / DVD cseréjével, így nem pazarolja az idejét.

Ez az ingyenes PC-s karaoke szoftver szinte minden típusú audio és video formátum futtatására képes. Ezek a formátumok tartalmazzák az .MPG, .WMV, .MP3, .MOV, .KAR, .AVI, .DAT, .WMA és így tovább.

Mire vársz? Gyorsan töltse le és azonnal bizonyítsa nagyságát az éneklésben.

Töltse le a One Karaoke-t a következő linken keresztül

5. Tri Karaoke

Szoftver Ez a TriceraSoft alkotás segíthet a karaoke gyakorlásában, így magabiztosabbnak tűnhet.

A funkciók is bőségesek, vannak tempóbeállítások, hangok, énekeltávolítás, valamint az audiofájlok visszaállítása MP3 formátumba. Használat Tri Karaoke valóban karaoke-szerű szenzációja van egy kereskedelmi helyen.

Tri Karaoke ami egy szoftver A legjobb ingyenes karaoke számos lejátszható fájlformátumot támogat, beleértve a .FLV, .MPEG, .DAT, .VOB, .MP3, .MIDI, .WAVE, .MP4, .MKV, .AVI, .3GP, és. MP3 + G.

Készen áll arra, hogy más legyen a barátai előtt? Lelkesedés gyakorolni. Jaka a legjobbakat kívánja neked, Hehehe.

Töltse le a Tri Karaoke-t a következő linken keresztül

Ingyenes karaoke alkalmazás más számítógépeken. . .

6. KaraokeKanta

Nem alacsonyabb a fenti alkalmazásoknál, KaraokeKanta különféle funkciókkal is ellátva srácok. Maximalizálhatja ezeket a funkciókat gyakorláshoz vagy csak vicceshez.

Itt beállíthatja a videó sebességét és egyensúlyát, megváltoztathatja a hangszínt, megváltoztathatja az .MP3 + G formátumot a megszokott .MP3 formátumra, megváltoztathatja a dalgyűjteményt, az egyedi megjelenítést és még sok más funkciót.

Mint szoftver Egy másik legjobb ingyenes karaoke PC-re, a KaraokeKanta különféle fájlformátumokat is támogat, például .AVI, .DIVX, .MP4, .FLV, .MPEG és .MOV. Ha szereti a karaokét, ne habozzon használni szoftver ez az ingyenes karaoke igen, srácok.

Töltse le a KaraokeKantát a következő linken keresztül

7. VanBasco karaoke játékosa

Ingyenes, nagyon örülünk, hogy hallottuk. Szoftver A legjobb ingyenes karaoke PC-hez, hűvös névvel, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint mások.

Testreszabhatja a megjelenést, például megváltoztathatja betűtípusok, megváltoztathatja a háttér színét, vagy akár be is ágyazhat egy képet háttér. Ezen kívül vannak lehetőségek is állítsa be a tempót, néma, valamint a lehetőség csak egy hangszer lejátszására.

VanBasco karaoke-lejátszója szinte minden fájlformátumot támogat, amelyek karaoke dalainak gyűjteményeként kerülnek bemutatásra.

Az alkalmazás működtetésekor a dalszövegek automatikusan külön ablakban jelennek meg. A dalszövegek tempója meglehetősen pontos, hamis hangként nagyon hasznos az ének gyakorlásához.

Töltse le a VanBasco karaoke lejátszóját az alábbi linken keresztül

8. Karaoke 5

Ha még mindig hiányzik kényelmes választás szerint szoftver valamint a fenti legjobb ingyenes karaoke alkalmazásokat PC-re 5. karaoke lehet a legjobb megoldás.

A Karaoke 5 egy alternatív alkalmazás, amely használható szoftver a legjobb karaoke az Ön számára, így továbbra is jól gyakorolhatja az éneklést. Jellemzői teljesek. Kik ők?

Igen, az itt bemutatott kiváló tulajdonságok, többek között szinkronizátor, szótagolás, és még keverés. Valójában a Karaoke 5 többnyelvű támogatással is fel van szerelve.

Szóval, még mindig gondolkodnom kell, hogy hányszor gyakoroljak még, srácok?

Töltse le a Karaoke 5-et a következő linken keresztül

9. Walaoke

Walaoke egy szoftver Egy másik legjobb ingyenes karaoke Windows alapú PC-hez, amely nagyon könnyen használható.

Walaoke bemutathatja saját videódat, amely háttérként szolgál, valamint előadhat kinyomtatni a benne lévő dalok listája. Nem érdekes?

Nem csak a Walaoke egy numerikus rendszert is támogat, amely lehetővé teszi számok kiválasztását egy rendezett szám alapján.

Ha továbbra is kényelmetlenül érzi magát, akkor a dalszöveg színét is megváltoztathatja, így karaoke közben még kényelmesebb lesz elolvasnia őket.

Töltse le Walaoke-t a következő linken keresztül

10. MiniLyrics

Az utolsó nevű ingyenes laptop / PC karaoke alkalmazás MiniLyrics. Val vel szoftver Itt énekelhet és rögzítheti minden dalban egy dal szövegét.

Valójában együtt énekelhetsz, így szórakoznod kell a hamis hangokkal a barátaiddal.

Ettől eltekintve a MiniLyrics saját méretét és színét is testre szabhatja betűtípusok ízlés szerint, ha az asztalon megjelenik.

Az alkalmazásban található érdekes funkciók elérhetők csatlakoztat sok más zenelejátszóhoz, mint például az iTunes, a Windows Media Player, a Winamp és így tovább. A MiniLyric automatikusan letöltheti a dalszövegeket is, amennyiben a számítógépe csatlakozik az internethez.

Töltse le a MiniLyrics-t a következő linken keresztül

Ez az ApkVenue legjobb ingyenes karaoke szoftvere a Windows rendszeren, amely PC-re vagy laptopra telepíthető. Ami érdekes az összes fenti alkalmazásban, akkor nincs szükség magas specifikációkra.

Futtathatja PC-n vagy laptopon, közepes specifikációkkal. Találkozunk újra a következő ApkVenue cikkben, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found