nézd meg a Melodylan (2019) teljes filmet!

Kíváncsi egy tinédzser romantikus drámafilmet megnézni Melodylan címmel? Itt ingyen megnézheted, tudod! (Teljes film)

Indonéz színházakban egyidejűleg vetítették 2019. április 4-én a filmet Melodylan nyilvánvalóan vonzza a tizenévesek figyelmét, akik kíváncsiak a filmben szereplő szerelmi történetre, a bandára.

Sőt, ebben a Melodylan-filmben tehetséges fiatal indonéz színészeket és színésznőket játszottak, akik jelenleg emelkedőben vannak.

Nos, azok számára, akik kíváncsi ezeknek az indonéz filmeknek az egyikére, jobb, ha először elolvassa a következő összefoglalót, banda!

A Melodylan című film összefoglalója

A Melodylan című film arról mesél Dallam (Aisyah Aqilah) aki úgy döntött, hogy iskolát vált, mert életében minden problémát elkerül, beleértve volt barátnőjét is.

Új iskolájában Melody reméli, hogy új, nyugodtabb és boldogabb életet élhet.

A remények azonban nem mindig válnak valóra, a problémák visszatérnek, amikor Melody megismeri az alakot Dylan (Devano Danendra) ami az ő iskolájában sok diák bálványa.

A Melody és Dylan közelségének híre végül az iskola minden szegletébe eljutott, beleértve Bella (Zoe Abbas Jackson), egy gyönyörű diák, akit Dylannek tartanak a legközelebb.

Ez a hír is tesz Bianca (Naima Al Jufri), egy hallgató, aki szeret bajt csinálni, és mindig megpróbál közel kerülni Dylanhez, bosszankodva, hogy soha nem került magához Dylanhez.

Nem csak diáklányok, akik nem elégedettek a kettő közelségével, Fathur (Angga Yunanda) aki szintén közel áll Melody-hoz, nem túl örül ennek a hírnek, banda.

Melody még jobban fel van háborodva, amikor Dylan bemutatkozása új problémákat vet fel az életében. Akkor Melody távol marad-e Dylantől, hogy más fél ne legyen féltékeny rá?

Melodylan Movie Fun Facts

A tizenévesek, Melody és Dylan szerelmi történetét felvonultató film természetesen tartalmaz néhány érdekes tényt is, amelyeket ritkán ismernek az emberek.

Szeretne tudni bármit is? Gyerünk, nézd meg a következő érdekes tényeket, banda!

  • Devanót gyakran hasonlítják Iqbaal Ramadan-hoz, aki színészként és énekesként is ismert. Különösen ebben a filmben játszik Devano egy Dylan nevű férfit.

  • A Melodylan nyilvánvalóan egy Astri Aci tiniregényéből adaptált film, tudod, banda.

  • A fordulatokkal teli tizenéves szerelmi történetet bemutató Melodylan-film nyilvánvalóan egy évet vett igénybe.

  • Nem csak hosszú előkészítési időt igényel, hanem a Melodylan-film is hat hónapos produkciót, bandát igényel.

  • A rendező, Fajar Nugros kezdetben gondterheltnek érezte magát, mert a történet túl messze volt attól a kortól, amelyik ő volt, amikor ezt a filmet rendezte.

Nézze meg a Melodylan filmet

InformációMelodylan
Vélemények (véleményezők száma)8.8 (9)
Időtartam1 óra 32 perc
MűfajDráma
Kiadási dátum2019. április 4
RendezőFajar Nugros


Yogie Supra

JátékosDevano Danendra


Anga Yunanda

Növekvő tizenéves színészekkel és színésznőkkel a főszerepben nem meglepő, hogy ezt a Melodylan címet viselő filmet korának tizenévesek, bandák nagyon kedvelik.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak a film teljes történetére, megnézhetitek az alábbi Melodylan-filmet bandával. Nézd meg!

>>> Nézze meg a Melodylant <<<

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény a tinédzser romantikus drámafilm, a Melodylan, a banda fordulatairól.

Milyen érdekes filmeket szeretnél még megnézni? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found