4 egyszerű módszer a Telkomsel-számok ellenőrzésére, a legfrissebb 2021-ben

Szeretné elfelejteni a saját számát? Nézze meg a 4 legegyszerűbb módot a TelKomsel-számok ellenőrzésére a simPATI, az US Card és a Loop felhasználók számára. (2021. frissítés)

Hogyan ellenőrizzük a Telkomsel számokat megoldás lehet, ha gyakran elfelejted a saját számodat. Vagy túl gyakran változtatja meg a számokat, vagy már régóta kérdezik az emberek a használt számról.

Különösen manapság az emberek inkább használják chat alkalmazás mint a WhatsApp és hasonlók kommunikálni.

Lehet, hogy ez a funkciók miatt nem igazán számít automatikus mentés és hasonlók, amelyek mindig megkönnyítik számunkra, de a szám kritikus időpontban való elfelejtése végzetes lehet, bandai.

Például, ha pályázni szeretne egy állásra, akkor meg kell adnia a számát, hogy tudnia kell hogyan ellenőrizhető a Telkomsel mobiltelefon száma a sajátod.

Ezért ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet ellenőrizni a Telkomsel-számokat azok számára, akik elfelejtették telefonszámukat, elfelejtették elmenteni saját számukat, vagy más hasonló problémákat tapasztaltak.

Meg kell jegyezni, hogy az ApkVenue által itt ismertetett módszer minden Telkomsel SIM-kártyán használható, mint pl. együttérzés, Ász, és Hurok Igen. Nézd meg!

1. Hogyan ellenőrizhető a Telkomsel számok a Tárcsa

Az ApkVenue első tárgyalási módja a funkciók kihasználása tárcsa, ahol csak meg kell nyomnia bizonyos számkombinációkat, és a szükséges információk azonnal megszerezhetők.

Nos, azok számára, akik nem értenek a Telkomsel számok mobiltelefonon történő ellenőrzésén, először a TechMint magyarázza el a szolgáltatást csekkszám Telkomsel tisztviselője.

 1. Nyissa meg az alkalmazást tárcsa amelyet a mobiltelefonján használ.

 2. Írja be a számot *808# és nyomja meg rendben vagy Hívás a mobiltelefonján.

 1. Kapni fogsz Felugrik amely az Ön által használt mobiltelefon számot tartalmazza, a jelenlegi tartózkodási helyének országkódjával kezdődik.

Jegyzet: Ebben a példában a számok előtaggal vannak ellátva kód 62 mert Jaka jelenleg Indonéziában tartózkodik.

 1. Ezenkívül SMS-t is fog kapni Csekk szám amely tartalmazza a mobiltelefon számának részleteit, amelyekhez bármikor hozzáférhet.

Meg kell jegyezni, hogy díjat kell fizetnie Rp55 a simPATI számellenőrzési módszerhez. Győződjön meg róla, hogy a hitele elegendő, igen.

Azok számára, akik továbbra is szeretnek telefonálni, ellenőrizze a simPATI híváscsomagok listája hitelének megtakarításához.

2. Hogyan ellenőrizhetjük a Telkomsel-számokat az alkalmazás segítségével

Ezután az ApkVenue elmagyarázza, hogyan ellenőrizheti az amerikai számokat a hivatalos alkalmazáson keresztül MyTelkomsel ami nagyon hasznos, mert sok funkciója van.

Ha elfelejtette telefonszámát, ez az alkalmazás megbízható alternatívát jelenthet, mert a MyTelkomsel automatikusan elmenti a használt telefonszámot. Belépés.

Hogyan láthatom a Telkomsel számot ezen a hivatalos alkalmazáson keresztül? Íme a követhető lépések!

 1. Töltse le a MyTelkomsel alkalmazást az ApkVenue által biztosított linken keresztül a következő.
Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS
 1. Nyissa meg a MyTelkomsel alkalmazást, és érintse meg a gombot Bejelentkezés a képernyő alján található.
 1. Ha van Belépés ebben az alkalmazásban a telefonszám automatikusan kitöltésre került.

Jegyzet: A mobiltelefonszámra csak akkor van szükség, amikor először jelentkezik be. Ezeket az adatokat automatikusan menti, amíg nem végez adattisztítást és hasonlókat.

 1. Bejelentkezés után az Ön által használt mobiltelefonszám megjelenik a főoldalon, egyéb hasznos információkkal együtt.

A simPATI, Kartu As és Loop számok ellenőrzése mellett ez a multifunkcionális alkalmazás használható hogyan ellenőrizhető a Telkomsel kvóta tudod! Gyakorlati igen!

3. Hogyan ellenőrizhetjük a számokat a Telkomsel alkalmazás nélkül

Néhány HP márka esetében használhatja a menüt Beállítások saját mobiltelefonján, hogy ellenőrizzék a regisztrált Telkomsel-számokat, bandát.

Ezt a módszert pedig itt használhatja: iPhone vagy a HP-n Android de ez a módszer nem érhető el minden androidos telefonon.

Az Android és az iPhone rendszerek általában tárolják az Ön által használt telefonszámok adatait, és amikor elfelejtette saját számát, akkor támaszkodhat ezekre az adatokra.

Hogyan ellenőrizhetjük a Telkomsel számokat a HP iPhone készülékén keresztül

 1. Lépjen be a menübe Beállítások tól től Kezdőképernyő az iPhone.

 2. Lépjen be a menübe Profil amelynek a Beállítások menü képernyőjének legfelső részén kell elhelyezkednie.

 1. Koppintson a lehetőségekre Név, telefonszámok, e-mail amely éppen alatt található Profil kép Ön.

 2. Az Ön által használt mobiltelefonszámot közvetlenül a csatlakoztatott e-mail cím alá írjuk Apple azonosító Ön.

Nos, most azonnal láthatja a saját számát. Ne felejts el jegyzetelni, banda.

Hogyan tekintheti meg saját Telkomsel számát egy Android telefonon

Jegyzet: Ez a példa a ** MIUI 11 ** rendszer interfészt használja, és kissé eltérhet az Ön által használt interfész rendszer típusától függően

 1. Lépjen be a menübe Beállítások a mobiltelefonról.

 2. Koppintson a lehetőségekre SIM-kártyák és mobil hálózatok.

 1. válassza SIM kártya hogy meg akarja tudni a számot. Mobiltelefonokhoz Két SIM, ezen a képernyőn két lehetőség áll rendelkezésre.

 2. Az Ön által használt mobiltelefonszám közvetlenül a név alatt jelenik meg SIM kártya hogy használod.

Az Android mobiltelefonok egyes változatai azonnal megmutathatják a használt mobiltelefonhoz csatlakoztatott számot, de vannak olyanok is, amelyek megkövetelik, hogy manuálisan adja meg.

4. Hogyan lehet ellenőrizni a Telkomsel számokat a kezelő segítségével

Hogyan ellenőrizhető ez az utolsó Telkomsel-szám igénybe vegyék a szolgáltatást Vevőszolgálat maga Telkomsel nyújtotta.

A Telkomsel felhasználói hívhatják a számot 188 és kérdezze meg az üzemeltetőtől az Ön által használt mobiltelefonszámot.

Ha hozzá szeretne férni ehhez a szolgáltatáshoz, akkor elegendő hitelre van szüksége a telefonhívásokhoz, és az előírt díj csak 300–400 IDR, banda.

Ez az 4 módja a Telkomsel-számok ellenőrzésének hogy használhatja. Mint sok út Rómáig, a Telkomsel is számos lehetőséget biztosított az Ön számára.

A MyTelkomsel alkalmazás akár ellenőrzésre is használható a Telkomsel Internet csomagok árlistája és kötelező alkalmazás az ApkVenue, banda!

Remélhetőleg Jaka ezúttal írt cikke hasznos lehet mindannyiuk számára. Melyik módszert szokta használni? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Michelle Cornelia


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found