8 legjobb adhan alkalmazás Androidra és PC-re, offline is lehet!

Az imádságok gyakran elmaradnak az elfelejtés miatt? Csak töltse le a legjobb adhan alkalmazást a következő Android és PC eszközökhöz. Néhány offline állapotban van!

Ki felejtés miatt gyakran késik az imákról? Annak ellenére, hogy a tevékenység meglehetősen egyszerű, naponta ötször kell imádkozni, néha akadnak akadályok, beleértve a feledékenységet is.

Valójában a Ramadan szent hónapjához hasonlóan ez a megfelelő pillanatok azok számára, akik szeretnék növelni az istentisztelet jutalmát, tudjátok, a banda.

Ezért, hogy ne felejtsen el naponta ötször imádkozni, ezúttal az ApkVenue elmond néhányat a legjobb adhan alkalmazás Android telefonokhoz és számítógépekhez emlékeztetőül.

Szeretne tudni bármit is? Gyere, nézd meg a következő listát!

Adhan alkalmazás Androidra

Az imarend alkalmazás vagy az automatikus adhan triviálisnak tűnhet néhány ember számára, de ennek az alkalmazásnak nagyon fontos szerepe van az imádatod zavartalan lebonyolításában, tudod, banda.

Különösen, ha napjaid túlságosan világi ügyekkel vannak elfoglalva, talán az imádság olyan tevékenység, amelyet gyakran félretesz.

Szerencsére a következők az Android és a PC legjobb adhan-alkalmazásai.

1. Muslim Pro (a legjobb Android adhan alkalmazás)

Fotóforrás: Google Play (Hogy az imaidő ne maradjon le, csak töltse le a Muslim Pro nevű Android adhan alkalmazást).

Az Android Adhan alkalmazás első ajánlása ott van Muslim Pro amelyet több mint 50 millió felhasználó töltött le a Google Play Áruházból.

Természetesen ez nem választható el az általa kínált különféle alappillérektől, kezdve az imaprogramoktól, az Al Korántól és a szavalattól, a digitális imagyöngyöktől, a Qibla iránytűtől és természetesen az imádságra való felhívástól.

Nem csak, hogy meghallgathatja az imahívást a Muslim Pro alkalmazásban, annak ellenére, hogy nem csatlakozik az internethez, banda.

Tehát azok számára, akik a legjobb offline adhant keresik az Android számára, a Muslim Pro lehet az egyik legjobb választás.

InformációMuslim Pro
FejlesztőMuslim Pro Limited
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (1.479.942)
MéretEszközönként változik
Telepítse50 millió +
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a Muslim Pro alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Utilities Bitsmedia Pte Ltd LETÖLTÉS

2. Salaam

A következő legjobb adhan alkalmazás, mégpedig Üdvözöl fejlesztette ki a PT. Samsung Electronics Indonesia, banda.

Ez a legjobb Android automatikus adhan alkalmazás nagyon hasznos funkciókat is tartalmaz, mint például az Al Korán, az ima időbeosztása, a Qibla utasítások, a napi tartalom, a Hajj és az Umrah útmutatókhoz.

Tehát ne csodálkozzon, ha azt mondják, hogy Salaam alkalmazás minden egyben amely minden muszlim számára használható.

Ja, a Samsung mobiltelefonok mellett a Salaam alkalmazást számos más androidos mobiltelefon márka is letöltheti és használhatja, na!

Tehát azok számára, akik a Vivo, a Xiaomi, az OPPO és mások adhan alkalmazását keresik, töltsék le.

InformációÜdvözöl
FejlesztőPT. Samsung Electronics Indonesia
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (127.201)
Méret29 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum4.0.3

Töltse le a Salaam alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Alkalmazások termelékenysége A Samsung Electronics Ltd LETÖLTÉS

3. Imádságok, Qibla és Adhan

Szeretne letölteni egy újabb, ötször automatikus adhan alkalmazást, amely nem kevésbé klassz? Ha igen, akkor kipróbálhatja az úgynevezett alkalmazást Imaidők, Qibla és Adhan ezt, banda!

Ahogy a neve is mutatja, ez az adhan idő emlékeztető alkalmazás számos olyan funkciót kínál, mint az ima menetrendek, Qibla, adhan riasztások, az imsak menetrendek.

Ezenkívül egy másik, nem kevésbé egyedi és érdekes funkció az, hogy láthatja a Qibla irányának helyét onnan, ahol van, és tudja, milyen messze van.

InformációImádságok, Qibla és Adhan
FejlesztőAndi Unpam
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (30.913)
Méret7,9 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1

Töltse le az Prayer Times, Qibla és Adhan alkalmazásokat az alábbi linken keresztül:

Alkalmazások letöltése

4. Athanotify

Nos, ha másik legjobb offline adhan alkalmazást szeretne, letöltheti az úgynevezett alkalmazást Athanotify ezt, banda.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy 5-szeres automatikus adhan riasztást kapjon, amely más hűvös funkciókkal van ellátva.

Nevezzük Qibla iránytű funkciónak, a hidzsri naptárnak, az iqamah idő emlékeztetőnek és az ima időbeosztásának.

Ezenkívül ennek az alkalmazásnak van egy csinos felhasználói felület-megjelenítője is, ahol számos témaopció áll rendelkezésre, amelyeket ízlésének megfelelően használhat.

A következő ajánlás a legjobb offline adhan alkalmazás az Android számára Prayer Schedules és Imsakiyah néven, amelyet a fejlesztő fejlesztett ki.

InformációAthanotify
Fejlesztőel cheikh
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (101.323)
Méret7,9 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1

Töltse le az Athanotify alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Athanotify <<

5. Imádságok és Imsakiyah

A következő ajánlás a legjobb offline adhan alkalmazás Androidra Imádságok és Imsakiyah amelyet a fejlesztő Kodelokus Cipta Aplikasi fejlesztett ki.

Annak ellenére, hogy a név csak Prayer Times és Imsakiyah, ez az alkalmazás valójában számos nagyon hasznos funkcióval van felszerelve, beleértve az egyiket egy automatikus adhan riasztó, banda.

Az imára hívás időzítése azért is elég pontos, mert ez az alkalmazás felvesz egy helypontot attól függően, hogy hol tartózkodik abban az időben.

Nem csak ez az alkalmazás Qibla iránytű funkcióval is rendelkezik azok számára, akik idegen helyen szeretnének imádkozni.

InformációImádság idők és Imsakiyah
FejlesztőAlkalmazás Cipta Kodelokus
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (185.876)
Méret12 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum4.2

Töltse le az Prayer Times és az Imsakiyah alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Alkalmazások letöltése

Adhan alkalmazás PC-re

Nos, ha korábban az ApkVenue megvitatta az Android legjobb adhan-alkalmazásait, akkor ezúttal az ApkVenue is megvitatja az Adhan alkalmazást PC-re, bandára.

Különösen egy olyan WFH-pillanatban, mint most, biztosan a számítógépe / laptopja lesz az egyik olyan eszköz, amelyet a legjobban használ, nem igaz?

Kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást az alábbi automatikus adhan alkalmazások PC-re listájára!

1. Athan (a legjobb adhan alkalmazás PC-hez)

Fotóforrás: Muslim Daily (PC nélküli automatikus adhan alkalmazást keres? Az Athan az egyik legjobb választás).

Nem csak okostelefonos verziókhoz, alkalmazásokhoz érhető el Athan az iszlám kereső által kifejlesztett is létezik a PC verzióhoz, tudod, banda.

Ez az adhan alkalmazás a számítógép számára érdekes funkciókat is kínál, például hidzsri és gregorián naptárakat, automatikus ötszörös adhan riasztást az imádkozáshoz az adhan után.

Azok számára, akik nem igazán értik a ramadán kifejezéseket angolul, ez az alkalmazás indonéz nyelvi lehetőségeket is kínál, így könnyebben érthetővé válik.

Érdekes módon ez a PC offline automatikus adhan alkalmazás lehetővé teszi a különféle adhan hangbeállítások egyikének kiválasztását is, tudod.

Minimális specifikációkAthan
OSWindows XP, Vista, 7, 8, 10
Processzor-
memória-
Grafika-
DirectX-
Tárolás-

Töltse le az Athan alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Athan <<

2. Shollu

Szeretné letölteni az automatikus 5-szeres adhan alkalmazást más számítógépekre? Talán egy nevű alkalmazás Shollu ez lehet az egyik legjobb alternatíva, banda.

A Shollu olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek nem sokban különböznek a korábbi adhan-alkalmazásoktól, például az imaidő emlékeztetői, a Gergely-Hidzsri naptár átalakítása, az imára hívás hangjának megváltoztatása és mások.

Az egyik előnye, hogy ennek az alkalmazásnak van egy kiegészítő üzenet funkciója, ahová beilleszthet egy megjegyzést, amelyet minden alkalommal fel fog emelni, amikor az adhan riasztás megszólal.

Minimális specifikációkShollu
OSWindows 7, 8, 10
Processzor-
memória-
Grafika-
DirectX-
Tárolás-

Töltse le a Shollu alkalmazást az alábbi linken keresztül:

>> Shollu <<

3. Muslim Daily: Al Korán, Adhan (a legjobb Windows 8 adhan alkalmazás)

Fotóforrás: Muslim Daily (A Muslim Daily opció lehet azok számára, akik a legjobb Windows 8 adhan alkalmazást keresik).

Nos, ha ez kifejezetten azoknak szól, akik egy Windows 8 adhan adhan alkalmazást keresnek, bandát.

Látja, az alkalmazás Muslim Daily: Al Korán, Adhan amelyet a WALi stúdió fejlesztője fejlesztett ki, azt csak OS Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező laptopok használhatják.

Maga a PC-hez tartozó adhan alkalmazás meglehetősen sokféle funkcióval van ellátva, mint például az imaprogramok, a Qibla-irány, az Al-Korán, a napi imák, a hidzsri naptár, a digitális imagyöngyök és természetesen az automatikus adhan-riasztások.

Minimális specifikációkMuslim Daily: Al Korán, Adhan
OSWindows 8
Processzor-
memória-
Grafika-
DirectX-
Tárolás-

Töltse le a Muslim Daily alkalmazást: Al Korán, Adhan az alábbi linken keresztül:

>> Muzulmán napilap: Korán, Adhan <<

Nos, ezek voltak a legjobb adhan alkalmazás-ajánlások Androidra és PC-re, amelyeket a Ramadan ebben a hónapjában vagy akár azon túl is használhat.

Szóval, tudod, melyik alkalmazást választod? Vagy van más ajánlása a legjobb adhan alkalmazásra? Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban igen!

Találkozunk más érdekes cikkekben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.