Minden idők 10 legjobb gba-játéka nosztalgiázz!

Ki játszotta a Game Boy Advance-t, más néven GBA-t? Íme az ApkVenue verziójának minden idők 10 legjobb GBA-játékát, amelyek nosztalgiázni fogják Önt!

Game Boy Advance vagy gyakran rövidítve GBA egy hordozható konzol, amelyet a Nintendo gyártott 2001-ben a Game Boy Color helyett.

Ez a konzol összesen több mint 500 000 dollárt adott el 80 millió egységeket szerte a világon. 2004-ben a GBA-t felváltotta a következő generáció, Nintendo DS.

Azonban még mindig sok szórakoztató GBA játékot kell játszani. A következő 10 legjobb GBA játék Jaka változata!

  • 12 legjobb ingyenes online játék 2020 Androidon, PC-n és PS4-en
  • 10 legjobb offline robot játék az Android számára | Ingyenes!
  • 20 legjobb online játék 2018-ból, amelyek szórakoztatóak az Ön számára

10 legjobb GBA-játék, 2018 Street Mouse verzió

A tíz legjobb játék között talán sok mindent játszottál. A legtöbb ilyen játék GBA RPG játék amit nagyon izgalmas befejezni.

Ja, a számok nem mutatják a rangot, huh banda!

GBA RPG játék

1. Arany Nap

Arany nap gyakran az eddigi legjobb GBA játéknak tartják. Által termelt Camelot szoftvertervezés, ez a játék arra törekszik, hogy a Final Fantasy-hoz hasonló játékokat hordozható konzolokra vigyen.

Megnevezett főszereplővel Isaac és további három kalandorral ez a játék egy világmentő küldetés középpontjában áll Weyard. Sok Final Fantasy elem tulajdonosa ennek a játéknak.

Nevezzük történetnek, hogy megmentsük a világot, harcnak véletlenszerű körön alapuló, egészen a képességig megidézni. Ettől eltekintve ez a játék különféle kihívást jelentő rejtvényekkel és mélyebb történettel is rendelkezik.

InformációArany nap
FejlesztőCamelot szoftvertervezés
Kiadási dátum2001. augusztus 1
MűfajKonzol szerepjáték
LETÖLTÉSLINK

2. Végső fantázia taktika előrelépés

Ki a játék rajongója, aki nem tudja Végső fantázia? A GBA konzol esetében a legjobbnak tekinthető Final Fantasy Tactics Advance.

Ez a játék négy gyermek történetét meséli el, akik egy úgynevezett kisvárosban élnek Utca. Ivalice. Miután megtaláltak egy ősi könyvet, hirtelen átmentek a birodalomra, amelynek neve ugyanaz, mint a városuknak.

GBA RPG játékként ez a játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy klánokat alakítsanak ki. Ennek a játéknak a középpontjában az epikus harci akció áll, és a játékosok szabadsága meghatározni osztályukat, képességeiket és karakterstatisztikájukat.

InformációFinal Fantasy Tactics Advance
FejlesztőSzögletes termékfejlesztés
Kiadási dátum2003. február 14
MűfajStratégiai szerepjáték
LETÖLTÉSLINK

3. Pokemon Ruby és Zafír

Rajongóknak Pokemon, valószínűleg a GBA konzolon játszották a játékokat. Az egyik legjobb egy sorozat Pokemon Ruby és Zafír.

A játék elején két karakter közül választhatunk, nevezetesen Brendan és Lehet. A játékosok kalandozni fognak a régióban Hoenn és harcolni fog Aqua csapat vagy Team Magma, attól függően, hogy melyik sorozatot játssza.

Ezen felül a három pokemon közül is választhatunk egyet indító a játék elején, vagyis Treecko sokrétű, Torchic az apo típus, és Mudkip víz típusa **

InformációPokemon Ruby és Zafír
FejlesztőGame Freak
Kiadási dátum2002. november 21
MűfajSzerepjáték
LETÖLTÉSLINK (Ruby verzió)


LINK (zafír verzió)

4. Castlevania: Bánat Áriája

Játszma, meccs Castlevania: Bánat Áriája egy sorozat Castlevania harmadik és utoljára a GBA konzol. Ezt a játékot gyakran a sorozat egyikének tekintik Castlevania valaha.

Az előző sorozattól eltérően ez a játék a játékosokat aszerint állítja Soma Cruz, egy természetfölötti erőkkel rendelkező tinédzser, aki megvalósíthatja Drakula reinkarnációját.

Ez a GBA RPG játék nagyszerű választékot kínál a hűvös fegyverekből és félelmetes főnökcsatákból.

InformációCastlevania: Bánat Áriája
FejlesztőKCET
Kiadási dátum2003. május 6
MűfajAkció-kaland
LETÖLTÉSLINK
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. A Legend of Zelda: A Minish Cap

Zelda egy kalandjáték, amelyet a Shigeru Miyamoto és megjelent a Nintendo konzoljain. Az egyik legjobb a GBA konzolban A Legend of Zelda: A Minish Cap.

Ez a szórakoztató GBA játék arra készteti a játékosokat, hogy mozgassák a megnevezett főszereplőt Link. Megmentett egy varázssapkát, amitől kedvet kaphat Minish.

Kaland tovább Hyrule a kalapnak köszönhetően más lett, mint a korábbi Zelda játékok. Meg kell mentenie Zelda hercegnő akit a nevezett antagonista kővé változtatott Vaati.

InformációA Legend of Zelda: A Minish Cap
FejlesztőCapcom


Zászlóshajó

Kiadási dátum2004. november 4
MűfajAkció-kaland
LETÖLTÉSLINK

6. A Zelda legendája: Link a múlthoz és négy kard

A többi Zelda sorozat, amelyet a legjobbnak tartanak A Legend of Zelda: Link a múltba és négy kard. Sorozat Link a múlthoz eredetileg konzolokra adták ki Szuper NES, közben Négy kard egy multiplayer GBA játék.

A Link a múlthoz című cikkben a megnevezett ellenséges pecsét meggyengüléséről mesél Ganon és átveszi a trónt Hyrule nevű bűvész Agahnim aki elrabolta Sage hét leszármazottját beleértve lánya Zelda.

Közben a Négy kardban, ami az esemény előtt történt Az idő Ocarina, mesélj egy történetet Link amely kihúzta a Négy Kardot, ami miatt hármas ikrei jelentek meg. Négyen képesek legyőzni az ívellenségeket a Zelda játékban, Vaati.

InformációA Legend of Zelda: Link a múltba és négy kard
FejlesztőNintendo


Capcom

Kiadási dátum2002. december 2
MűfajAkció-kaland
LETÖLTÉSLINK

7. Előzetes háború

A következő GBA játék, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Előzetes háború. Játék műfaj körön alapuló taktika eredetileg csak Japánban jelent meg, majd végül Amerikában jelent meg.

A játék célja kétféleképpen legyőzni az ellenséges csapatokat: elpusztítani a térképen lévő összes ellenséges egységet, vagy átvenni az ellenfél bázisának irányítását. Egyes térképeknek azonban más a küldetésük.

Számos játékmód közül választhat, például Terepi képzés, Kampány mód, amíg Háborús szoba. Ebben a játékban van egy rangsorolási rendszer is (100: 1).

InformációElőzetes háború
FejlesztőIntelligens rendszerek
Kiadási dátum2001. szeptember 10
MűfajFordulási alapú taktika
LETÖLTÉSLINK

8. Metroid Fusion

A GBA-n található egyik legendás játék az Metroid Fusion. Játék műfaj akció-kaland ezzel a játékos irányíthatja a megnevezett karaktert Samus Aran, fejvadász.

A Metroid Fusion kijelzői nyitott világ ami nagyon széles, lehetővé téve a játékosok számára, hogy szabadon fedezhessenek és találhassanak olyan titkokat, amelyek elősegíthetik a játék befejezését.

Egy csapat fejlesztette ki Nintendo K + F 1, ez a játék finomítja az előző sorozat harci módjait és sokakat bemutat bekapcsolások új játék, amely még érdekesebbé teszi ezt a játékot.

InformációMetroid Fusion
FejlesztőNintendo K + F 1
Kiadási dátum2002. november 18
MűfajAkció-kaland
LETÖLTÉSLINK

9. Metroid: Zero Mission

Egy másik Metroid sorozat, amelyet érdemes kipróbálni Metroid: Zero Mission. Ez a játék a remake az első Metroid játékból, amely 1986-ban jelent meg és műfaj akció-kaland görgetés.

Csakúgy, mint a Fusion, a játékosok megnevezett karaktereket fognak mozgatni Samus Aran aki meglátogatja a Zebes bolygó miután tudta Űrkalózok kísérleteket végez a Metroids-szal.

Játékmenetmaga a feltárásra összpontosít. A játékosoknak képesnek kell lenniük a keresésre bekapcsolások elérhetetlen területek elérése. Sorozat remake Új elemekkel, további területekkel és különböző nehézségi szintekkel is rendelkezik.

InformációMetroid: Zero Mission
FejlesztőNintendo K + F 1
Kiadási dátum2004. február 9
MűfajAkció-kaland
LETÖLTÉSLINK

10. Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3

Az utolsó játék, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3. Ebben a játékban a játékosok irányíthatnak Mario vagy Luigi kalandozni a nyolc királyságban Gombavilág.

A játékosoknak hetet kell legyőzniük Koopa Kids és Bowser. Használhatja az alapvető Super Mario technikákat, például futást, ugrást és úszást.

Ez a játék fenntart egy rendszert bekapcsolások hogy javítsa karakterének képességeit, mint pl Szuper gomba, Tűzvirág, Csillag ember, Szuper levél, Tanooki Suit, Béka öltöny, amíg Hammer Bros.

InformációSuper Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
FejlesztőNintendo K + F2
Kiadási dátum2003. július 11
MűfajJáték Platform
LETÖLTÉSLINK

Nos, ez a banda 10 legjobb GBA játék Jaka változata. Jaka maga szereti a Pokemont játszani a legjobban, különösen a pokemon gyűjtésekor.

Melyik vagy te, banda? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah