hogyan lehet új helyet létrehozni az Instagramon, még mindig tudsz?

Hogyan adhatunk hozzá egy helyet az Instagramon, még mindig lehetséges? Csodálkozás helyett kövesse az alábbi útmutatót arról, hogyan hozhat létre helyet az Instagram-on!

2020-ban még mindig keresik a helymeghatározás módját az Instagram-on, tekintve, hogy nem nagyon könnyű ünnepi fotókat közzétenni az Instagram-on, de nem kíséri azt a helyet, ahol nyaralunk. A barátaid hiányozni fognak viszonyul azzal, amit felad.

A cél biztosan tájékoztatja barátait arról, hogy hol van a hely, amikor felveszi klassz és legjobb profilfotó hogy feltöltöd, és később ők is elmehetnek arra a helyre, ahol a poszt fotóját készítetted.

Vannak azonban esetek, amikor a bejegyzéséhez hozzáadni kívánt hely nincs az Instagram-on, és sajnos most az Instagram eltávolította a Adj hozzá egy címet Manuálisan.

Hogyan készítsünk helyet az Instagram-on

Ha elhatározta, hogy helyeket ad hozzá az Instagramon, van egy hogyan lehet új helyet hozzáadni az Instagramon Tudja, olyan funkciók használatával, amelyekre korábban nem is gondolt.

A módszer is nagyon egyszerű, csak szükség van rá Facebook alkalmazás mint elhelyezkedésének javítására szolgáló eszköz, és a kívánt új helyek azonnal hozzáadhatók. Ne használja sokáig!

Miért használja az alkalmazást Facebook? Hacsak nem a hegyekben élsz, biztosan tudod, hogy az Instagramot néhány évvel ezelőtt a Facebook szerezte meg, és manapság olyanok, mint a fiatalabb testvérek.

Most a Facebook és az Instagram szolgáltatás integrálva van. Ezért, bár a helyek hozzáadása az Instagram-on már nem lehetséges, még mindig vannak olyan kiskapuk, amelyeket kihasználhat a Facebookon.

Hely hozzáadása az Instagram-on

Néhány lépést kell követnie ahhoz, hogy új helyet adhasson az Instagram-on, ehhez pedig a Facebook alkalmazásra van szükség.

Annak ellenére, hogy meglehetősen egyszerű, ezt meg kell tennie annak érdekében, hogy működjön.

Minden további nélkül itt találja azokat a lépéseket, amelyeket be kell tartania ahhoz, hogy új helyet adjon az Instagram-on a Facebook-fiókján keresztül. Ha nem tudja, hogyan, olvassa el a cikket Hogyan hozzunk létre Facebook-fiókot amelyet az ApkVenue írt.

Nos, a következőképpen adhat hozzá új helyet az Instagramon a Facebook alkalmazáson keresztül:

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást a mobiltelefonján és új státuszt adni.

  2. válassza Becsekkolás vagy Gyere át az oldal alján az állapot hozzáadásához.

  1. Írja be annak a helynek a nevét, amelyet hozzá kíván adni az Instagram-bejegyzéshez, majd válassza ki Új hely hozzáadása.
  1. Válasszon ki egy kategóriát, amelyből helyet hoz létre. Választhat Otthon, étterem, események, vagy csak szórakozásból.
  1. Itt az ideje hozzáadni a hely részletei az Instagramhoz hozzáadni kívánt hely címének, irányítószámának és városának megadásával.
  1. Ha igen, akkor hozza létre azt a helyet, és próbálja meg hozzáadni a helyet Instagram bejegyzések Ön.

Így elkészült a hely hozzáadása az IG-hez, és ezt a helyet máskor is elérheti, amikor újra használni szeretné.

Hely hozzáadása az IG-n (UPDATE 2020)

A Facebook, mint az Instagramért felelős vállalat mindig frissítsen az általuk nyújtott szolgáltatások fejlesztése, többek között kisebb kérdésekben, például a helyek hozzáadásában.

Ennek célja annak biztosítása, hogy a közösségi média platform minden felhasználója védve legyen és jól érezze magát a nyújtott szolgáltatások elérésekor.

Ezért 2020-ban már nem használható az Instagram helyének elkészítése. Ok biztonság és pontosság késztesse a Facebookot egy ilyen lépés megtételére.

Bár ennek a helynek a hozzáadását csak szórakozásra használják, a kétértelműség elkerülése érdekében Instagram rejtett funkciók és a Facebook, ezt a funkciót már senki sem használhatja.

Azok számára, akik helyet szeretnének hozzáadni az elkészített bejegyzéshez, ki kell választani egy helyet igazi legközelebb a jelenlegi tartózkodási helyéhez.

Nos, ez Jaka keresése annak megvitatásában, hogyan lehet helyet elhelyezni az IG-n 2020-ban. Annak ellenére, hogy ez a módszer jelenleg nem használható, egy új frissítés újból behozhatja.

Ezért ne felejtse el mindig figyelemmel kísérni Jaka cikkeit, hogy mindig a legtöbb információt kapja meg naprakész az új technológia és annak fejlesztései körül.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lehetnek mindannyiótok számára, és a következő érdekes cikkekben még találkozunk.