milyen nagyszerű a játék PC vagy laptop? próbálja meg itt ellenőrizni!

JalanTikus áttekintés arról, hogyan lehet ellenőrizni egy játék PC vagy laptop képességeit. Vagy ingyenes szoftver, vagy online szolgáltatások használatával.

Játék korszaka 1. krízis amelyet 2007-ben adtak ki, mondhatni ez a PC-játékosok újjáélesztése. Ennek oka, hogy a Crysis 1 ekkor rendkívüli grafikus megjelenítést tud mutatni egy PC-rendszeren.

A PC-s játékosok elterjedése természetesen tesz hardver a piacon egyre változatosabb. Ez hatással lesz a számítógépre, amelyet minden ember másképp állít össze. Akkor hogyan alakul a számítógépünk tényleges teljesítménye? Ebben a cikkben az ApkVenue bemutatja a számítógép vagy játék laptop képességeinek ellenőrzését.

  • INSANE, Xiaomi Mi 5s Áttetsző Benchmark AnTuTu 164 ezer pont!
  • Nyomtasson nagy teljesítménymutatókat, iPhone készen áll a Samsung Galaxy Note 7 legyőzésére!
  • A Lumia 525 használhatja az Android Marshmallow alkalmazást, ez a benchmark eredmény

Hogyan ellenőrizhető a PC vagy laptop játék képessége

A különbség a számítógépünk és mások között természetesen megzavarja, hogy a PC-s játékunk hogyan képes valójában? Nos, ami a képességeket illeti, onnan láthatjuk referenciaértékek. Az ApkVenue által itt hivatkozott referenciaérték két részre oszlik, nevezetesen a PC képességének és a PC bizonyos játékokkal való játékképességének mércéje. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a két módszert használhatja laptopoknál is.

PC-képesség-érték benchmark

Referenciaértékek egy teszt egy számérték megadásával egy PC-rendszeren, amelyet később összehasonlíthat más számokkal. Például a tesztelés után a Jaka PC-je 1000-es pontszámot kapott, míg a PC-je teszteléskor 1300-at kapott. Ez azt jelenti, hogy a számítógépes rendszere sokkal jobb, mint a Jakaé.

Ehhez szüksége van a szoftver. Tehát itt az ApkVenue kettőt ajánl szoftver vagyis ingyenes PCMark vagy 3Dmark.

Fotóforrás: Videó: PCMark

A PCMark-ot jobban használják minden típusú számítógép vagy laptop képességének mérésére, a teljesítmény és a munka hatékonyságának mérésére. Eközben a 3DMark jobban működik, hogy megmérje a PC képességeit grafikában, különösen a 3D-s játékok játékában.

Fotóforrás: Videó: 3DMark

Benchmark PC képessége bizonyos játékok játékára

Csakúgy, mint a neve, referenciaértékek Ezzel mérik, hogy egy bizonyos játékot lehet-e játszani PC-n vagy laptopon. Például van egy új játék Őrző kutyák 2, ezzel a referenciaértékkel megtudhatja, hogy a számítógépe vagy a laptop képes-e lejátszani.

Ehhez a referenciaértékhez nem kell nagy alkalmazást letölteni. Használhatja a két szolgáltatás egyikét online, vagyis Canyourunit vagy GameDebate.

Fotó forrása: Fotó: CanYouRunIt

A Canyourunit szolgáltatás használata nagyon egyszerű. Csak meg kell látogatnia a webhelyet, és be kell írnia a játszani kívánt játék nevét. Ez az alkalmazás automatikusan felismeri a számítógépes rendszerét, és az eredmények azonnal láthatók.

Fotó forrása: Fotó: GameDebate

Eközben a GameDebate szolgáltatáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a webhelyet, beírja a játék nevét, a CPU adatait, a VGA-t és a RAM-ot, majd kiderülnek az eredmények.

Így ellenőrizheti számítógépe vagy játék laptopjának képességeit. Sok szerencsét!

Banner: Digitális öntöde