A Netflix nem nyitható meg? ez az oka és hogyan lehet kijavítani

Miért nem lehet megnyitni a Netflix alkalmazást egy Android mobiltelefonon? Gyerünk, először azonosítsa az okokat és a megoldást, hogy újra streamelhessen, ellenőrizze itt!

2020-ban ki gondolta volna ezt a tartalmat folyam az okostelefonos eszközökön keresztül mozognak a filmek, banda? Egy biztos "fröccsenő" ez a tendencia az Netflix.

Netflix, amely egy alkalmazás folyam Ezek a filmek és tévésorozatok sok exkluzív tartalmat kínálnak ígéretes minőséggel.

De mi történik, ha ha élvezem a nézést, hirtelen a Netflix alkalmazást nem lehet megnyitni vagy elérni. Nem kell pánikba esni, bandám!

Az ApkVenue ezúttal egy számot fog felülvizsgálni A Netflix okai és megoldása nem nyitható meg androidos telefonon amelyet alább láthat.

Ez az oka annak, hogy a Netflix nem nyitható meg Android mobiltelefonon, blokkolva van?

Mint tudják, Indonézia egyike azoknak az országoknak, amelyek blokkolják a Netflix tartalmát, mert azt tartják, hogy tele van pornográf elemekkel.

Annak ellenére, hogy ezen felül a Netflix legjobb filmjeinek és sorozatainak mindegyike kiváló minőségű és hozzájárulhat a betekintéshez, tudod.

Aztán a blokkolás okán kívül kíváncsi vagyok, mi történt az oka annak, hogy miért nem lehet megnyitni a Netflix-et. Az ApkVenue teljes körűen áttekinti az alábbi pontokat: banda.

 1. Netflix alkalmazás még frissítés, ami többhez vezethet hibákat tehát a Netflix nem teheti meg Belépés vagy megfelelően kinyitva.
 2. Szolgáltatás A Netflix letiltva, különösen a Telkomsel (simPATI, US Card, Loop, Halo Card) és az IndiHome felhasználók számára. A letiltás nemcsak az alkalmazásra korlátozódik, hanem a hivatalos Netflix webhelyre is.
 3. Az előfizetési csomag lejárt, talán nem tudta, hogy a 30 napos ingyenes módot használja, amikor először használta, és elfelejtette megújítani a következő hónapra vonatkozó fizetését.
 4. Kockázat kiskereskedelmi Netflix-fiók használata, abban az értelemben, hogy nem a hivatalos Netflix webhelyen és alkalmazáson keresztül vásárol fiókot. Például vásároljon Netflix-fiókot az Instagram-on vagy e-kereskedelem.
 5. Helytelen használat VPN alkalmazás a Netflix számára, mert nem minden VPN-alkalmazás működik a Netflix eléréséhez, és az alkalmazásban blokkolhatók.

A Netflix legyőzésének módjainak gyűjteménye nem nyitható meg könnyen az Androidon, 100% Művek!

Ebben a vitában a Netflix javításának módja nem nyitható meg vonatkozik az alkalmazásra Mobil androidos telefonokhoz és iPhone-okhoz.

Mert valóban ma a legtöbb ember inkább végignézi okostelefon, mert mindenhol lehet fekve és tanúja. Akkor mik a módszerek?

1. Frissítés Legfrissebb Netflix alkalmazás

Az első dolog, amit tehet annak megoldása érdekében, hogy a Netflix nem tud megnyílni a mobiltelefonján, ellenőrizze frissítés a legújabb Netflix alkalmazás.

Android-felhasználók számára a Google Play Store szolgáltatást, míg az iPhone és iPad felhasználók az App Store-t használhatják.

Ezen felül a legfrissebb Netflix alkalmazást is megszerezheti az ApkVenue alábbi linkjén keresztül, banda!

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS

2. Győződjön meg arról, hogy a Netflix előfizetési csomag továbbra is aktív

Most könnyen regisztrálhat Netflix-fiókot hitelkártya nélkül közvetlenül a mobiltelefonján. Még az első felhasználók számára is élvezheti 30 nap ingyenes nézés, tudod.

Talán annyira szórakoztató nézni, hogy elfelejtett fizetni egy Netflix előfizetéssel, amelyet általában havonta számláznak.

Megteheti, hogy ellenőrizze, hogy a Netflix előfizetési csomagja továbbra is aktív-e. Mert hogyan ellenőrizhető a Netflix fizetés a következőket teheti.

 • Nyisd ki böngésző ban ben okostelefon majd látogasson el a helyszínre Netflix (//www.netflix.com) és Belépés regisztrált számla használatával.
 • Koppintson a Menü majd válasszon egy lehetőséget Számla. A számlázási idő és az előfizetési csomag típusának megtekintéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti az opciót Számlázási adatok.
 • Ha módosítani szeretné fizetési módját vagy hitelkártyáját, akkor csak választania kell Frissítse a fizetési információkat és csak változtassa meg a részleteket.
 • Eközben, ha kiskereskedelmi Netflix-fiókot használ, az ApkVenue azt javasolja, hogy váltson át a hivatalosra. Különösen akkor, ha már létezik Mobiltelefon-csomagok: 49 ezer Rp, tudod.

A Netflix javítása nem nyithat meg más ...

3. Ne csak VPN-alkalmazást használjon a Netflixhez

Ne számítson arra, hogy egy erőteljes VPN-alkalmazás megnyitja a blokkolt oldalakat, a Netflix eléréséhez is használhatja, banda!

Az ApkVenue is bizonyította az alkalmazással VPN Master és próbálja meg nézni a Netflixet az IndiHome hálózaton.

Megjelennek az eredmények, amikor meg szeretné nézni Felugrik figyelmeztetés, amely azt mondja, ha a Netflix alkalmazás észleli a feloldás vagy a meghatalmazott, így a videó nem játszható le.

De nyugodtan, az ApkVenue több ajánlást is írt a Netflix megtekintésére szolgáló VPN-alkalmazásokhoz, amelyek sikeresnek bizonyultak a feloldásukban.

Mint Express VPN, NordVPN, vagy SurfShark. Igen, annak ellenére, hogy ez a három VPN-alkalmazás prémium, ezért további előfizetési díjakra van szükség a használatukhoz, banda.

4. Használjon egy speciális alkalmazást a Netflix megtekintésére a Telkomselen és az IndiHome-on

Valóban, Telkomsel és IndiHome vált népszerű telekommunikációs szolgáltatássá Indonéziában, és sokan használják.

De sajnos a Telkomsel és az IndiHome blokkolja a hozzáférést a Netflixhez, a bandához. Az egyik megoldás az, hogy válthat szolgáltató Egyéb.

Mint Smartfren akinek van egy Super 4G videócsomagja, amely rendelkezik filmkvótával a Netflix vagy a Tri a 10 GB + 10 GB-os YouTube / Netflix 30 napos csomaggal, mindössze 70 ezer IDR áron.

Ha mégis a használat mellett dönt A Telkomsel és az IndiHome a Netflix megtekintésére, az alábbi módszerek közül is kipróbálhat néhányat.

 • Androidos mobiltelefonok esetén megoldhatja a Netflix útját, hogy nem képes a Telkomsel és az IndiHome megnyitására telepítés Alkalmazás Intra és aktiválja, amikor folyam Netflix.
 • IPhone és iPad eszközökön is kipróbálhatja az alkalmazást Intra vagy DNS-köpeny az automatikus privát DNS engedélyezéséhez az iOS rendszeren.
 • PC vagy laptop felhasználók számára a Netflixet is megnézheti, ha először aktiválja a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül Adguard for Windows.

5. Használja a privát DNS-t az Android HP beállításai között

Végül, ha lusta vagy telepítés További alkalmazásokat, például a VPN-t a Netflix eléréséhez Androidon, közvetlenül használhatja a beállításokat Saját DNS, tudod.

Ez a módszer valójában nem vonatkozik minden típusú Android telefonra, de nem árt, ha az alábbiak szerint próbálkozik, banda.

 • Menj a menübe Beállítások> Kapcsolatok> További kapcsolati beállítások tovább okostelefon Android.
 • Válassz egy lehetőséget Saját DNS akkor töltse ki Saját DNS-szolgáltató hosztneve: dns.adguard.com. Koppintson a Mentés menteni.
 • Most próbálja meg megnyitni a Netflix alkalmazást, hozzáférhető-e vagy sem. Könnyű, igaz?

NYILATKOZAT:


A Netflix megoldását nem lehet megnyitni a fenti DNS használatával okostelefon Samsung. Ugyanazokat a DNS-beállításokat hajtsa végre más típusú Android telefonokon is.

Videó: Hogyan csatlakoztassuk a mobiltelefon képernyőjét a tévéhez, a Netflix nézése még szórakoztatóbb!

Hogyan? Megoldódott-e a Netflix probléma, amelyet nem nyitottak meg a mobiltelefonján?

Ha igen, akkor természetesen nagyon könnyű megoldani ezt a problémát, igaz? És ha nem, akkor megpróbálhatja megismételni, és nagyon figyeljen lépésről lépésreő, banda.

Ha továbbra is problémái vannak, ne habozzon megkérdezni az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Netflix vagy más érdekes cikkeket a Gito Yudha Pratomo.