25+ legjobb, legjobban értékelt romantikus anime

Rajongsz az anime romantikáért? Tehát ezúttal az ApkVenue ajánlást kínál a 25 legjobb és legújabb romantikus animéhez, amelyek garantáltan feldühítenek (2020-as frissítés).

Nézzen anime-t olyan tevékenység, amelyet sok ember szeret. Különböző minőségű anime címek készek szórakoztatni Önt a hangulatának megfelelően.

Ha a szíved a szerelem miatt virágzik, vagy a síráshoz szükséges összetevőket keresed, akkor valóban figyelned kell a műfajt anime romantika.

Ahogy a neve is sugallja, a romantikus anime olyan szerelmi történetet mesél el, amely maximálisan kápráztathatja el. Ennek ellenére nem minden romantikus anime sír.

Nos, az ApkVenue követése áttekinti a magas minősítésű romantikus anime ajánlásait, amelyek készen állnak arra, hogy szabadidejében elkísérjék Önt. Alig várom, igaz?

Minden idők legjobb romantikus anime ajánlásai

Ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti a 25 film és anime romantikus műfajjal amelyen valóban látnia kell Valentin nap ez.

Az ApkVenue hajlandó fogadni, a következő romantikus anime ajánlások megnevettetnek vagy akár hangosan sírnak, bandák. Kíváncsi? Csak nézd meg, menjünk!

1. Kanojo, Okarishimasu

Kanojo, Okarishimasu egy anime Jaka szerint alulértékelt. Szerelmi történet között Kazuya és Chizuru nagyon megérinti a szívemet, banda.

Kazuya egy diák, akinek meg van nevezve barátnője anya. Élete nagyon boldog, de egy nap Mami ok nélkül megtörte őket.

Kétségbeesetten Kazuya bérelt barátnői alkalmazást használ. A tökéletes Chizuru válik Kazuya szívfájdalmának gyógymódjává, noha tudja, hogy ez a kapcsolat csak ideiglenes.

CímKanojo, Okarishimasu (barátnő kölcsönzése)
Műsoridők2020. július 11. - 2020. szeptember 26
Epizód12
MűfajVígjáték, romantika, iskola, Shounen
StúdióTMS Entertainment
Értékelés7.38 (MyAnimeList.net)

2. ReLife

Arzai Kaizaki egy 27 éves munkanélküli fiatal, aki a múltbeli traumák miatt bezárkózik. Életét csak sajnálat tölti el, miután elhagyta a céget, ahol dolgozik.

Élete aztán megváltozott, amikor megismerkedett Ryou Yoake akik a cégnél dolgoznak ReLife. Ryou lehetőséget kínál Kaizakinak, hogy újraélje a középiskolai életet egy titokzatos tabletta segítségével.

Kaizaki ekkor úgy ébred, mint egy középiskolás gyerek, és 1 évig újra le kell élnie az életét középiskolásként és ReLife kutatási tantárgyként.

1 éves középiskolai életében Kaizaki újra felfedezte, mit jelent a barátság és a szeretet. Magasra értékelt romantikus anime ez tökéletes azok számára, akik szeretik a középiskolás romantikus drámákat.

CímReLife
Műsoridők2016. július 2. - 2016. szeptember 24
Epizód13
MűfajSzelet élet, romantika, iskola
StúdióTMS Entertainment
Értékelés8.05 (MyAnimeList.net)

3. Havi lányok Nozaki-kun

A következő anime az Havi lányok Nozaki-kun amelynek meg van nevezve egy női középiskolás diák főszereplője Chiyo Sakura. Ebben az animében a középiskolás gyerekek, bandák romantikáját is követni fogod.

Sakura összetörte nevű iskolatársát Nozaki. Szeretetének kifejezésekor azonban Nozaki még Sakurát is rajongójának tekinti.

Maga Nozaki titokban híres Shoujo mangaíró. Nozaki Sakurát is meghívta segítőjének. Annak ellenére, hogy nem sikerült kifejezni a szeretetet, Sakura elfogadta ezt az ajánlatot, hogy közelebb kerülhessen Nozakihoz.

CímHavi lányok Nozaki-kun (Gekkan Shoujo Nozaki-kun)
Műsoridők2016. július 2 - 2016. szeptember 24
Epizód13
MűfajSzelet élet, romantika, iskola
StúdióTMS Entertainment
Értékelés7.99 (MyAnimeList.net)

4. Anohana: A virág, amelyet aznap láttunk

Anohana egy magas besorolású romantikus anime, amely sikeresen felkiáltotta Jakát. Ennek az animének a témája a szeretet, a barátság és a szeretteik elvesztése.

Jinta Yadomi magányos tinédzser, aki abbahagyta az iskolát, és munkája csak játék. Valamikor gyermekkori barátja megnevezte Menma gyere és kérd meg Jintát, hogy teljesítse kérését.

Kezdetben Jinta azt hitte, hogy Menma csak hallucináció, mert Menma még kicsi korukban meghalt. Később azonban úgy vélte, hogy a kísértet Menma szelleme.

Menma kérésének teljesítése érdekében Jinta visszahívta bandabarátjait is, hogy segítsenek neki. Ez a törekvés különösen nehéz, tekintve, hogy minden gyermekkori barátja távol maradt Menma halálának tragédiája után.

CímAno Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai (Anohana)
Műsoridők2011. április 15. - 2011. június 24
Epizód11
MűfajAz élet szelete, Természetfölötti, Dráma, Romantikus
StúdióA-1 képek
Értékelés8.45 (MyAnimeList.net)

5. Rascal nem álmodik Senpai nyuszilányról

Rascal nem álmodik Senpai nyuszi lányról egy anime románc, amely egy elnevezett középiskolás tinédzser történetét meséli el Sakuta Azusagawa.

Sakutának harmonikus kapcsolata van nevezett barátnőjével Mai. Életük azonban megváltozott, amikor Sakuta megismerte első szerelmét, Shoko, egy iskolai barát és egy híres színésznő.

Meglepő módon csak Sakuta láthatta Shokót, aki nyuszilánynak volt öltözve. Úgy tűnik, hogy Shoko felnőtt, más, mint az iskolában megismert Shoko.

CímRascal nem álmodik Senpai nyuszi lányról (Seishun Buta Yarou wa Nyuszi lány Senpai no Yume wo Minai)
Műsoridők2018. október 4. 2018. december 27
Epizód11
MűfajVígjáték, romantika, iskola, természetfölötti
StúdióCloverWorks
Értékelés8.40 (MyAnimeList.net)

Egyéb legjobb romantikus anime ajánlások. . .

6. Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! mesél azokról a karakterekről, akiknek van és vannak tapasztalataik chuunibyou más néven középiskolai második osztály szindróma.

Yuuta Togashi akikkel szintén találkozott ez az élmény Rikka Takanashi amelynek kiderült, hogy ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik.

Ezt a hasonlóságot látva kettejük még vonzódik is egymáshoz. E rögeszmék között Yuuta megpróbálta meggyőzni Rikkát, hogy vessen véget szindrómájának srácok.

Anime ajánlások romantikus vígjáték a legjobb garantáltan felforgatja a gyomrot az igazán izgalmas történetnek köszönhetően!

CímChuunibyou demo Koi ga Shitai!
Műsoridők2012. október 4. - 2012. december 20. (2012. ősz)
Epizód12
MűfajAz élet szelete, vígjáték, dráma, romantika, iskola
StúdióKiotói animáció
Értékelés7.88 (MyAnimeList.net)

7. Érc Monogatari !!

Ebben a romantikus vígjáték-animében nem talál olyan klassz főszereplőt vagy gyönyörű arcot, mint más legjobb romantikus animékben.

Érc Monogatari !! ehelyett ábrázol Takeo Goudatermetes testű, félelmetes és félelmetes arcú, de szelíd szívű férfi.

Takeo szerelmi története akkor kezdődik, amikor spórol Rinko Yamato, akit sajnos még a legjobb barátja is vonzhat, Makoto Sunakawa aki jóképűbb. Duh, szomorú, huh!

CímÉrc Monogatari
Műsoridők2015. április 9. - 2015. szeptember 24. (2015. tavasz)
Epizód24
MűfajVígjáték, romantika, Shoujo
StúdióŐrültek háza
Értékelés8.06 (MyAnimeList.net)

8. Nisekoi

Ha komplex romantikus animét keres, a Nisekoi a válasz! A probléma ebben az animében van, Raku Ichijo négy nő közül kellett választania, akikkel szoros kapcsolatban állt.

Ez az anime Rakuból, egy Yakuza főnök fiáról mesél, akinek bizonyára úgy tesz, mintha randevúzna Chitoge Kirisaki a kölcsönös biztonság kedvéért.

Sajnos Raku még jobban kedveli Kosaki Onodera és megjelent is Marika Tachibana és Seishirou Tsugumi aki szintén szereti Rakut.

CímNisekoi
Műsoridők2014. január 11. - 2014. május 24. (2014. tél)
Epizód20
MűfajHárem, vígjáték, romantika, iskola, Shounen
StúdióTengely
Értékelés7,79 (MyAnimeList.net)

9. Clannad: A történet után

Clannad: A történet után a Clannad anime sorozat folytatása. Ezt a szomorú romantikus animét, amelyet könnyek árasztanak el, még minden idők egyik legszomorúbb animének is tartják.

Mesél Tomoya Okazaki egy ellenszenves ember és Nagisa Furukawa hogy találkozott. Ebben a folytatásban kezdik megtapasztalni a felnőtt élet zűrzavarát.

Az utat, hogy Tomoya karakterét jobbá változtassák, természetesen minden epizódban dráma tölti el. Tehát ne felejtsd el, hogy készülj egy szövetre, bandára!

CímClannad: A történet után
Műsoridők2008. október 3. - 2009. március 27. (2008. ősz)
Epizód24
MűfajAz élet szelete, vígjáték, természetfeletti, dráma, romantika
StúdióKiotói animáció
Értékelés9.00 (MyAnimeList.net)

10. 5 centim / másodperc

A Kimi no Na wa népszerűsége előtt volt egy másik legjobb romantikus anime, amelyet a CoMix Wave Films stúdió készített, nevezetesen 5 centiméter másodpercenként garantáltan felkelti az érzéseket.

A nagy képernyőn látható anime romantikus film ajánlása erről mesél Takaki Toono és Akari Shinohara akik gyermekkoruk óta nagyon közel állnak egymáshoz és szeretik egymást.

Az Akari család azonban a munka miatt költözött. Ketten csak üzenetek útján kommunikálhatnak egymással, amíg újra nem találkoznak.

Cím5 centiméter másodpercenként
Műsoridők2007. március 3
Epizód1
MűfajDráma, romantika, az élet szelete
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés7.93 (MyAnimeList.net)

11. Sukitte Ii na yo

Sukitte Ii na yo vagy angolul Mondd, hogy "I Love You" egy romantikus anime iskola amely egy lányról szól, aki nem akar lógni.

Mei Tachibana zárt lány, 16 évig még barátja és barátai sem voltak. Magába zárkózott tényleg, deh!

Egyszer Mei fájt Yamato Kurosawa, iskolája legnépszerűbb fiúja. Ez a véletlen első találkozás arra készteti őket, hogy szeressék egymást, még Yamato is megpróbálja megvédeni Mei-t.

CímSukitte Ii na yo
Műsoridők2012. október 7. - 2012. december 30. (2012. ősz)
Epizód13
MűfajDráma, romantika, iskola, Shoujo
StúdióZexcs
Értékelés7.66 (MyAnimeList.net)

12. Shigatsu wa Kimi no Uso

Shigatsu wa Kimi no Uso nevű tehetséges kis zongorista életét meséli el Kousei Arima ami hirtelen megváltozott, amikor az anyja meghalt.

Kosei annyira depressziós volt, hogy már nem hallott zenét. Elkerülte a zenével kapcsolatos dolgokat, még a saját zongorajátékát is.

De azóta minden megváltozott Kaori Miyazono, egy gyönyörű hegedűs, aki megváltoztatta az életét, hogy újra zenéljen, amelyet barátai támogattak, nevezetesen Tsubaki Sawabe és Ryouta Watari.

Azon túl, hogy szomorú anime romantikus film, mert szomorú történetet mesél el, Shigatsu wa Kimi no Uso egy anime is, amely egyoldalú szerelemről mesél. Beteg!

CímShigatsu wa Kimi no Uso
Műsoridők2014. október 10. - 2015. március 20. (2014. ősz)
Epizód22
MűfajDráma, zene, romantika, iskola, Shounen
StúdióA-1 képek
Értékelés8.87 (MyAnimeList.net)

13. Toradora!

Ki gondolta volna, hogy két kemény hozzáállású ember szeretheti egymást?

Toradora! elbeszélés Takasu Ryuji akinek hátborzongató és furcsa arca van Aisaka Taiga kicsi nő, de morcos természete van.

Kezdetben gyakran harcoltak. Idővel azonban segítettek egymásnak elnyerni ellenségük barátjának szívét.

Nem tudom, mindketten vonzódtak egymáshoz. Hűha, mi a következő történet ebből a legjobb romantikus anime címből? Jobb, ha csak nézed, banda!

CímToradora!
Műsoridők2008. október 2. - 2009. március 26. (2008. ősz)
Epizód25
MűfajSzelet élet, vígjáték, romantika, iskola
StúdióJ.C. személyzet
Értékelés8.39 (MyAnimeList.net)

14. Tsuki ga Kirei

Röviden, Tsuki ga Kirei két középiskolás diák történetét meséli el, akik szeretik egymást és álmaik vannak a közös házasságról.

Anime romantikus iskola ez körülbelül Mizuno és Azumi akik ugyanabban az osztályban vannak és ismerik egymást.

Ha a kapcsolatot csak a barátoktól kezdjük az egymás kedveléséig, akkor a kapcsolat nem mindig zökkenőmentesen zajlik. Sok akadály van, amellyel kapcsolatuk közepén szembe kell nézniük.

CímTsuki ga Kirei
Műsoridők2017. április 7. - 2017. június 30. (2017. tavasz)
Epizód12
MűfajRomantika, iskola
Stúdióérez.
Értékelés8.31 (MyAnimeList.net)

15. Kimi no Na wa (a neved)

Ez nem egy anime sorozat, amely a televízió képernyőjén jelenik meg. Kimi no Na wa egy romantikus anime film, amely mindeddig az anime rangsor élén áll romantikus fantázia minden idők legjobbja.

Kimi no Na wa elmondja a történetet Mitsuha Miyamizu, egy lány, aki a faluban tanul, és hirtelen megváltoztatja testét és sorsát Taki Tachibana.

Maga Taki Tokióban élő fiú. Ketten rájöttek erre a furcsa eseményre, és elkezdték keresni egymást.

CímKimi no Na wa
Műsoridők2016. augusztus 26
Epizód1
MűfajRomantika, Természetfölötti, Iskola, Dráma
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés9.16 (MyAnimeList.net)

16. Tenki no Ko (időjárás veled)

A Makoto Shinkai remekmű tárgyalásakor a 2019-es romantikus anime ajánlása a címet viseli Időjárás veled ezt valóban kötelező látni

Egy fiú történetét meséli el, aki Tokióba menekül és megismerkedik egy lánnyal. Nyilvánvalóan ez a lány nem volt hétköznapi lány.

Kívánságai szerint képes manipulálni az időjárást. Nagy képességeinek azonban olyan következményei voltak, amelyeket el kellett viselnie. Összejönnek?

CímIdőjárás veled
Műsoridők2019. augusztus 21
Epizód1
MűfajDráma, fantázia, romantika, élet szelet
StúdióCoMix Wave Films
Értékelés8.62 (MyAnimeList.net)

17. Kaichou wa Meido-sama!

Kaichou wa Meido-sama! egy vígjáték-romantikus anime, amely hangosan megnevetteti Önt. Mesél Misaki Ayuzawa, egy iskola diáktanácsának elnöke.

Nevű iskola Seika Kezdetben egy lányok iskolája volt, de most a fiúk ott mehetnek iskolába. Nem csoda, Misaki heves a férfi hallgatókkal, így nem kavarnak.

Annak ellenére, hogy népszerű és okos, Misaki titokban pincérnőként dolgozik az an szobalány kávézó. Népszerű fickó Takumi Usui tudja a titkot.

CímKaichou wa Meido-sama!
Műsoridők2010. április 2 - 2010. szeptember 24
Epizód26
MűfajVígjáték, romantika, iskola, Shoujo
StúdióJ.C. személyzet
Értékelés8.15 (MyAnimeList.net)

18. Kimi ni Todoke

Kimi ni Todoke egy romantikus anime, amely egy furcsa nevű introvertált lány történetét meséli el Kuronuma Sawako. Szinkronizálva is Sadako neve és külseje miatt.

Minden megváltozik, ha egy jóképű és népszerű diákot neveznek meg Kazehaya Shouta próbál barátságos lenni vele.

Barátságuk lassan megváltoztatja Sawakót, hogy jobbá váljon. Népszerűsége miatt ez az anime élőszereplős verziót készített, tudod!

CímKimi ni Todoke
Műsoridők2009. október 7. - 2010. március 31
Epizód25
MűfajSzelet élet, dráma, romantika, iskola, Shoujo
StúdióTermelés I.G
Értékelés8.08 (MyAnimeList.net)

19. Kaguya-sama: A szerelem háború

Volt már valaha olyan kedve, akinek összetörte magát, de mindketten büszkék arra, hogy szeretetet, bandát fejezhetnek ki?

Többé-kevésbé ez a legjobb romantikus vígjáték-anime címe Kaguya-sama: A szerelem háború ez. Miyuki Shirogane és Kaguya Shinomiya riválisok, akik beleszeretnek.

Sajnos úgy gondolják, hogy a szerelem megvallása gyengének látszik. Ezért ők ketten megpróbálják először ellenfelüket arra kényszeríteni, hogy vallja be szerelmét.

CímKaguya-sama: A szerelem háború
Műsoridők2019. január 12. - 2019. március 30
Epizód12
MűfajVígjáték, pszichológiai, romantika, iskola, Seinen
StúdióA-1 képek
Értékelés8.41 (MyAnimeList.net)

20. Kedves komplexum

A Lovely Complex szokatlan szerelmi történetet mesél el egy nevű magas lány között Koizumi Risa és egy rövid fiú nevű Ootani Atsushi.

Amikor kettejük összejöttek, Risa és Atsushi közelebb kerültek egymáshoz, mert mindketten szívszorongtak.

Ez a romantikus anime nemcsak a szerelemről mesél, hanem a szomorúságot, az örömöt, a haragot és még sok minden mást is.

CímSzép komplexum
Műsoridők2007. január 7. - 2019. szeptember 29.
Epizód24
MűfajVígjáték, romantika, Shoujo
StúdióToei animáció
Értékelés8.13 (MyAnimeList.net)

21. Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu (Whisker away)

A legújabb romantikus anime 2020-ban Tokoname városában, Aichi prefektúrában játszódik, főszereplővel Miyo Sasaki, 2. osztályos középiskolás diák, aki szereti a nevű osztálytársát Kento Hinode.

Hosszú történet, Miyo talált egy mágikus maszkot, amely macskává változtathatja. Ennek az erőnek a kihasználásával Miyo megpróbálta megközelíteni Hinode-ot is.

A baj azonban akkor következik be, amikor Miyo már nem válhat emberré. Akkor örökké macska lesz, aki kíséri Hinodet, a bandát?

CímNakitai Watashi wa Neko o Kaburu
Műsoridők2020. június 18
Epizód1
MűfajDráma, varázslat, romantika
StúdióColorido Stúdió
Értékelés7.49 (MyAnimeList.net)

22. Wotakoi: A szerelem nehéz Otakunak

A legtöbb szerelmes ember nevetségesnek és nevetségesnek tűnik. Ezt tapasztalják Narumi Momose, egy otaku lány, akit épp most fogadtak be egy új irodába.

Reméli, hogy egyik munkabarátja sem ismeri otaku oldalát.De a dolgok széthullottak, amikor találkozott Hirotaka Nifuji, gyermekkori barátja és otaku társa, aki nyilván ugyanazon irodában volt vele.

Nifuji nem tudja, hogy Narumi megpróbálja leplezni hobbiját, és kiteszi más irodai kollégák elé. Ennek eredményeként valójában közelebb kerültek egymáshoz, és gyakran játszottak együtt egész nap.

CímWotakoi: A szerelem nehéz Otaku számára
Műsoridők2018. április 13 - 2018. június 22
Epizód11
MűfajVígjáték, romantika, az élet szelete
StúdióA-1 képek
Értékelés7.99 (MyAnimeList.net)

23. Oregairu 3. évad

Mert Hikigaya Hachiman, az iskola egy második otthon és egy hely a kikapcsolódásra serdülőkorban. De hirtelen egy tanár azt mondta neki, hogy csatlakozzon a klubhoz.

Ez a bosszantó dolog, ami Hachimannal történt, arra kényszerítette, hogy lépjen be az önkéntes klubba és találkozzon egy nevű lánnyal Yukino Yukinoshita.

Annak ellenére, hogy a klubban töltött idejét kikapcsolódásra használta, Yukino mindig interakcióra hívta. Ez a romantikus vígjáték-anime készen áll arra, hogy szórakoztasson minden új történetet bemutató epizóddal.

CímOregairu 3. évad
Műsoridők2020. július 10. - TBA
Epizód12
MűfajAz élet szelete, vígjáték, dráma, romantika, iskola
Stúdióérez.
Értékelés8.55 (MyAnimeList.net)

24. Tegnap jaj Utatte

Ez a 2020-as romantikus anime sorozat egy romantikus történetre összpontosít, amely újra előkerül egy főhős között, aki véletlenül találkozik osztálytársával.

Tegnap jaj Utatte nevű egyetemi diplomás életét meséli el Hayakawa Rikuo akik nem találtak állandó munkát. Valamikor véletlenül találkozott egy titokzatos lánnyal, Nonaka Haru.

Harut, akiről kiderül, hogy Rikuo egykori osztálytársa, varjú gondozza. Milyen lesz a történetük ebben a romantikus iskolai animében?

CímTegnap jaj Utatte
Műsoridők2020. április 5. - 2020. június 21
Epizód12
MűfajSzelet élet, dráma, romantika, Seinen
StúdióDoga Kobo
Értékelés7.19 (MyAnimeList.net)

25. Gyümölcskosár 2. évad

Az anime szerelmesei ismerni fogják ezt a legjobb romantikus fantázia anime-t. Igen, Gyümölcskosár visszatér a 2. évadba, amely készen áll arra, hogy szórakoztasson, banda!

A Fruits Basket anime egy lány történetét meséli el, aki játszik Tooru Honda aki három jóképű fiúval lakik. Legyen kemény, itt!

De mind a három srácnak van egy titka, amelyet senki más nem láthat. Érdekes módon Tooru lassan megtudja, mi a három fiú titka.

CímGyümölcskosár 2. évad
Műsoridők2020. április 7. - 2020. szeptember 22.
EpizódTBA
MűfajVígjáték, dráma, romantika, shoujo, életszelet, természetfölötti
StúdióTMS Entertainment
Értékelés8.28 (MyAnimeList.net)

Tehát ez minden idők legjobb romantikus anime ajánlása, amelyet fel kell venni a gyűjteménylistára, és szabadidejében meg kell nézni.

Vigyázz, ne nézz szét a nézés közben! Nos Letöltés és ingyen nézheti, az oldal ajánlása alapján szerezheti be Letöltés a következő anime: 20 Ingyenes és HD minőségű al-indo anime letöltési webhely.

Gratulálunk Letöltés és érezd jól magad srácok!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found