az USB hibakeresési funkció erényei, amelyeket tudnia kell

A fejlesztői opciók és az USB hibakeresési funkciók előnyei, amelyeket tudnia kell

Operációs rendszerként nyílt forráskód, Az Android minden bizonnyal hatalmas közösségi támogatást nyújt. A funkciókkal "Fejlesztői beállítások" (Fejlesztői beállítások) minden Android-alapú eszközön, Ön vagy fejlesztő arra ösztönzik, hogy vegyen részt maga az Android operációs rendszer fejlesztésének folyamatában.

Bizonyos értelemben ezek a "fejlesztői opciók" állnak az Android fejlesztésének középpontjában. Ez a "Fejlesztői beállítások" számos hatékony funkciót tartalmaz, amelyek közül az egyik lehetővé teszi az Android rendszerhez való hozzáférést és a különböző módosításokat. Azok számára, akik szeretik az Android feltörését, természetesen már ismerik USB hibakeresés nem? Melyek azok a funkciók, amelyeket aktiválhat a "Fejlesztői beállítások" segítségével? És milyen funkciói vannak?

  • 4 dolog, amit tudnia kell, mielőtt Android-fejlesztővé válik
  • Hogyan jelenítsük meg a fejlesztői opciókat Androidon
  • Új HP-t cserél? Itt található az adatok és alkalmazások visszaállítása új Android rendszeren

Az USB hibakeresés engedélyezése

Mi az USB hibakeresés

Csakúgy, mint a neve, USB hibakeresés egy lehetőség hibakeresés amely az Android és a PC USB funkciójával érhető el. Tehát az USB hibakeresés fő feladata, hogy hidat építsen az Android készülék és a PC között. Ezzel a (4) bekezdés fejlesztő Az alkalmazások ezt a folyamatot használhatják a szoftverek tesztelésére és a problémák felkutatására Android SDK (Szoftverfejlesztő készlet).

Továbbá az USB hibakeresést is használja fejlesztő vagy Android-felhasználók segítséget nyújtanak olyan feladatokban, mint a telepítés egyedi helyreállítás, root, telepítsen egy egyéni ROM-ot és még sok minden mást. Röviden, a megszerzés igényeihez Szuperfelhasználói hozzáférés minden folyamatban gyökeresedés, Aktiválni kell az USB hibakeresési módot, hogy hozzáférhessenek a Szuperfelhasználói hozzáféréshez szükséges fájlokhoz.beadni a rendszerbe.

Fejlesztői beállítások jellemzői

Vissza a "Fejlesztői beállítások", ez a szolgáltatás nagyon szükséges a felhasználók számára fejlesztő Android-alkalmazások, hackerek vagy azok számára, akik szeretik feltörni az Android-ot, hogy elérjék és irányítsák eszközeiket egy PC-ről. Valójában azok számára, akik csak hétköznapi felhasználók és szeretnék gyökér, telepítsen egyedi ROM-ot vagy módosítsa az Android rendszert. Sok eszközök amelyet a "Fejlesztői beállítások" részben használhat, kezdve Hibakeresés, Hálózatépítés, Bemenet, Rajz, A hardver gyorsította a megjelenítést, Monitoringés egyéb speciális alkalmazásbeállítások.

Hogyan engedélyezhetem az USB hibakeresést?

Ahogy az ApkVenue fentebb említette, az aktiváláshoz USB hibakeresés, először aktiválnia kell Fejlesztői beállítások Androidon. Ez a szolgáltatás rejtve van alapértelmezett és a következő lépésekkel kell elérhetővé tenni.

  • Nyissa meg a menüt Beállítás >Ról ről androidos okostelefonján vagy táblagépén.
  • Következő görgessen a szakaszhoz Build szám, és nyomja meg akár 7-szer.
  • Miután 7 alkalommal megnyomta a Build számot, megjelenik egy üzenet "Ön most fejlesztő" vagy "A fejlesztői mód engedélyezve van".
  • Most térjen vissza a főmenühöz Beállítás és meglátod Fejlesztői beállítások menü vagy „Fejlesztői beállítások” okostelefonján.
  • Ezután nyissa meg a Fejlesztői beállítások menüt és engedélyezze az USB hibakeresést.

Szóval, kész. Most aktívak a fejlesztői beállítások és az USB hibakeresés. Most készen áll a cselekvésre. Ennek kihasználásával az okostelefont egy számítógép segítségével távolról is vezérelheti.

Célszerű azonban az USB hibakeresést csak szükség esetén aktiválni. Ha folyamatosan aktív állapotban hagyja, akkor az olyan, mintha a ház ajtaját tágra nyitva hagyta volna. Igen, ez biztonsági rést hozhat létre, ahol harmadik felek tovább hozzáférhetnek az Android rendszeréhez. Ők tudnak rosszindulatú programok telepítése, Koppintson a, vagy fontos adatokat lopni. Ezen a ponton van valami, amit hozzá szeretne fűzni vagy kérdezni? Kérjük, ágyazza be véleményét a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found