hogyan lehet kölcsönadni a legújabb Indosat sürgősségi hitelt

Akkor fizethet az Indosat hitelért, banda, ha tényleg elfogy. Itt olvashatja el, hogyan veheti fel a legújabb Indosat hitelt, garantáltan teljes és könnyű!

Az Indosat impulzusok kölcsönzésének következő módjai jelenthetnek megoldást azok számára, akik bajban vannak. Annak ellenére, hogy most mindenki internetes csomagokat használ, a hiteligény soha nem fog megszűnni. Hiszen még mindig sokan vannak, akik hitelen keresztül vásárolnak internetcsomagokat.

Emellett a hitel is nagyon fontos, ha vészhelyzetben van, és nincs internet-hozzáférése. Hitellel hívhat segítségül rokonokat vagy barátokat.

Ha egy napon ilyen állapotban van, akkor nem kell aggódnia. Különösen az Indosat felhasználók számára mondja el az ApkVenue hogyan vehet fel Indosat hitelt a szolgáltatás igénybevételével SOS Credit.

Legfrissebb Indosat-hitel felvétele (2020-as frissítés)

Mielőtt belépne a fő beszélgetésbe, az ApkVenue először el akarja mondani a szolgáltatásról Indosat SOS Credit. A Pulsa SOS az Indosat sürgősségi hitelkölcsön-szolgáltatása, kifejezetten előre fizetett kártyás ügyfelek számára.

Csakúgy, mint bármely más szolgáltatás, vannak olyan feltételek is, amelyeket be kell tartania. Itt vannak az Indosat hitel Pulsa SOS-on keresztül történő hitelfelvételének követelményei.

 • Ez a szolgáltatás csak az Indosat Ooredoo kártyás ügyfeleire vonatkozik.

 • A kártya minimális aktív időtartama 3 hónap.

 • A hiteled a mobiltelefonodon van kevesebb, mint 2500 IDR. Ne felejtsd el először ellenőrizni, banda!

 • Ha már kölcsön kapott hitelt az SOS Pulsa-n keresztül, győződjön meg róla, hogy a nominális adósság szerinti hitelvásárlással azt kifizette.

 • Az általad felvett hitelek nem használhatók SMS-csomagok vagy Indosat internetes csomagok vásárlására.

Névleges és hitelfelvevő Indosat SOS Credit

Ebben a szolgáltatásban több névleges kredit létezik, amelyeket kölcsön vehet. A szolgáltatási díj a felvett hitel összegétől függően is változik.

1000 IDR és 20 000 IDR névleges hitelből kiindulva 2 naptól 15 napig érvényes kölcsönzési idővel veheti fel. A szolgáltatási díj is olcsó, tényleg, banda.

Itt van a táblázat:

Nominális SOS hitelÉrvényességi időSzolgáltatási díj
1000 Rp, -2 napRp450, -
2000 IDR2 napRp. 800, -
4000 IDR2 nap1600 IDR, -
5000 IDR5 napRp2,250, -
6000 IDR5 napRp2 750, -
8000 IDR5 napRp3, 200, -
10 000 IDR5 nap4000 IDR
15 000 IDR10 nap4 500 Rp
20 000 IDR15 nap6000 IDR

Tegyük fel, hogy 10 000 IDR hitelt vesz fel, érvényességi ideje 5 nap. Az érvényességi idő lejárta után 10 ezer Rp + 4 ezer Rp-t kell szolgáltatási díjként feltölteni.

Gyűjtemény az Indosat hitel felvételéről az SOS hitelszolgáltatáson keresztül

Miután megértette a feltételeket, az ApkVenue megmondja, hogyan kell fizetni az Indosat hitelt a Pulsa SOS szolgáltatáson keresztül.

Két módon lehet megtenni, mégpedig keresztül SMS sem keresztül UMB vagy tárcsázás. Csak ki kell választania, hogy mi felel meg az igényeinek, banda.

Hogyan lehet kölcsönözni az Indosat Creditet SMS-ben

Az ApatVenue által tanított Indosat segélyhitel kölcsönzésének első módja rövid üzenet vagy SMS. Sajnos ezt a módszert csak akkor használhatja, ha SMS formájában kap ajánlatot az Indosat-tól.

 • 1. lépés: Ha teljesíti az SOS Pulsa szolgáltatás követelményeit, az Indosat 2000 IDR összegű SOS-hitelt kínáló SMS-t küld Önnek.

 • 2. lépés: Csak annyit kell tennie, hogy gépeléssel válaszol az üzenetre Igen majd küldje vissza feladó száma (505). Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan lehet hitelt kapni az Indosat hitelhez telefonszám vagy UMB segítségével

Ha például nem kap hitelhitelt az Indosat-tól annak ellenére, hogy vészhelyzetben van és hitelre van szüksége, akkor ezt az egyetlen módszert alkalmazhatja az IM3 / Indosat-hitel, csoportos hitelfelvételhez.

 • 1. lépés: A mobiltelefonján lépjen be a tárcsázási menübe, majd írja be a kódot *505#.

 • 2. lépés: Érintse meg a gombot Hívás hívást kezdeményezni, majd várni a megjelenésére felugró menü.

 • 3. lépés: Kövesse a képernyőn felsorolt ​​lépéseket, és válassza ki a kívánt névleges értéket.

 • 4. lépés: Kész, deh! Most sikerült sürgősségi hitelt szereznie.

Bónusz: A legújabb Indosat Credit 2020 átutalása | IM3, Mentari, Matrix

Ha megtörténik, hogy a barátai is használják az Indosat-ot, és több hitelük van, akkor is tartozhat barátjának.

Az Indosat hitel felvételének ez a módszere nem az Indosat SOS Pulsa szolgáltatását használja, hanem a szolgáltatást Átutalás.

Ha meg akarja ismerni a teljes módszert, ellenőrizheti az alábbi cikket, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez volt Jaka cikke arról, hogyan kell fizetni az Indosat hitelt az SOS Indosat Credit megszerzéséhez. Nagyon hasznos, ha például vészhelyzetben van.

Remélhetőleg a Jaka mostani cikke hasznos lehet számodra, banda. Találkozunk újra a következő cikkben, és ne felejtsd el megjegyzést hagyni a megadott oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Indosat vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba