10 legjobb és legújabb titkosügynök-film 2020, izgalmas!

A legjobb titkosügynök-filmek nemcsak feszült cselekvést mutatnak be drámákkal, sőt komédiákkal is. Itt vannak Jaka ajánlásai

Titkos ügynök olyan személy, akinek feladata, hogy információkat gyűjtsön egy titkos szervezetről vagy intézményről anélkül, hogy engedélyt kérne az információk törvényes tulajdonosától.

A világháború korszakában a titkos ügynököknek fontos szerepük van az ország védelmében és az ellenség legyőzésében, minősített információk ellopásával a célpontoktól.

Jelenleg olyan sokan vannak legjobb titkos ügynök filmek amelyet online streaming szolgáltatásokon, bandán nézhet meg. A szórakoztató filmek mellett ez a fajta film képet adhat a működésükről is.

Minden idők 10 legjobb titkosügynök-filmje

A neve is film, banda. A filmekben előforduló feszült dolgok közül nem minden valósulhat meg a való világban.

A feszültség növelése érdekében ezek a filmek a lehető leglátványosabbak, bandák. Lehet, hogy már ismeri és megnézte az alábbi filmcímeket.

Ahelyett, hogy elhúzódna, itt vannak Minden idők 10 legjobb titkosügynök-filmje, amelyet meg kell nézned épp most. Nézd meg!

1. Dr. Nem (1962)

Furcsa érzés, ha nem veszünk fel James Bond-filmet minden idők legjobb titkosügynök-filmjeinek listájára. Dr. Nem. az eredeti és legelső James Bond-film.

Jelenleg sok James Bond-film található a piacon, de ez a film továbbra is az egyik legjobb.

A történet klasszikus, banda. James Bondnak veszélyes ellenségekkel kell szembenéznie kémkedési képességeivel. A különbség az, hogy nincs olyan kifinomult berendezés, mint a mai James Bond-filmek.

InformációDr. Nem.
Vélemények (véleményezők száma)7.3 (135,378)
Időtartam1 óra 50 perc
MűfajAkció, kaland, thriller
Kiadási dátum1962. október 7
RendezőTerence Young
JátékosSean Connery, Ursula Andress, Bernard Lee

2. München (2005)

München egy film egy titkos ügynökről, amely igaz történetből, egy bandából alakult át. Ez a film tragédia után meséli el a történetet Fekete szeptember amely az 1972-es müncheni nyári olimpián történt.

Fekete szeptember egy olyan palesztin terrorista csoport neve, amely 11 izraeli olimpiai sportolót és egy német rendőrt megölt és megölt.

Rendező filmjei Steven Spielberg Ez 5 titkos ügynököt mesél el, akiknek feladata a tragédia kitervelésének kivizsgálása és felszámolása.

InformációMünchen
Vélemények (véleményezők száma)7.6 (199,702)
Időtartam2 óra 44 perc
MűfajDráma, történelem, thriller
Kiadási dátum2006. január 6
RendezőSteven Spielberg
JátékosEric Bana, Daniel Craig, Marie-Jos e Croze

3. Lehetetlen küldetés (1996)

Nos, ha ez egy titkos ügynökfilm, akcióval teli akcióműfajjal, bandával. Bemutató filmek Tom Cruise ez szórakoztatja Önt.

Akárcsak James Bond, Lehetetlen küldetés szintén sok sorozata van, de a legjobb mégis az első sorozat.

Ethan Hunt, egy IMF titkos ügynök, akinek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ellenségei megakadályozzák gonosz céljainak elérését.

InformációLehetetlen küldetés
Vélemények (véleményezők száma)7.1 (361,781)
Időtartam1 óra 50 perc
MűfajAkció, kaland, thriller
Kiadási dátum1996. május 22
RendezőBrian De Palma
JátékosTom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle B művészet

4. A Bourne-identitás (2002)

A Bourne-rejtély lehet, hogy ez a film az elmúlt 20 év legnépszerűbb hivatásos orgyilkosáról. Bemutató filmek Matt Damon ez izgalmas és feszült akciót mutat be.

A regény alapján készült film elmeséli a történetet Jason Bourne, az amnéziában szenvedő elit erők egykori tagja. Korábbi elit csapatai üldözték, anélkül, hogy tudták volna az okát.

Hogyan folytatódik Jason Bourne történetének folytatása a legjobb intelligencia filmben? Csak nézd meg, menjünk!

InformációA Bourne-rejtély
Vélemények (véleményezők száma)7.9 (478,113)
Időtartam1 óra 59 perc
MűfajAkció, rejtély, thriller
Kiadási dátum2002. június 14
RendezőDoug Liman
JátékosFranka Potente, Matt Damon, Chris Cooper

5. A következő ember (2020)

Nem igazságos, ha az ApkVenue csak hollywoodi filmekről beszél. A következő ember egy koreai titkosügynök film, amely igaz történetből készült. Ez a film szépen felveti a kémkedés és a politika kérdését.

Ez a film egy koreai titkosügynök igaz történetét meséli el, aki a dél-koreai elnök megbízható jobbkezévé vált. A korrupt és vaskezű elnök arra készteti az ügynököt, hogy megöli az elnököt.

A 2020 elején megjelent The Man Standing Next az legújabb titkosügynök film amit nem hagyhat ki. Ha rajongsz a koreai filmekért, akkor ebben a filmben dél-koreai csúcsszínészek játszanak.

InformációA következő ember
Vélemények (véleményezők száma)7.3 (315)
Időtartam1 óra 54 perc
MűfajTörténelem, thriller
Kiadási dátum2020. január 24
RendezőMin-ho Woon
JátékosByung-hun Lee, Sung-min Lee, Do-won Kwak

Egy másik legjobb titkosügynök film. . .

6. Kémek hídja (2015)

Csakúgy, mint a fenti film, Kémek hídja szintén egy titkos ügynökfilm, amely több diplomáciát és intelligenciát használ, mint izom, bandák. Alkalmas azok számára, akik szeretik a nehéz filmeket.

A hidegháború idején egy amerikai ügyvédet rendeltek a Szovjetunió titkos ügynökének védelmére, akit az Egyesült Államokba való beszivárgáson kaptak.

Ezek az ügyvédek megpróbáltak tárgyalni a Szovjetunióval a foglyok cseréjéről az amerikai kémrepülő pilótákra, akiket szintén a Szovjetunió tartott fogva.

InformációKémek hídja
Vélemények (véleményezők száma)7.6 (265,211)
Időtartam2 óra 22 perc
MűfajDráma, történelem, thriller
Kiadási dátum2015. október 16
RendezőSteven Spielberg
JátékosTom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda

7. Argo (2012)

Argo titkosügynök thriller, amelynek főszereplője és rendezője is Ben Affleck. Ezt a filmet az Oscar-díj legjobb filmjének ítélték, tudod.

Ez a film 6 túsz és CIA ügynök erőfeszítéseiről mesél, Tony Mendez, amikor az 1979-es iráni forradalom során Teherán városából menekült el.

Bár ezt a filmet az egyik legjobb filmnek ismerik el, Irán ellentmondásosnak tartja ezt a filmet, mert Iránellenes propagandafilmnek tekintik.

InformációArgo
Vélemények (véleményezők száma)7.7 (538,150)
Időtartam2 óra
MűfajÉletrajz, dráma, thriller
Kiadási dátum2012. október 12
RendezőBen Affleck
JátékosBen Affleck, Bryan Cranston, John Goodman

8. Kingsman: A titkosszolgálat (2014)

Korábban Jaka komoly titkos ügynöki filmeket tárgyalt, Kingsman: A titkosszolgálat az lehet a választásod, hogy ki akar-e találni egy filmet egy lazább történettel.

Egy brit titkosszolgálati szervezet bratyót, de tehetségeseket toboroz a legjobb titkosügynök képzésre, hogy felkészítse a veszélyes terroristák megállítására.

Ennek a filmnek van a fő gazembere, aki technikai zseni, banda. Reméli, hogy az általa létrehozott technológia felhasználásával uralkodni fog a világon.

InformációKingsman: A titkosszolgálat
Vélemények (véleményezők száma)7.7 (549,402)
Időtartam2 óra 9 perc
MűfajAkció, kaland, vígjáték
Kiadási dátum2015. február 13
RendezőMatthew Vaughn
JátékosColin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

9. Az ember az U.N.C.L.E. (2015)

Az ember az U.N.C.L.E.-től a legjobb kémfilm a vígjáték műfajában, amely megnevettet és izgatott lesz, bandázik.

Mesélj róla Napoleon Solo, a CIA titkos ügynökének, akinek együttműködnie kellett a Szovjetunió titkos ügynökével Illya Kuryakin.

Együtt működnek, hogy megállítsanak egy titokzatos szervezetet, amely atombomba használatát tervezi.

Ez a film azbeállítás 1960-ban az Egyesült Államok és a Szovjetunió hidegháború időszakában volt. El tudod képzelni, hogy érezte magát a két ügynök?

InformációAz ember az U.N.C.L.E.-től
Vélemények (véleményezők száma)7.3 (242,914)
Időtartam1 óra 56 perc
MűfajAkció, kaland, vígjáték
Kiadási dátum2015. augusztus 14
RendezőGuy Ritchie
JátékosHenry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander

10. Spy (2015)

Az utolsó film, amelyet Jaka felvett a listára, az volt Kém, banda. Más filmekkel ellentétben a Spy egy női titkosügynök-film, amely vidám cselekedetekkel teli.

A CIA elemzőjének, aki korábban az íróasztal mögött dolgozott, küzdenie kell a világ megmentéséért, csatlakozva egy veszélyes titkos szervezethez, amely a világ elpusztítását tervezi.

Jakát megnevettették, amikor ezt a vicces titkosügynök filmet, bandát nézte. Találmányával az ügynöknek sikerült átvernie a bűnözőket anélkül, hogy fegyverszakértőnek kellene lennie.

InformációKém
Vélemények (véleményezők száma)7.0 (215,397)
Időtartam1 óra 59 perc
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Kiadási dátum2015. június 5
RendezőFeig Pál
JátékosMelissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law

Ez Jaka cikke minden idők 10 legjobb titkosügynök-filmjéről, amelyet meg kell nézned. Van a kedvenc filmje a Jaka fenti listájában?

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba