3 módja az alkalmazások bluetooth-on keresztül történő elküldésének, 100% -ban működik!

Meglepően egyszerű, hogy miként küldhetünk alkalmazást Bluetooth-on keresztül, és alkalmazás nélkül is megtehetitek! Kíváncsi? Itt megtudhatja, hogyan küldhet alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül!

Az alkalmazások Bluetooth-on keresztül történő küldésének módja lehetővé teszi az Android-felhasználók számára, hogy különféle alkalmazásokat használhassanak anélkül, hogy újra le kellene töltenie az alkalmazást.

Az újbóli letöltés nélkül továbbra is használhat bizonyos alkalmazásokat más androidos telefonokon. De mit csinálsz, hogyan küldhetsz alkalmazást bluetooth-on keresztül?

Számos módszer létezik az alkalmazás más mobiltelefonokra történő elküldésére Bluetooth-közvetítőkön keresztül, egy speciális alkalmazás használatától az alkalmazás beépített funkciójának használatáig.

Nos, itt van néhány mód, amellyel könnyedén, gyorsan és gyorsan elküldheti az alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül, és megtakaríthatja a kvótát.

Hogyan küldhetünk alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül gyorsan és egyszerűen

Lehet, hogy nem veszi észre, de valójában többféleképpen is elküldheti az alkalmazásokat bluetooth-on, bandán keresztül.

Csak muszáj telepítsen egy harmadik féltől származó alkalmazást ami természetesen sokkal több kvótát spórol meg, mint amennyit egyenként telepítenie kell a letölteni kívánt alkalmazást.

Ezenkívül többféle mobiltelefon esetében kiderül, hogy ez az alkalmazásküldési módszer az további alkalmazások használata nélkül is elvégezhető egyáltalán.

További részletekért kövesse az alábbi módszereket az alkalmazások bluetooth-on keresztül történő küldéséhez.

Hogyan küldhetünk alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül az ES File Explorer segítségével

Ennek első módja egy harmadik féltől származó alkalmazás használata ES File Explorer, banda.

Az ES File Explorer maga egy Android alkalmazás, amely hasznos az okostelefonok belső memóriájának használatának kezeléséhez.

Nem csak ez, nyilvánvalóan az ES File Explorer lehetővé teszi alkalmazások küldését Bluetooth-on keresztül tudod. Itt van, hogyan!

1. lépés - Töltse le az ES File Explorer alkalmazást az alkalmazások Bluetooth-on történő küldéséhez

Először is letöltheti az alkalmazást ES File Explorer a következő letöltési linken keresztül.

Alkalmazások termelékenysége ES APP Group LETÖLTÉS

2. lépés - Válassza ki az „APP” menüt

Ezután az ES File Explorer alkalmazás főoldalán válassza a menüt „APP” hogy megtekinthesse az Android telefonokra telepített alkalmazások listáját.

3. lépés - Válassza ki a küldeni kívánt alkalmazást

A következő lépésben kiválaszthatja, hogy melyik alkalmazást kívánja bluetooth-on keresztül elküldeni egy másik Android-mobiltelefonra, bandára.

tudsz érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazásban, amíg a jobb alsó sarokban megjelenik egy ellenőrző ikon.

4. lépés - Küldés Bluetooth-on keresztül

Ezt követően kiválasztja a menüt 'Ossza meg' és válasszon egy lehetőséget „Bluetooth”.

Végül válassza ki a Bluetooth nevet az Android mobiltelefonjából, amely megkapja. Kész!

Az alkalmazások Bluetooth-on keresztüli megosztása az ES Explorer alkalmazással meglehetősen egyszerű, és a végeredmény nagyon jó.

Az ES Explorer lehet olyan alkalmazás, amelyre bízik a böngészés, a rendszerezés és a különféle mozgatás terén fájlokat okostelefonján.

Hogyan küldhetünk APK-t Bluetooth-on keresztül a ShareCloud használatával

Egy másik alternatíva, amelyet megtehet az alkalmazás elküldéséhez a bluetooth funkción keresztül, az az úgynevezett alkalmazás használata ShareCloud, banda.

A ShareCloud maga egy alkalmazás lehetővé teszi alkalmazások megosztását Wi-Fi-n, e-mailen vagy akár bluetooth-on keresztül.

Ha az alkalmazást bluetooth-on keresztül szeretné elküldeni, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Töltse le a Sharecloud alkalmazást az alkalmazások Bluetooth-on történő küldésének megkezdéséhez

Az első lépés, amit meg kell tenned, természetesen először a ShareCloud alkalmazást kell letöltened, bandával. Letöltheti a következő letöltési linken keresztül is.

Apps Utilities For2ww LETÖLTÉS

2. lépés - Válassza ki az „Alkalmazások” menüt

Ha belépett a ShareCloud alkalmazás főoldalára, akkor válassza a menüt 'Alkalmazás'. Aztán később a kijelző ilyen lesz.

3. lépés - Válassza ki a benyújtandó pályázatot

Az alkalmazások Bluetooth-on történő küldésének következő lépésében Ön döntheti el, hogy mely alkalmazásokat küldik útközben érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazásban, amíg egy pipa meg nem jelenik.

4. lépés - Válassza ki a "Megosztás" ikon menüt

Ezt követően válassza ki az ikonmenüt 'Ossza meg' a bal alsó sarokban. Ezután válasszon egy lehetőséget „Bluetooth” és küldje el a cél Android telefonra. Kész!

Ez a módszer az alkalmazások Bluetooth-on keresztüli, Sharecloud használatával történő elküldésére a leggyakoribb módszer az alkalmazások Bluetooth-on történő továbbítására.

A Sharecloud-ot nagyon népszerűnek tartják, mert nagyon egyszerű a használata, azért is, mert az alkalmazás teljesítménye vitathatatlanul nagyon jó.

Hogyan küldhetünk alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül további alkalmazások nélkül

A Sekaub két olyan alkalmazást használ, amelyeket az ApkVenue előzetesen ajánl, speciális alkalmazások használata nélkül Bluetooth-on keresztül is áthelyezheti az alkalmazást.

Az alkalmazások küldése Bluetooth-on keresztül az alkalmazás nélkül meglehetősen praktikus, és Ön is nem kell teljesen megnövelni a mobiltelefon memóriáját az új alkalmazással.

Ha mobiltelefonjának belső memóriája kicsi, és nem használja fel annyit az alkalmazás letöltéséhez, hogy kövesse a két előző módszert, vegye nyugodtan, a bandája használhatja ezt az alternatív módszert.

Ez az alternatív módszer azok számára elvégezhető, akik további alkalmazások nélkül keresik az alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül. A teljes módszer eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Válassza ki a benyújtandó pályázatot

Először is, a kezdőképernyőről válassza ki, hogy melyik alkalmazást küldje bluetooth-on keresztül.

2. lépés - Válassza a „Megosztás” menüt, hogy elkezdje alkalmazni az alkalmazások megosztását Bluetooth-on keresztül

Ezután válassza ki a menüt 'Ossza meg' és küldje el az opciók segítségével „Bluetooth”.

Végül csak annyit kell tennie, hogy kiválassza a bluetooth nevet a mobiltelefonból, amelyhez menni szeretne. Kész!

Ó, igen, sajnos azt, hogy miként küldhetünk alkalmazást bluetooth-on keresztül, anélkül, hogy ezt a kiegészítő alkalmazást használnánk, csak Ön teheti meg Xiaomi mobiltelefon-felhasználók.

Mivel miután Jaka több más androidos mobiltelefon-márkán kipróbálta, a „Megosztás” menü nem jelent meg, és ez azt jelentette, hogy nem tudta elküldeni az alkalmazást.

Tehát ezek egyike az alkalmazások bluetooth-on keresztüli küldésének, amelyeket akkor tehet meg, amikor az internetes kvóta nem elegendő a kívánt alkalmazás egyesével történő letöltéséhez.

Van olyan módszer is, hogy bluetooth-on keresztül küldjön alkalmazásokat további alkalmazások nélkül, amit sajnos csak a Xiaomi mobiltelefonok tudnak megtenni.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.