5 módszer az xl aktív periódusának meghosszabbítására, nem bonyolult!

Az XL aktív időszaka majdnem véget ért, de a kvóta és a hitel még mindig halmozódik? Pihenjen, íme, hogyan hosszabbíthatja meg az XL aktív időszakát, hogy továbbra is élvezhesse az összes fennmaradó egyenleget.

Minden mobiltelefon-szolgáltató minden bizonnyal aktív időszakot szab a fogyasztók által egy bizonyos ideig használt számra.

Ha a szám aktív időtartamát nem hosszabbítják meg, a felhasznált szám minden bizonnyal elvész, és a fogyasztók nem használhatják tovább.

Ez vonatkozik azokra az XL operátorokra is, amelyek egy adott időtartamon belül számmal adnak aktív időszakokat. Akkor hogyan hogyan lehet meghosszabbítani az XL aktív periódusát?

Az ApkVenue itt összefoglal néhány módszert az XL aktív periódusának meghosszabbítására, hogy továbbra is használhassa a számát a benne lévő impulzusokkal és kvótákkal együtt. Gyerünk, banda!

Hogyan lehet gyakorlatilag meghosszabbítani az XL aktív időszakát

Gyakran elfelejtheti a használt szám türelmi idejét. Ehhez először ellenőriznie kell az XL türelmi időszakát.

Ezt követően azonnal meghosszabbíthatja XL aktív időszakát, így szabadabban használhatja a számát, és nem eshet hirtelen a türelmi időszakba.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet meghosszabbítani vagy növelni az XL aktív időszakát, amelyet egyszerűen és gyorsan elvégezhet.

1. Töltsön fel hitelt

Töltse fel az impulzusokat a legalapvetőbb módszer az XL vagy más operátorok aktív periódusának meghosszabbítására.

A kapott aktív időszak a vásárolt hitel összegétől függ. Minél nagyobb névleges értéket vásárol, annál hosszabb lesz az aktív időszak.

Ezen túlmenően, ha továbbra is rendszeresen tölt be, az aktív időszak tovább növekszik, banda.

Névleges hitelAktív időszak
5000 IDR7 nap
10 000 Rp15 nap
25 000 IDR35 nap
50 000 IDR45 nap
100 000 IDR90 nap

2. Az aktív időszak csomag megvásárlása

Megteheti azt is, hogyan hosszabbíthatja meg az XL-kártya aktív periódusát vásároljon aktív időszaki csomagot. Ez a módszer akkor tökéletes, ha sok hiteled van, de a türelmi idő majdnem itt van.

Az aktív időszakot az igényei szerint is beállíthatja, akár egy aktív, 3 napos, 30 napos időszaktól kezdve legfeljebb 1 évig.

Az ár természetesen az Ön által kiválasztott aktív időszaki csomaghoz is igazodik. Minél hosszabb az aktív időszak, annál drágább az ár, banda.

- 1. lépés: Nyissa meg a telefonhívás menüt, majd gépelje be 1238484#.

- 2. lépés: Ezt követően több csomagopció jelenik meg az aktív időszak meghosszabbítására. Szükség szerint vagy a meglévő impulzusok száma szerint választhat.

- 3. lépés: Írja be a választott számot, majd kattintson a Küldés gombra az XL aktív időszakának meghosszabbításához.

- 4. lépés: Kész. A csomag sikeres megvásárlása után az aktív időszak automatikusan meghosszabbodik a kiválasztott csomagnak megfelelően.

ÁrAktív időszak
Rp2,5003 nap
5000 IDR7 nap
15 000 IDR30 nap
35 000 IDR90 nap
110 000 Rp360 nap

3. Vásároljon internetet, SMS-t vagy telefoncsomagot

Gazdaságosabb akar lenni? Ha igen, használhatja ezt az egyetlen módszert. Fogsz meghosszabbítja az aktív időszakot legfeljebb egy hónapig csak 10 ezer Rp befizetésével!

Az XL aktív periódusának meghosszabbításának módja az, hogy aktiválja az XL internetes csomagot, amelynek ára 25 ezer IDR, és egy hónapig aktív banda.

Ez a módszer minden bizonnyal gazdaságosabb, mint egy aktív időszaki csomag vásárlása vagy a hitel feltöltése, amely csak néhány nappal meghosszabbítja az aktív időszakot.

- 1. lépés: Írja be a * 123 # szót a betárcsázós táblára. Válassza a 4. lehetőséget az XTRACombo számára. Válassza ki ismét az XTRACombo 4. opcióját.

- 2. lépés: Látni fogja az internetcsomag információkat. Írja be az 1. típust a csomag megvásárlásához.

Ez a csomag arra is alkalmas, hogy vásároljon, amikor az internetes kvóta fogy. Ha nem biztos a fennmaradó kvótájában, először ellenőrizze az XL internetes kvótáját.

Ezen csomagok mellett más típusú csomagokat is választhat, mint például XL hang és SMS csomagok igényeid és vágyaid szerint bandázz.

4. Átutalási jóváírás

Csakúgy, mint a legtöbb mobilszolgáltató, az XL is kínál funkciókat utalja át a hitelt az XL-kártya többi felhasználójának.

Az XL jóváírás átutalásával automatikusan meghosszabbítja XL aktív időszakát feltöltés nélkül.

Természetesen az XL kártya aktív időszaka változó lesz, mert az az átutalt névleges hitelhez igazodik.

Az impulzusok továbbítása más XL felhasználóknak történhet UMB kóddal vagy SMS-ben is.

Átutalási hitel UMB-kódon keresztül

- 1. lépés: Válassza ki a hívás menüt, és írja be a * 123 #, majd a „Hívás / OK” parancsot. Válassza a 7 lehetőséget az Információhoz.

- 2. lépés: Válassza a 2 lehetőséget az m-Pulsa számára, majd válassza a 2 elemet a Share Credit kategóriában.

-3. Lépés: Válassza a 4 lehetőséget a Hitel megosztásához. Adja meg a célszámot és az elküldendő névleges jóváírást. Végül nyomja meg a Submit gombot.

Átutalási hitel SMS-ben

- 1. lépés: Küldjön SMS-t a következő formátumban: ossza el (szóköz) a célszám (szóköz) névleges értékét. Ezután küldje el a 168-ra.

ÁtutalásAktív időszak
Rp1 - Rp2, 9991 nap
3000 IDR - 9999 IDR3 nap
10 000 IDR - 14 999 IDR5 nap
25 000 IDR - 49 999 IDR10 nap
50 000 IDR - 99 999 IDR15 nap
100 000 IDR - 300 000 IDR30 nap
300 000 IDR - 1 000 000 IDR60 nap

5. Tranzakciók a myXL-en

Könnyebbé és praktikusabbá teheti a tranzakciókat myXL alkalmazás. Ez az alkalmazás megkönnyíti a hitel, internetes csomagok és aktív időszaki csomagok vásárlását.

Ez az alkalmazás már elérhető Android és iOS okostelefon-felhasználók számára. Érdekes módon a myXL kvóta nélkül is megnyitható, így akkor is hozzáférhet, amikor a kvóta elfogy.

Ezen az alkalmazáson kívül az XL egy speciális myXL webhelyet is biztosít, amelyhez akkor férhet hozzá, ha online szeretné meghosszabbítani az XL aktív időszakát.

Ez 5 módszer volt az XL aktív időszakának meghosszabbítására, amelyet gyakorlatilag megtehet. Amellett, hogy aktív időszakot kap, hiteleket és internetet is kap egyszerre.

Az XL aktív időtartamának növelésével nem kell aggódnia a kvóta vagy hitel elvesztése miatt, mert a száma belép a türelmi időszakba, banda.

Olvassa el a cikkeket is XL Axiata vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found