a legújabb és legjobb nyugati filmek listája 2021

A legújabb, 2021-es nyugati film biztosan érdekes választás lesz, amelyet otthon kísérhet. Nézze meg a legjobb és legújabb nyugati filmek teljes ajánlását itt!

A legújabb és a legjobb nyugati filmek minden bizonnyal érdekes alternatívát jelenthetnek, ha unja bizonyos filmek nézését. Mint például az indonéz filmek, igen, bandák.

Különösen akkor, ha a filmnézés bármikor és bárhol elérhető, akár okostelefonon keresztül is. Csak filmnéző alkalmazással vagy film streaming webhelyével élesítve élvezheti kedvenc nyugati filmjeit.

Tehát, a nyugati filmekről beszélve a jelenlegi járvány közepette, gondolja, hogy van egy új, 2021-es nyugati film, amelyet megjelentek vagy kiadnak az év ezen időszakában? A válasz természetesen van!

Kíváncsi, hogy mit? Itt az ApkVenue-nak több van ajánlások a legújabb nyugati filmekhez 2021 hogy láthatja.

Legfrissebb nyugati filmek 2021

Van-e olyan terve, hogy filmet néz a moziban, vagy csak otthon streamel, miközben fekszik?

Bár a jelenlegi járványos körülmények nagyon megnehezítik a filmipar szereplőinek új művek készítését, számos új filmcím létezik, amelyek végül megjelennek, vagy hamarosan megjelennek az idén.

Azok számára, akik még mindig zavartak abban, hogy milyen filmet nézzenek meg, esetleg regisztráljanak legújabb western film 2021 a következők segíthetnek.

1. Nincs idő meghalni

Hiányzik, hogy láthassa a 007 ügynököt, James Bondot a bűnözés elleni harcban? Most újra láthatja a filmben Nincs idő meghalni amelyet április 2-án terveznek kiadni, itt!

A leghosszabb ideig futó James Bond film arról mesél James Bond (Daniel Craig) aki úgy döntött, hogy titkos ügynökként nyugdíjba megy, mert békében akart élni.

Sajnos vágyát megjelenése megzavarta Felix Leater (Jeffrey Wright), James Bond régi barátja a CIA-ból, aki segítséget kér tőle.

CímNincs idő meghalni
Élő2021. április 2
Időtartam2 óra 43 perc
RendezőCary Joji Fukunaga
ÖntvényDaniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek és mtsai
MűfajAkció, kaland, thriller
ÉrtékelésTBA

2. Mortal Kombat

Népszerű játékadaptációs film, Mortal Kombat végül a pletykák szerint április 16-án jelent meg, amelyben egy indonéz színész, Joe Taslim alakja szerepel az egyik játékosként.

Egyelőre nem világos a történet cselekménye, de a pletykák szerint a film élő akció Ennek középpontjában a Scorpion és a Sub-Zero versengése lesz.

Ebben a filmben Joe Taslim a Sub Zero-t játssza, aki köztudottan harcias karakterű, és képes a jég ellenőrzésére.

CímMortal Kombat
Élő2021. április 16
IdőtartamTBA
RendezőSimon McQuoid
ÖntvényJessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
ÉrtékelésTBA

3. Csendes hely II. Rész

A horrorfilmek rajongóinak, Csendes hely II. Rész amely április 23-án kerül adásba, ez lehet egy lehetőség arra, hogy szabadidejében együtt nézhessük meg.

Emily Blunt és számos más híres színész főszereplésével ez a film még mindig Evelyn Abbott feszültségének történetét meséli el, amikor gyermekeit védeni kell a rettegéstől. Miután elvesztette férjét az előző filmben.

Ebben a filmben állítólag kiderül az első filmben felbukkanó titokzatos lény eredete. Ebben a folytatásban gyakran talál véres és hátborzongató jeleneteket.

CímCsendes hely II. Rész
Élő2021. április 23
Időtartam1 óra 37 perc
RendezőKrasinski János
ÖntvényEmily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy és mtsai
MűfajDráma, horror, sci-fi
ÉrtékelésTBA

4. Fekete Özvegy

Tavaly májusban tervezték egy önálló film bemutatását Fekete Özvegy végül május 7-én azonnal megnézheti bandát.

Ahogy a cím is utal rá, a Fekete Özvegy film állítólag az életre összpontosít Natasha Romanoff az Amerika kapitány: polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború című film hátterének felvételével.

Magának a Fekete Özvegy filmnek az előzetesét több mint 45 milliószor nézték meg, feltöltve a Marvel Entertainment csatornára. Türelmetlenebb nézni?

CímFekete Özvegy
Élő2021. május 7
IdőtartamTBA
RendezőCate Shortland
ÖntvényScarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour et al
MűfajAkció, kaland, sci-fi
ÉrtékelésTBA

5. Godzilla vs Kong

Ha a tervek szerint halad, a film címet kapja Godzilla vs Kong Adam Wingard rendező rendezése május 21-én jelenik meg.

Állítólag ez a film a legendás szörnyek eredetére összpontosít, amelyek először találkoznak a MonsterVerse-en.

Azt mondják, hogy ebben a szörny témájú filmben sok erőszakos jelenetet talál, így nem meglepő, hogy végül a Godzilla vs Kong film PG-13 besorolást kapott.

CímGodzilla vs Kong
Élő2021. május 21
IdőtartamTBA
RendezőAdam Wingard
ÖntvényMillie Bobby Brown, Alexander Skarsg rd, Eiza Gonz lez és mtsai
MűfajAkció, sci-fi, thriller
ÉrtékelésTBA

6. Kegyetlen

Hozzáadás a Disney-filmek meglévő sorához, címmel filmek Kegyetlen Emma Stone főszereplésével május 28-án végre megnézheted.

Az 1980-as években Londonban játszódó film Cruella életét mutatja be fiatal korában, társaival együtt; Jasper és Horace.

Maga Cruella egy Disney gazemberként ismert, aki nagyon utálja a dalmát kutyákat, és elhatározta, hogy elrabolja és bundát készít neki.

CímKegyetlen
Élő2021. május 28
IdőtartamTBA
RendezőCraig Gillespie
ÖntvényEmma Stone, Paul Walter Hauser, Emily Beecham és mtsai
MűfajVígjáték, Bűnözés
ÉrtékelésTBA

7. Gyors és dühös 9

A következő legjobb és legújabb nyugati filmajánlás, mégpedig Gyors és dühös 9 amely ötvözi az akciójeleneteket az autóversenyekkel.

A Toretto családi konfliktus történetét felvetve elmondják Jakob (John Cena) aki testvér Dom (Vin Diesel) most újra felbukkan és testvére új ellenségévé válik.

Ha a tervek szerint május 28-án kerül a mozikba a The Fast & the Furious című népszerű film franchise-ja.

CímGyors és dühös 9
Élő2021. május 28
Időtartam2 óra 25 perc
RendezőJustin Lin
ÖntvényVin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron és mtsai
MűfajAkció, kaland, bűnözés
ÉrtékelésTBA

8. Szellemirtók: túlvilág

A fantázia és a vígjáték műfajainak ötvözése, film Szellemirtók: túlvilág egészítse ki a legújabb, ezúttal 2021-ben megjelenő nyugati filmek sorát.

Maga a film cselekménye egy családról mesél Callie (Carrie Coon) és két gyermeke, akik egy kisvárosba költöztek. Ott foglalják el Callie apjának a házát, aki kiderül, hogy szellemvadász.

A történet addig folytatódik, amíg a két gyermek jelzi, hogy elődeik nyomdokaiba lépve szellemvadászokká válnak. Hogyan szórakoznak, amikor szellemekre vadásznak? Ezt a filmet június 11-én nézheted meg, igen!

CímSzellemirtók: túlvilág
Élő2021. június 11
IdőtartamTBA
RendezőJason Reitman
ÖntvényFinn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon és mtsai
MűfajVígjáték, fantázia
ÉrtékelésTBA

9. Wonder Woman 1984

Annak ellenére, hogy valójában tavaly év végén jelent meg, de Wonder Woman 1984 továbbra is az egyik legújabb nyugati film, amelynek történeteit érdekes megnézni.

Ez a DC Entertainment által készített film még mindig tartalmaz egy ábrát Diana Prince (Gal Gadot) akinek ezúttal azt mondják, hogy antropológusként dolgozzon az ősi mediterrán civilizáció kultúrájában.

Egy napig két új ellenséggel szembesült, amelyek közül az egyik saját munkatársa volt. Akkor hogyan zajlik Diana harca e két ellenség ellen?

CímWonder Woman 1984
Élő2020. december 25
Időtartam2 óra 31 perc
RendezőPatty Jenkins
ÖntvényGal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés60% (RottenTomatoes.com)


5.5/10 (IMDb.com)

Egyéb legújabb nyugati filmek ~

10. Mulan

Élő akciófilm Mulan végül hivatalosan is megjelent 2020. szeptember 4-én, aztán itt, banda.

A kínai legendából, Hua Mulanból átdolgozott film egy Mulan nevű hős kínai női karakter történetét meséli el, aki Mulan néven kínai férfinak álcázza magát a hunok elleni harcban.

Az álcázás azonban sajnos nem ment simán a sok akadály miatt, amelyekkel szembe kellett nézni.

Azok számára, akik kíváncsiak a történet folytatására, ez a legújabb indonéziai részműveleti nyugati film biztosan megjelenik a film streaming szolgáltatásain Disney Plus Hotstar.

CímMulan
Élő2020. szeptember 4
Időtartam1 óra 55 perc
RendezőNiki Caro
ÖntvényYifei Liu, Donnie Yen, Li Gong
MűfajAkció, kaland, dráma
Értékelés77% (RottenTomatoes.com)


5.6/10 (IMDb.com)

11. Tenet

A nemzetközi kémkedés előmozdítása a harmadik világháború megelőzése érdekében, Tan az egyik legújabb nyugati film, amelyet kár kihagyni.

Christopher Nolan veterán rendező rendezésében elmondják, hogy egy főszereplő ügynök (John David) és partnere, Neil (Robert Pattinson) megpróbálják megállítani a harmadik világháborút idő inverzió.

Nemcsak feszült történetet kínál, hanem a Tenet-filmet is állítólag az egyik legdrágább gyártási költségű filmnek jósolják!

Mik ezek a költségek megéri az általa kínált történettel? Csak nézd meg a filmet!

CímTan
Élő2020. szeptember 3. (USA)
Időtartam2 óra 30 perc
RendezőChristopher Nolan
ÖntvényJohn David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
MűfajAkció, Sci-Fi
Értékelés74% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

12. Ava

Unod már a romantikus nyugati filmeket? Ha igen, megpróbálhat filmet nézni akció-bűnözés cím Ava rendező Tate Taylor munkája, banda!

Ez a film elmond egy alakot Ava (Chastain), egy halálos orgyilkos, aki egy titkos szervezetnél dolgozik. Szakterülete a kiemelt célpontok kezelése is.

Egy napon azonban egy küldetés, amelyen dolgozott, nem sikerült jól, ezért kénytelen volt harcolni a túléléséért. Az, hogy a?

CímAva
Élő2020. szeptember 25. (USA)
Időtartam1 óra 36 perc
RendezőTate Taylor
ÖntvényJessica Chastain, John Malkovich, Common
MűfajAkció, bűnözés, dráma
Értékelés17% (RottenTomatoes.com)


5.3/10 (IMDb.com)

13. A 2.

Még mindig a hollywoodi akciófilmek sorából, A 2. nevű titkos ügynökről mesél Vic Davis (Ryan Phillippe) aki fia felvétele közben harcba keveredett egy terrorista csoporttal.

Ügynökként Davis magasan képzett a lőfegyverek és a harc területén. Képességeit felhasználva megállítja a terroristák akcióit.

Ki gondolta volna, hogy Davis megtalálja azt az igazságot, amelyet még soha nem gondolt.

CímA 2.
Élő2020. szeptember 1. (USA)
Időtartam1 óra 33 perc
RendezőBrian Skiba
ÖntvényChris Jai Alex, Samaire Armstrong, Richard Burgi
MűfajAkció
Értékelés- (RottenTomatoes.com)


5.2/10 (IMDb.com)

14. Grönland

A következő legújabb western film ott van Grönland amely az akció műfajt keveri a nagyon feszült thrillerrel.

Hogy nem, akkor bemutatunk egy történetet, amelynek témája a föld pusztulása, más néven az apokalipszis, a banda. Azt mondják, hogy a földet a világűrből lehullott üstökös hatása okozta.

John Garrity (Gerrard Butler) szintén megpróbálja megmenteni feleségét és gyermekét a váratlan katasztrófától, és biztonságos rejtekhelyet találni.

Azok számára, akik szeretik a világvége filmjeit, Grönland érdekes választás lehet.

CímGrönland
Élő2020. szeptember 25. (USA)
Időtartam1 óra 59 perc
RendezőRic Roman Waugh
ÖntvényGerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
MűfajAkció, thriller
Értékelés- (RottenTomatoes.com)


6.5/10 (IMDb.com)

Ha szeretné megnézni a legújabb és legjobb akciófilmeket 2021-ben, akkor a következő cikkeket tekintheti meg:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Best Western film

Ha a fenti néhány a legújabb nyugati filmek közül, amelyek digitálisan vagy a mozikban sugározhatók 2020 végén és 2021-ig, akkor itt az ideje, hogy az ApkVenue elmondjon néhányat legjobb western film.

Mivel azonban még mindig 2021 elején járunk, ezért ebben a listában a 2020-as év legjobb nyugati filmjei dominálnak. Ennek ellenére a történetet még mindig nagyon érdemes megnézni, valóban!

A kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást az alábbi ajánlások listájára.

1. Vér

Véraláfutásos egy szuperhős film, amelynek főszereplője Vin Diesel. A legújabb nyugati film még mindig friss a mozikban, tudod.

Egy elnevezett tengerész történetét meséli el Ray Garrison és meggyilkolt felesége. A tudósok azonban feltámasztották, és a nanotechnológia megerősítette.

Bár erős, mint egy szuperhős, Ray szuper harcossá válik, nincs értelme. Hirtelen felépülése rájött, hogy nagy összeesküvés fogta el.

CímVéraláfutásos
Élő2020. március 11
Időtartam2 óra 15 perc
RendezőDave Wilson, David S F Wilson
ÖntvényJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
MűfajAkció, dráma, fantázia
ÉrtékelésTuberkulózis (RottenTomatoes.com)


5.6/10 (IMDb.com)

2. A láthatatlan ember

Úgy tűnik, már régen élveztünk egy jó horror thrillert a moziban. Szerencsére a film címe A láthatatlan ember sikerült kitölteni az űrt.

Ez a legújabb nyugati film egy történetet mesél el Cecilia, egy lány, akinek végül sikerül elmenekülnie elmebeteg és bántalmazó barátja elől.

Valamikor barátnője öngyilkos lett és örökséget adott Ceciliának. Cecilia nem tudta elhinni, és ehelyett láthatatlan lények rettegését tapasztalta.

CímA láthatatlan ember
Élő2020. február 26
Időtartam2 óra 5 perc
RendezőLeigh Whannell
ÖntvényElisabeth Moss, Oliver Jackson Cohen, Aldis Hodge
MűfajSci-Fi, thriller, horror
Értékelés91% (RottenTomatoes.com)


7.5/10 (IMDb.com)

3. A vad hívása

Nem csak felnőtt akció- és horrorfilmek, hanem a legjobb családi drámafilmeket is megnézheti A vadon hívása a moziban.

Ez a film egy nevű házkutya perspektíváját szemlélteti Bak akit elraboltak és eladtak, hogy szánkó legyen.

Bucknak ​​alkalmazkodnia kell új életéhez, és meg kell találnia valódi helyét a világon. Ez a legújabb nyugati film tökéletes, ha családjával, bandájával együtt megnézheti.

CímA vadon hívása
Élő2020. február 21
Időtartam1 óra 40 perc
RendezőChris Sanders
ÖntvényKaren Gillan, Harrison Ford, Dan Stevens
MűfajKaland, dráma, család
Értékelés61% (RottenTomatoes.com)


6.9/10 (IMDb.com)

4. Sonic The Hedgehog

Ha játékos vagy, akkor ismerned kell Sonic a sündisznó, kérem? Igen, ez az egy játék végre a nagy képernyőn, bandánál alakult.

A történet az, hogy a Földet látogató Sonicnak együtt kell működnie egy rendőrrel, hogy legyőzze a gonosz tudóst.

Nevezett tudós Dr. Robotnik A szándék a Sonic felemelése és a Sonic gyorsaságának kihasználása a világ uralmában. Annak ellenére, hogy nem olyan jó, mint várták, ez a film mégis szórakoztató.

CímSonic a sündisznó
Élő2020. február 26
Időtartam1 óra 46 perc
RendezőJeff Fowler
ÖntvényJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey
MűfajAkció, kaland, család
Értékelés64% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

5. Kis nők

Pici nők az egyik legújabb nyugati film, 6 Oscar-jelöléssel. Annak ellenére, hogy végül csak a legjobb jelmezt nyerte el, ez a film 2020 elejének egyik legjobb nyugati filmje.

Négy fiatal nőről és testvérről mesél, akiknek rögeszméik és törekvéseik vannak. Négyen külön utakon járnak abban, amiben hisznek.

Ez a film a regény hetedik adaptációja legjobban eladott írta egy 1868-as kiadás Louisa May Alcott. Tényleg meg kell nézned, banda!

CímPici nők
Élő2020. február 13
Időtartam1 óra 43 perc
RendezőGreta Gerwig
ÖntvényTracy Letts, Florence Pugh, Saoirse Ronan
MűfajDráma, romantika
Értékelés94% (RottenTomatoes.com)


8.0/10 (IMDb.com)

Nem csak a fenti filmek miatt unatkozunk úgy, hogy nézzük, nézzük csak meg az alábbi filmjeleneteket. Garantáltan mosolyogni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. 1917

1917 egy olyan film, amelyet a háborús filmek rajongói nagyon várnak. Ennek oka, hogy ennek a filmnek 11 Oscar-jelölést sikerült ellopnia, még el is nyerték Legjobb kép ban ben Golden Globe tegnap.

Az 1917-es film 2 brit katonát mesél el, akik veszélyes küldetést kapnak 1600 ember megmentésére az I. világháború alatt.

A filmet nemcsak a csatajelenetek teszik hűvössé. Valójában a párbeszéd és a megható cselekmény vonzza a rendező filmjét Sam Mendes ez.

Cím1917
Élő2019. december 25
Időtartam1 óra 59 perc
RendezőSam Mendes
ÖntvényDean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
MűfajDráma, háború
Értékelés90% (RottenTomatoes.com)


8.7/10 (IMDb.com)

7. Tovább

Tovább a legújabb kiadott western film Disney Pixar. Ezért ez a film alkalmas az egész család számára a megtekintésre.

Olyan fantáziavilágban játszódik, amelyet képzeletbeli lények, például manók, sellők, trollok és még sok más él,

Ez a film 2 testvér történetét meséli el, akik megpróbálják kideríteni, hogy valóban eltűnt-e a varázslat a világról.Ezen kívül apja kilétét is megpróbálták feltárni a maga mögött hagyott varázspálcán keresztül.

CímTovább
Élő2020. március 6
Időtartam1 óra 42 perc
RendezőÉs Scanlon
ÖntvényTom Holland, Octavia Spencer, Chris Pratt
MűfajAnimáció, kaland, vígjáték
Értékelés87% (RottenTomatoes.com)


7.7/10 (IMDb.com)

Bónusz: egyszerű módja annak, hogy ellenőrizzük a legfrissebb moziműsorokat 2021-ben!

Ha érdekel a fenti év legjobb és legújabb filmjeinek megtekintése, de nem érted, hogyan lehet ellenőrizni a legújabb mozi menetrendeket, akkor nem kell aggódnod.

Az alábbi cikk nemcsak a mozik frissített vetítési idejét, hanem a legújabb 2021-es filmeket bemutató mozikról is tájékoztat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez Jaka információja a legújabb és legjobb nyugati filmek listájáról. Nem érdekes nézni, bandázni?

Csak ki kell választania, hogy melyik műfaj és film címe felel meg a kedvencének. Ezt követően digitálisan megnézheti a filmnéző alkalmazáson keresztül, vagy elmehet moziba, deh!

Találkozunk még egy érdekes cikkben, az ApkVenue-ban! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba