15 hacker eszköz alkalmazás a legújabb androidos játékokhoz

Az alábbiakban az ApkVenue áttekinti a közösségben meglehetősen népszerű játékok több Android hack eszköz-alkalmazását.

Hack Tools az androidos alkalmazások és játékok esetében már most is nagyon sokféle cirkulál a virtuális térben. Amint az hack eszközök hogy érdekes játékokat készíthet, sőt a futó alkalmazásokat a szokásosnál is szórakoztatóbbá és kevésbé unalmassá teheti.

Itt JalanTikus rendelkezik a legnépszerűbb Android _hack tools_ alkalmazások gyűjteményével, amelyeket általában játék vagy alkalmazás adatainak manipulálására használnak. Az alábbiakban az ApkVenue áttekinti a közösségben meglehetősen népszerű játékok több Android hack eszköz-alkalmazását.

 • 7 webhely, ahol ingyen megtanulhatja a hackelést
 • Hogyan lehet megakadályozni a hackerek bepillantását a laptop webkameráján keresztül
 • 7 módja annak, hogy ne csapkodjanak szörfözés közben

Android Hack Tools alkalmazás játékokhoz

Alkalmazás hack eszközök ehhez természetesen hozzáférés szükséges gyökér használatukban. Ha az Android okostelefon még nem voltgyökér, a következő módszereket használhatja:

 • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez számítógép nélkül a Framaroot segítségével
 • Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
 • Könnyű módszerek az Android összes típusának gyökerezéséhez a KingoApp segítségével
 • Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül
 • Keresés a Google-on a következővel: kulcsszó: "Hogyan lehet rootolni a xxxx-et"

1. Game Hacker

Azok számára, akik ismerik a Cheat Engine-t, természetesen nem lesz túl nehéz használni ezt az alkalmazást. Game Hacker a Cheat Engine androidos változata. Megteheti letapogatás és változtass érték az eredmény letapogatás-övé.

Apps Utilities SB Tools LETÖLTÉS

2. Szabadság

A Google Play bevezet egy rendszert Alkalmazáson belüli vásárlás a tranzakciók biztonságos lebonyolítása érdekében. Vannak azonban olyan alkalmazások, amelyek még mindig rendelkeznek belső gyengeségekkel Alkalmazáson belüli vásárlás az övé. Szabadság séta a hiányosságok kihasználásával és elkészítésével Alkalmazáson belüli vásárlás hitelkártya használata nélkül megvásárolhatók.

Példák a szabadság felhasználására

 • Hogyan juthatunk ingyenes drágakövekhez az esetlen nindzsában
 • Hogyan lehet érméket vagy drágaköveket szerezni az ingyenes játékokban hitelkártya nélkül
 • Cheat Dragons: Rise of Berk Unlimited Runes
Alkalmazások termelékenységi szabadsága LETÖLTÉS

3. Szerencsés Patcher

Gondjai vannak a licencellenőrzéssel? Szerencsés Patcher a legjobb megoldás. A Lucky Patcher alkalmazással az alkalmazás licencellenőrzési rendszerét úgy módosítják, hogy az licenc licenc beavatkozása nélkül is használhassa.

Apps Utilities Lucky Patcher LETÖLTÉS

4. xxzhushou

xxzhushou vagy a kínai apk egy Android alkalmazás, amely lehetővé teszi MOD hozzáadását néhány Android játékhoz. Ez az alkalmazás jól működik, és mindig is frissítés a játék verziója szerint.

Példák az xxzhushou használatára

 • SandBox mód a Boom Beach-en
 • Hogyan lehet nagy zsákmányt szerezni a klánok összecsapásában
Xxzhushou Apps Developer Tools LETÖLTÉS

5. Játékgyilkos

Nem sokban különbözik az SB Game Hackertől, Game Killer hasznos játékadatok vagy Android-alkalmazások manipulálásához.

ZNTX Productivity Apps LETÖLTÉS

6. Game Guardian

Game Guardian a Cheat Engine androidos változata is. A Game Guardiant használják letapogatás adatok az alkalmazásból és a változás érték-övé.

Apps Developer Tools Game Guardian LETÖLTÉS

7. Xmodgames

Nem sokban különbözik az előző xxzhushou-tól, a különbség az Xmodgames használja az angolt felület-övé. Tehát az új felhasználóknak nem lesz gondja az Xmodgames használatával. Ami a funkcióit illeti, az Xmodgames ugyanaz marad, mint xxzhushou.

Példa az Xmodgames használatára

 • Az Xmodgames használata a Clash of Clans legújabb verziójához
 • Hogyan lehet szimulálni a támadásokat a Clash of Clans és az Xmodgames között
 • A legújabb MOD Clash of Kings Androidon Xmodgames-szel
 • A Candy Crush Saga csal az Androidon az Xmodgames segítségével
 • és még sok más
Termelékenységi alkalmazások XModGames LETÖLTÉS

8. DaxAttack

DaxAttack egy alkalmazás hack eszközök amelynek ugyanaz a funkciója, mint a Cheat Engine-nek. A DaxAttack a eszköz amelyet az emberek ritkán használnak. Tehát a DaxAttackot még mindig nem ismeri fel sok alkalmazás vagy játék.

Alkalmazások termelékenysége Android fejlesztő LETÖLTÉS

9. Hack App Data

Hack App Data egy Android alkalmazás, amely hasznos az Android alkalmazásokban és játékokban tárolt adatok szerkesztéséhez. Az alkalmazással tetszés szerint szerkesztheti az adatokat.

Töltse le a SteelWorks Termelékenységi Alkalmazásokat

10. Hex szerkesztő

Hex szerkesztő egy Android alkalmazás, amely hasznos alkalmazások vagy játékok adatainak szerkesztésére Hex formájában.

GoAndroid Productivity Apps LETÖLTÉS

11. Csal Droid

Droid csal az alkalmazás hack eszközök Az FLX Apps által készített Android, amely bizonyos alkalmazásokban vagy játékokban tárolt játékadatok szerkesztésére szolgál. Több dolgot könnyedén megtekinthet, szerkeszthet vagy hozzáadhat. Az alkalmazás használata előtt hack eszközök Android Cheat Droid, győződjön meg róla, hogy megtette gyökér androidos okostelefonján. Alkalmazások termelékenysége FLX alkalmazások letöltése

12. App Ops

App Ops egy mesterséges Android alkalmazás Droid Mate az egyes alkalmazások jellemzőinek beállításához. Az App Ops alkalmazással beállíthatja, hogy milyen funkciók használhatók bizonyos alkalmazásokban. Az Ön Android Marshmallow felhasználói számára biztosan ismeri már a következő szolgáltatásokat. Töltse le a nowsky Productivity Apps alkalmazást

13. CheatEngine

CheatEngine egy alkalmazás hack eszközök a legjobb, amit Androidon lehet használni. Ez az alkalmazás megteheti letapogatás és változtass érték kívánságai szerint. A PC-n a Cheat Engine szinte minden funkciója megtalálható a Cheat Engine androidos verziójában. Azoknak, akik szeretnék kipróbálni az alkalmazást hack eszközök Android Cheat Engine, letöltheti a címen link ez alatt. Apps Developer Tools Cheat Engine LETÖLTÉS

14. Slash Game Buster

A CheatEngine-hez hasonló funkciók, alkalmazás Slash Game Buster Ez azoknak megfelelő, akik közvetlenül meg akarják változtatni a játék adatait. Könnyen és gyorsan hozzáadhat vagy kivonhat különféle adatokat. Ne felejtsd el gyökér Az alkalmazásod használata előtt először az Androidod. A Slash Game Buster címet letöltheti link ez alatt.

Black Dragon Productivity Apps LETÖLTÉS

15. Gyökérkutató

Root Explorer egy Android alkalmazás, amelyet a JRummy Apps Inc.. Ezzel az alkalmazással bármely felhasználó könnyedén hozzáférhet a rendszerfájlokhoz. A felhasználók szerkeszthetik, törölhetik és hozzáadhatják fájlrendszer gyorsan Androidon.

Moof Games Limited Apps fejlesztői eszközök LETÖLTÉS

Ezek az Android hack eszközök alkalmazásai Android-játékokhoz és használható alkalmazások. Szükség szerint használja. Ezeket az alkalmazásokat ingyenesen letöltheti, közvetlenül a JalanTikus oldalról. Sok szerencsét!