7 helyszínen megtekinthető a legjobb kínai sub indo dráma 2020

Szeretne nézni mandarin indonéz felirat drámákat, de nincs pénze? Itt vannak a legnépszerűbb kínai drámanéző oldalak, amelyek a legteljesebb gyűjteményt tartalmazzák

A mai technológiával felfegyverkezve sok mindent megtehet csak egy eszközzel és egy internetkapcsolattal. A munkától, játéktól kezdve a filmnézésig.

A mostani társadalmi korlátozások idején a filmnézési oldalakat egyre inkább felkeresik. Ennek oka az, hogy az emberek érdeklődése a drámák iránt nézve fokozódik.

Ha unod a koreai drámákat, akkor talán nézze meg a mandarin drámákat megfelelő alternatíva lehet az Ön számára. Nem kevésbé izgalmas, mint Drakor, tudod!

7 legjobb indonéz al-indonéz dráma néző oldal

Talán sokan nem ismerik a kínai drámákat. Valójában a világ legnagyobb népességű országában több száz minőségi film és dráma is található.

Ha a '90 -es évek generációjának tagja vagy, természetesen emlékszel a Meteor Gardenre, igaz? Annak ellenére, hogy Tajvanról származik, Tajvan mindmáig a KNK része.

Valójában sok legális filmnéző oldal és alkalmazás kínál több száz minőségi mandarin drámadíjat. Csak mondd Viu, iFlix, és Netflix.

Sajnos fizetnie kell azért, hogy indo kínai drámákat nézhessen az oldalon. Az emberi névnek azonban soha nem fogy el az esze.

Számos olyan webhelyen lehet nézni illegális kínai szubindo drámákat, amelyeket az interneten megtalálhat. Az ApkVenue itt foglalja össze a kínai drámanéző oldalt a legteljesebb gyűjteményrel.

NYILATKOZAT:


A JalanTikus csak a jelenleg is aktív kínai drámanéző oldalakkal kapcsolatos információkat nyújt. A JalanTikus nem vállal felelősséget a cikkből eredő kockázatokért.

1. DutaFilm

Az első oldal az DutaFilm. Ez az oldal a filmek nagy választékát kínálja különböző országok drámáinak, köztük Kína bandáinak.

A filmek és drámák gyűjteménye meglehetősen teljes. Itt megnézheti a Mandarin indonéz feliratos drámákat HD minőségben, a szíve szerint.

A reklám problémájával kapcsolatban az ApkVenue szerint a DutaFilm webhely továbbra is ésszerű. A megjelenő hirdetések nem igazán idegesítőek, és a tartalmat úgy fedik le, hogy az még élvezhető legyen.

2. GeraiFilm

A következő indonéz sub-kínai drámákat megtekintő oldal az GeraiFilm. Az oldal egyszerű megjelenése megkönnyíti a kedvenc dráma címek megtalálását.

Nem csak mandarin drámák, itt különféle filmeket találhat különböző országokból. Hollywoodból, Koreából, Thaiföldről, sőt Indonéziából indulva.

A weboldalon található hirdetések meglehetősen idegesítőek, mert nagy méretűek, és sok ilyen is van. A név illegális oldal is, csak élvezd, banda.

3. IndoFilm

Úgy néz ki, site IndoFilm követni akarják az Indoxxi sikerét, amely bandával zárult. Ez az oldal több ezer film címet is kínál a legújabbtól a régi iskoláig.

Az IndoFilm-nek elég teljes filmgyűjteménye van különböző országokból, tudod. Ezen a webhelyen megtekintheti kedvenc kínai drámáit is.

Jaka szerint az ezen az oldalon található hirdetések valóban nem túl idegesítőek. Megfontolásként bővítményeket is telepíthet a hirdetések blokkolásához a böngészőben.

4. DramaSerial

A webhely neve szerint DramaSerial mennyország számodra a drámakedvelők, különösen az ázsiai drámák számára. Nagyon sok Mandarin drámagyűjtemény található ezen az oldalon, tudod.

A megjelenés szempontjából ez az oldal nagyon kellemes a szem számára. A puha háttérszínnel felvett minimális hirdetések kevésbé fájnak.

Ha unod a kínai drámákat, megnézheted más országok drámáit is. Valójában annyi japán dráma van ezen az oldalon.

5. NontonDráma

Szívből meg akarja nézni az indonéz sub-kínai drámákat? Próbálja ki a webhely dalszövegeit Nézzen meg egy drámát. Ez az oldal kínai drámákat kínál HD minőségben.

Ideges, ha idegen nyelvű filmeket néz, de a feliratok fantasztikusak? Nyugodtan, a NontonDrama webhelyén valóban jó minőségű feliratok vannak.

Ha nem bánja a rengeteg hirdetést, nem árt ellátogatni erre az egy webhelyre. Egyébként garantáltan elégedett!

6. Ez az én drámám

Ha szeretné összegyűjteni a legjobb filmeket vagy drámákat, ellátogathat a kínai drámanéző oldalakra Ez az én drámám, banda.

Ennek az oldalnak van egy gyűjteménye, amelyet mindig frissítenek, így nem kell félnie, hogy lemarad kedvenc sorozatáról. Csak le kell töltenie és meg kell néznie.

Ez a webhely olyan letöltési linkeket készít, amelyeket mindig ellenőriznek, hogy ne legyenek hibák vagy vírusok, amelyek veszélyeztethetik a számítógépet. Ezenkívül a letöltés kvótában hatékonyabb, mint a streaming, a banda.

7. KingDrakor

Eits.., ne tévesszen meg a név. Annak ellenére, hogy ennek a webhelynek a neve az KingDrakor, de ez az oldal számos filmet és drámát kínál más országokból is.

Annak ellenére, hogy ezen az oldalon a legújabb koreai drámagyűjtemények szerepelnek, a kínai drámák ezen az oldalon nem kevésbé teljesek, tudod.

Megnézheti élőben, vagy először letöltheti, így szabadidejében megnézheti. Remek dolog, hogy ez az oldal nincs tele idegesítő reklámokkal.

Így Jaka cikke az indonéz drámákban kínai feliratot néző 7 leglátogatottabb webhelyről. A teljes kollekció és a kiváló minőség minden bizonnyal ennek az oka.

Ha van javaslata más streaming oldalakra, akkor megírhatja azokat a megjegyzés oszlopba, banda. Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba