3 módszer a pdf fájlméret csökkentésére, online és offline

Túl nagy a PDF fájlmérete? Tömörítse először azzal a módszerrel, hogy csökkentse a mobiltelefonok és laptopok PDF-méretét, akár online, akár offline, ellenőrizze itt!

PDF (Hordozható dokumentumfájl) olyan fájlformátum, amelyet általában kap, és általában fontos jellegű, például főiskolai feladatok, önéletrajz (CV), vagy más fontos fájlokat.

Sajnos a túl nagy PDF fájl mérete néha megnehezíti a feltöltést (feltölteni), mert van például egy megengedett maximális határ 200kb PDF fájl, banda.

A probléma megoldására ezúttal az ApkVenue megosztja a tippeket hogyan lehet csökkenteni a mobiltelefonok és laptopok PDF-méretét amelyet könnyen gyakorolhat.

Gyűjtemény a PDF-méret csökkentésének módjairól a mobiltelefonokon és a laptopokon, praktikusan garantált!

Ezúttal három módszer létezik hogyan tömörítheti a PDF fájlt a HP-n és a laptopon amelyet alkalmazhat az eredetileg nagy PDF fájl méretének kisebbre történő megváltoztatásához.

Fotóforrás: techplus.me (Sokféleképpen lehet átméretezni a PDF-eket a mobiltelefonokon és a laptopokon, azok előnyeivel együtt.)

Itt is támaszkodhat az alkalmazásra online továbbá offline igényei szerint, banda.

Igen, nem kell attól tartania, hogy a PDF fájlja megsérül vagy korrupt, mert az ApkVenue alábbi javaslata nagyon biztonságos.

Elővigyázatosságból azonban meg kell tennie biztonsági mentés és másolatokat készítsen a PDF fájlokból egy PDF olvasó alkalmazás segítségével, például Adobe Reader alul igen!

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Adobe Systems Inc LETÖLTÉS

1. Hogyan lehet csökkenteni a PDF-méretet az Android telefonokon

Most gyakorlatilag tömörítheti a PDF fájlméreteket közvetlenül androidos telefonján olyan alkalmazásokkal felfegyverkezve, mint pl iLovePDF, banda.

De ne feledje, hogy az iLovePDF alkalmazás használatakor ellenőrizze, hogy csatlakozik-e az internet hálózathoz. Itt vannak a lépések.

1. lépés - Letöltés ILovePDF alkalmazás

 • Először is LetöltésiLovePDF alkalmazás Androidra, amelyet az alábbi linken kaphat.
Alkalmazások letöltése

2. lépés - Indítsa el a PDF tömörítését Androidon

 • Nyissa meg a már telepített iLovePDF alkalmazást, majd válassza a menüt Tömörítse a PDF fájlt az alkalmazás főoldalán.
 • Válassza ki a tömöríteni kívánt PDF fájlt HP belső memória, Google Drive, vagy Dropbox. Itt az ApkVenue kiválaszt egy PDF fájlt a belső memóriában.

3. lépés - Válassza a PDF fájl lehetőséget

 • PDF fájlok hozzáadásához az iLovePDF alkalmazáshoz csak koppintson a ikonra + ikonra. Ezután válassza ki a PDF fájlt az Android telefon belső memóriájában.

4. lépés - Válassza a PDF-fájl tömörítése lehetőséget

 • Több tömörítéshez PDF fájlt is hozzáadhat. Válassza ki a tömöríteni kívánt PDF fájlt, majd érintse meg a gombot Következő.
 • Ezután válassza ki a tömörítési lehetőséget, ahol alkalmazható Extrém tömörítés, Ajánlott tömörítés, és Alacsony tömörítés mindegyik előnyével és hátrányával. Ha már megérintette Borogatás.

5. lépés - Várja meg a tömörítési folyamatot

 • Ahogy az ApkVenue korábban említette, az iLovePDF internetes hálózatot igényel, mert feltölti és újra letölti a tömörített PDF fájlt a szerverükre.
 • Várjon, amíg az összes folyamat befejeződik. Ha a PDF fájl tömörítésre került, megjelenik egy kijelző Kész! alábbiak szerint. A PDF megtekintéséhez csak koppintson a ikonra Fájlok megtekintése.

2. Hogyan csökkenthető a PDF-méret Online a HP / laptopon

Ezután a PDF fájl méretét is csökkentheti online különféle tartalmú oldal segítségével eszközök PDF fájlokhoz, beleértve a PDF tömörítését is.

Nevű oldalon keresztül Smallpdf amelyhez mobiltelefonján vagy laptopján férhet hozzá, csak az alábbi lépéseket kell végrehajtania:

1. lépés - Nyissa meg Eszközök Tömörítse a PDF-et a Smallpdf webhelyen

 • Az első alkalommal megnyithatja eszközökTömörítse a PDF fájlt az oldalon Smallpdf a következő linken keresztül (//smallpdf.com/id/mengompres-pdf/) böngésző A mobiltelefonod vagy laptopod, bandád.
 • Miután a kijelző az alábbiak szerint jelenik meg, kattintással lekérheti a csökkenteni kívánt PDF fájlt Válassz fájlt ami a piros dobozban van.

2. lépés - Várjon a PDF tömörítési folyamatra Online Kész

 • A kiválasztás után a PDF-fájlja automatikusan feltöltésre kerül, és azonnal tömörítésre vagy csökkentésre kerül. Például az eredetileg 7,25 MB méretű PDF fájl most csak 5,31 MB méretű.
 • Ha nem elégedett, akkor kattintson Elölről kezdeni a PDF újracsomagolásához. Ha biztos benne, akkor egyenesen mehet Letöltés tömörített PDF fájlokat egy kattintással Töltse le a fájlt most.

3. Hogyan csökkenthető a PDF-méret Offline

Ha nincs internetkapcsolata, akkor a laptop használatával is csökkentheti a PDF-fájl méretét szoftverMicrosoft Word, banda.

Ezt a módszert alkalmazhatja például egy 200 KB-os PDF tömörítésére. Itt vannak a követendő lépések.

1. lépés - Nyissa meg a PDF fájlt a Microsoft Word alkalmazásban

 • Először megnyitja a Microsoft Word alkalmazást számítógépén vagy laptopján. Szüksége van a PDF méretének csökkentésére Microsoft Word 2013 a csúcsra.
 • Ezután nyissa meg a csökkenteni kívánt PDF fájlt a menü kiválasztásával Fájl> Megnyitás. Ezután a PDF fájl automatikusan letöltésre kerül.alakítani egy Word űrlapra.

2. lépés - Mentse és csökkentse a PDF fájl méretét

 • A folyamat befejezése után csak újra el kell mentenie a menü kiválasztásával Fájl> Mentés másként. A Mentés másként ablak ott jelenik meg, ahol először voltál módosítsa a formátumot PDF-re.
 • Ezután alul kiválaszt egy lehetőséget Minimális méret (online közzététel) a Word fájljának PDF fájlméretének csökkentése. Utoljára kattintott Mentés dokumentumok mentésére.

Nos, ez egy olyan módszer, amellyel csökkentheti a PDF-méretet az Android telefonokon, valamint a PC-ken és a laptopokon, amit jól megtehet online továbbá offline. Könnyű és praktikus, igaz?

A fenti módszerrel már nem okoz gondot a nagy PDF-fájlok tömörítésével. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is PDF vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.