7 alkalmazás a legjobb brosúrák elkészítéséhez az androidon

Készítsen brosúrát a gyors reklámozáshoz? Nem kell nyomdába menni! A legjobb prospektusok elkészítéséhez próbálja ki az alkalmazási javaslatokat.

Szüksége van egy alkalmazásra, hogy praktikus és széles sablonválasztékú prospektust készítsen? Az ApkVenue alkalmazás-ajánlásokat gyűjtött össze a HP legjobb online prospektusainak elkészítéséhez, amelyeket ebben a cikkben ingyen használhat.

Most Android okostelefon nemcsak a kommunikáció és a szórakozás eszközeként szolgál, messze attól, hogy az Android szerepe egyre nagyobb az emberi életben.

Hozzáadva a következővel: támogatja a különféle alkalmazásokat amely lehetővé teszi különféle munkák vagy egyéb funkciók egyszerű elvégzését. Tehát természetes, hogy az okostelefonok szerepe szinte megegyezik a számítógépek szerepével.

Ban ben A Play Áruház önmagában több ezer vagy akár több millió alkalmazás használható a tevékenységek eredményesebbé tételére. Kezdve az online vásárlási alkalmazásoktól, az online tanulástól, az online tanfolyamoktól, prospektusok, plakátok, transzparensek és így tovább.

Ezért csak androidos okostelefonnal és kreativitással különféle dolgokat tehet, akár karriert is indíthat csak egy androidos okostelefonnal.

Különleges prospektus készítés, számos tervezési vagy fotószerkesztő alkalmazás, például a Photoshop elérhető számítógépen. Ebben könnyedén készíthet prospektusokat az egyszerűtől a bonyolultig, a kreativitástól és a tervezési képességektől függően. Nos, itt van 7 alkalmazás a lehető legjobb brosúrák elkészítéséhez.

1. Canva

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Az első alkalmazás, amely leginkább a prospektusok készítéséhez ajánlott, az Canva, itt kifejezheti kreativitását prospektusok, plakátok, névjegykártyák, meghívók és még sok más elkészítésében.

Nem kell aggódnia azok számára, akik nem rendelkeznek készségekkel a tervezési területen, mert különféle funkciókkal nagyon megkönnyíti az érdekes műalkotások elkészítését.

Több tízezer sablon, kép, betűtípus és vonzó téma támogatja ezt az alkalmazást, nagyon ajánlott prospektusok készítéséhez stb.

RészletCanva: Grafikai tervezés, Videókollázs, Logó készítő
FejlesztőCanva
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret28 MB
Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

2. Poszterkészítő

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Azok számára, akik nem zavarják a különféle brosúrák tervezését, használhatja ezt az alkalmazást klasszikus brosúrák készítéséhez. Mivel az alkalmazás ezt a brosúrát különféle formában teszi elérhetővé kész prospektusok, plakátok, brosúrák és még sok más.

Csak néhány dolgot kell megváltoztatnia, például szavakat, betűtípusokat stb. Az Ön igényeinek és igényeinek megfelelően. Különféle témák, betűtípusok, matricák és sablonok is rendelkezésre állnak, amelyekkel brosúráját szépítheti.

Ezt az egy alkalmazást több százezer alkalommal töltötték le, és gyakran megkapja a legfrissebb frissítéseket, így mindig vannak új egyedi sablonok különböző célokra.

RészletPoszterkészítő, szórólaptervező, hirdetési oldaltervező
FejlesztőPhoto Cool Apps
Minimális OSAndroid 4.2+
Méret36 MB
Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

3. Logó készítő

** Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Logo készítő alkalmazásként ismert, kiderült, hogy ezt az alkalmazást brosúrák készítésére is használhatja.

Csak a témák, matricák, betűtípusok és sablonok testreszabásával hozhat létre vonzó eredményeket tartalmazó prospektusokat. A módszer meglehetősen egyszerű, mert benne már számos példa található profi tervező amelyből mintát vehet.

Tehát csak egy kis kreativitással felvértezve készíthet vonzó brosúrát. Gyerünk, telepítsd az alkalmazást a brosúra elkészítéséhez!

RészletLogo Maker - Ingyenes grafikai tervezés és logósablonok
FejlesztőTartalom Arcade alkalmazások
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret45 MB
Fotóalkalmazások és képalkotó tartalom Árkád alkalmazások LETÖLTÉS

4. Poszterkészítő

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Ez az egy alkalmazás tökéletes azok számára, akik transzparenseket, prospektusokat, posztereket, hirdetéseket és még sok mást szeretnének készíteni anélkül, hogy mindenféle dizájnnal kellene bajlódniuk.

Mert benne különféle eszközök közül választhat, amelyekkel a prospektusokat vonzóbbá teheti. Az alkalmazásból közvetlenül reklámozhat prospektusokat, posztereket és így tovább is, feltöltve azokat a közösségi médiába.

Testreszabhatja is háttér saját fotójával, hogy a brosúra eredetibb legyen.

RészletPoszterkészítő, szórólapkészítő, szalaghirdetés, hirdetések, posztkészítő
FejlesztőFotóstúdió és Képszerkesztő Lab
Minimális OSAndroid 4.1+
Méret13 MB
Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

5. Alkotótáblák

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Az alkalmazás neve Alkotótáblák ez az egyik legjobban használható prospektusgyártó alkalmazás.

Különösen azok számára, akik brosúrákat, plakátokat, plakátokat, névjegykártyákat és más érdekes témákat szeretnének készíteni, különféle matricák, betűtípusok és felhasználói tapasztalat ami nagyon változatos.

Ez az alkalmazás egyike a legnépszerűbb tervező alkalmazásoknak, mert eddig több mint egymilliószor töltötték le.

RészletAlkotói plakátok, hirdetmények, tervezői hirdetési oldalak
FejlesztőPhoto Cool Apps
Minimális OSAndroid 4.2+
Méret36 MB

Töltse le az Alkotói Tervezőt innen!

6. SuperBanner

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Nem csak szalagcímek készítéséhez, hanem plakátok, prospektusok és hasonlók készítésére is használhatja ezt az alkalmazást.

Csakúgy, mint más említett alkalmazások, SuperBanner Különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a prospektusok megtervezését, mint például a hátterek, a sablonok, a témák és a betűtípus-választások támogatása.

Ennek az alkalmazásnak az egyik előnye a többiekkel szemben képes promóciós videókat készíteni vagy videó gratulálok egy születésnaphoz, remek animációkkal.

RészletSuperBanner
FejlesztőMoonlighting Apps Spain
Minimális OSAndroid 4.2+
Méret36 MB

Töltse le a SuperBannert itt!

7. Adobe Photoshop Express

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Adobe Photoshop olyan mobil verzióval érkezik, amely nem sokban különbözik az asztali változattól, csak vannak olyan exkluzív funkciók, amelyeket nem a mobil verzió mutat be.

Amellett, hogy felhasználhatók fotók szerkesztésére, Adobe Photoshop Express Használhatja ezt a mobil verziót prospektusok, plakátok és hasonlók készítésére is. A funkciók nagyon változatosak, ami megkönnyíti a brosúrák és más érdekes műalkotások készítését.

Összefoglalva: az Adobe Photoshop mobil változatát különböző dolgokra használhatja, és nem kevésbé érdekesek, mint az asztali verzió. Azonnal próbálja ki az alkalmazást a brosúra elkészítéséhez!

RészletAdobe Photoshop Express
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
MéretEszközönként változik
Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

Ez az 7 alkalmazás brosúrák készítésére amelyet Androidon használhat. Csak Android okostelefonnal és kreativitással könnyedén készíthet prospektusokat, posztereket, névjegykártyákat, logókat stb.

Olvassa el a cikkeket Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Michelle Cornelia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found