hogyan lehet mp3 dalokat vágni a mobiltelefon csengőhangjaihoz, ez egyszerű!

Szeretné felvágni kedvenc dalát mobiltelefon csengőhangként? Nem kell összetévesztenie, kövesse az oktatóanyagot arról, hogy miként lehet MP3-dalokat vágni a mobiltelefonjára a csengőhang elkészítéséhez.

Szeretsz zenét hallgatni? Mi a kedvenc dalod? Gyakran előfordul, hogy megvan a kedvenc dalunk, és annyira szeretjük őket, amennyire csak szeretnénk használja csengőhangként HP.

Sajnos egy dal időtartama nagyon hosszú. Közben inkább a felső részt, más néven a kórusrészt hallgatjuk.

Te is ezt tapasztaltad? Így van, mert ezúttal az ApkVenue nyújt megoldást az Ön számára.

A trükk az, hogy csak oda vágjuk a dalt, ahol szeretnénk. Kíváncsi? Itt vannak a tippek hogyan lehet levágni egy dalt mobiltelefon csengőhangként használni.

Könnyű módszerek dalok vágására Android telefonokon

Nem kell bajlódnia a számítógép használatával a kedvenc dalok kivágásához. A dalok vágása Android mobiltelefonon nagyon egyszerű, tudod. Használhatja az úgynevezett alkalmazást Timbre.

Valójában számos alkalmazás létezik dalok vágására és szerkesztésére, de az ApkVenue szerint a Timbre alkalmazás a legpraktikusabb és legkönnyebben használható.

A dalok vágása mellett ezt az alkalmazást használhatja videók vágására, hangformátumok konvertálására, 2 fájl egyszerre történő kombinálására stb.

Ez a dalvágó alkalmazás rendelkezik méret kicsik és felület ami könnyen érthető. Tehát a használata is nagyon egyszerű. Íme az MP3-dal vágásának lépései:

1. lépés - Töltse le és telepítse a Timbre alkalmazást

  • Először le kell töltenie a Timbre alkalmazást a Google Play Áruházból. Ehhez az alkalmazáshoz kis memória szükséges, és ingyen is letölthető.

  • Ha megnyitja a Google Play Áruházat, de mégis le akarja tölteni, akkor azonnal kattintson az alábbi linkre, hogy letöltse a Timbre alkalmazást androidos telefonjára.

Termelékenység Xeus Apps LETÖLTÉS
  • Telepítse ezt a dalvágó alkalmazást a szokásos módon. Ezután várja meg a telepítési folyamat befejezését.

2. lépés - Nyissa meg a Timbre alkalmazást

  • A letöltés és a telepítés után nyissa meg a mobiltelefonján már megtalálható Timbre alkalmazást. Aztán részben hang-, érintse meg a lehetőségeket Vágott.

3. lépés - Válassza ki a kívánt dalt

A dal kivágásának harmadik szakasza az válasszon ki egy dalt melyiket akarod levágni, banda. Ez az alkalmazás elolvassa a mobiltelefonján tárolt dalokat. Csak meg kell érintenie a választott dalt.

4. lépés - Szerkessze a dalt tetszés szerint.

  • Most beléphet a menübe szerkesztés Timbre. Beállíthatja, hogy melyik részt szeretné kivágni. Néhány eszközök- magyarázta Jaka az alábbi képen keresztül.

  • A csúszkán Válasszon egy tartományt, megadhatja, hogy a dal melyik részét mentse el, és melyik részt vágja le a csengőhangból.

  • Te is mappákat válthat mentse el a szerkesztett dalt és az éppen szerkesztett dalfájl nevét.

5. lépés - Mentsd el a dalt

Ha végzett a dalok vágásával, koppintson az ikonra Olló. A következő jelenik meg Felugrik erősítse meg, ha megfelelő, egyszerűen érintse meg a gombot Mentés menteni.

5. lépés - Kész

Így lesznek eredményei a dalok vágásának ezen az Androidon menjen egyenesen a mappába hogy korábban meghatároztad. A fájlok MP3 formátum, határozottan kisebb méretű, mint az eredeti fájl.

Amellett, hogy csengőhanggá teszi, riasztássá vagy hangjelzéssé is teheti mobiltelefonja értesítését.

Hogyan lehet javítani az MP3 hangminőséget a Timbre használatával

Amellett, hogy dalokat vágnak, a Timbre alkalmazást is használhatja javítja az MP3 minőségét hogy szerkesztetted, tudod.

Ha úgy érzi, hogy a korábban szerkesztett csengőhang hangereje nem elég hangos, növelheti a hangerőt.

Ellenőrizze a következő lépéseket:

1. lépés - Hogyan növelhető a hangerő

Az első mód a hangerő növelésére nyissa meg újra a Timbre alkalmazást. Ezt követően részenként hang- válassza az ikont Hangerő. Ezt követően válassza ki azt a csengőhangot, amelyet korábban szerkesztettünk, banda.

Az eszközök továbbra is hasonlóak az első módszerhez.

2. lépés - Állítsa be a hangerőt

Ezt követően csúsztatással növelheti a hangerőt váltani jobb felé. Ön felerősítheti a hangot az eredeti hangerő legfeljebb 2-szerese. Ha megérintette a kép ikont Hangszóró.

Amikor megjelenik Felugrik, Koppintson a Mentés hogy elmentse az eredményeket szerkesztés. Megnyithatja a fájlt a mappában a korábban kiválasztottak szerint.

Ez az útmutató hogyan lehet levágni dalt csengőhangra androidon Jakából, bandából. Most meghallgathatja kedvenc dalait csengőhangként vagy riasztásként, amely reggel felébreszt.

Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Dal vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.