így lehet a Windows-t könnyen hordozhatóvá tenni

Annak ellenére, hogy a Windows 10 a legfrissebb operációs rendszer, ez még nem jelenti azt, hogy immúnis a problémákra. Az operációs rendszerrel kapcsolatos problémák jelentkezhetnek. Ennek leküzdésére az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet hordozhatóvá tenni a Windows rendszert. Gyere, nézd meg!

A világ legnépszerűbb operációs rendszere a Microsoft Windows. Jelenleg a legfrissebb verzió Windows 10. Ez az operációs rendszer különféle érdekes funkciókkal van felszerelve, például DirectX 12 és még sok más.

Annak ellenére, hogy a Windows 10 a legfrissebb operációs rendszer, ez még nem jelenti azt, hogy immúnis a problémákra. Az operációs rendszerrel kapcsolatos problémák bármikor előfordulhatnak. Ennek leküzdésére az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan készítse el a Windows rendszert hordozható. Gyere, nézd meg!

  • Hogyan lehet legyőzni a Windows 10 lejártát újratelepítés nélkül
  • A Windows 10 Mac rendszerre történő telepítésének egyszerű módjai a Boot Camp használatával
  • Ne telepítse túl gyakran a számítógépet! Mivel...

A Windows könnyen hordozhatóvá tétele

Fotóforrás: Kép: Microsoft

Ha problémája van az operációs rendszerével, akkor nem tudja automatikusan megtenni csomagtartó. Az adatok biztonsága, amikor nem tud csomagtartó, használhatja ezt a hordozható Windows rendszert. Minden további nélkül íme a Windows hordozhatóvá tételének lépései.

A Windows hordozhatóvá tételének lépései

1. lépés

letöltés és telepítés szoftver nevezett "WinToUSB". Az alábbi linken keresztül ingyenesen letöltheti.

Alkalmazások termelékenysége Az EasyUEFI fejlesztői csoport LETÖLTÉS

2. lépés

Kattintson a gombra 1. szám, majd válassza ki a telepíteni kívánt Windows ISO-t. Tovább 2. számú, ha a Windows ISO-nak több verziója van egy ISO fájlban, akkor ki kell választania a Windows verzióját a telepítéshez. Tovább 3. szám, kattintson a "Tovább" gombra.

Még nincs Windows ISO fájlja? Könnyen letöltheti a következő cikken keresztül.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. lépés

Tovább 1. szám, adjon meg egy USB flash vagy merevlemezt a telepítéshez. Tovább 2. számú, adja meg a rendszer partícióit és csomagtartó. Ha összezavarodik a rendszerpartíció és a csomagtartó, csak egyenlő. Tovább 3. szám, győződjön meg róla, hogy a "Legacy" lehetőséget választotta. Tovább 4. szám, kattintson a "Tovább" gombra, és indítsa el a telepítést.

4. lépés

A Windows hordozható telepítése USB-n elindul, csak meg kell várni, amíg befejeződik. Ha elkészült, tesztelhet csomagtartó USB-re. Természetesen elintézéssel indítható eszköz először a BIOS-on keresztül.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Windows hordozhatóvá tétele nagyon egyszerű. Ha bonyolultnak érzi magát, használhatja a funkciókat is Windows To Go amely a Microsoft hivatalos. De sajnos ez a funkció csak a verzióban található Windows Enterprise. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket ablakok vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found