elborzadva! így lehet online boszorkányozni

A boszorkányságról beszélve, látszólag misztikus tudás nélkül, online is megoldható. Huh, jól olvastad? Lássuk teljes egészében, itt olvashatja el, hogyan lehet online boszorkányozni.

Indonézia egyik leghíresebb misztikus tudománya, nevezetesen a boszorkányság. Ezen ismeretek felhasználásával az a hír járja, hogy szörnyen el tudja játszani az áldozatot. Például egy szöget behelyezni az áldozat gyomrába, annyira ijesztő.

A boszorkányságról beszélve, látszólag misztikus tudás nélkül, online is megoldható. Huh, jól olvastad? Lássuk teljes egészében, itt olvashatja el, hogyan lehet online boszorkányozni!

  • Nvidia Update Driver 378.78, DX12 játékteljesítmény 33% -kal magasabb!
  • A GTX 1080 használatával a Lenovo AIO Gaming PC csak 38 millió Rp!
  • Game Fallout 4, 58 GB grafikus frissítés, minimális GTX 1080 specifikációk!

A boszorkányság online módon történhet

Fotó forrása: Kép: Genneva27

A valódi boszorkánysággal ellentétben az online boszorkányság mások számítógépe. Ha ezt az online boszorkányságot követi el, akkor bármit megtehet az áldozat számítógépével. Az egyikükre példa a vírus bejutása. Teljes módszer, az alábbiak szerint ...

A boszorkányság online végrehajtásának lépései

1. lépés

Először töltse le az úgynevezett szoftvert "ProRAT", a következő linken keresztül töltheti le:

Letöltés:A legújabb verzió a ProRAT

2. lépés

Először ellenőrizze, hogy Ön és az áldozat ugyanabban a hálózati osztályban vannak-e. Ha igen, nyissa meg a szoftvert "ProRAT". Kattintson a gombra "Teremt", majd kattintson a gombra "ProRAT Server 342 Kbayt".

3. lépés

Egy új fájl neve "Server.Exe". Manipulálja a fájlt, helyezze be és futtassa az áldozat számítógépén.

4. lépés

Utolsó. Az 1. számnál írja be az áldozat IP-címét. A 2. számnál kattintson "Csatlakozás". A 3. számban tudatlan az áldozatról, számos létező eszközzel. Például az áldozat számítógépének leállítása, vírusok küldése, furcsa üzenetek küldése stb.

Jegyzet: Ez a bemutató azoknak szól, akik már rendelkeznek legalább fejlett informatikai ismeretekkel. Mivel a RAT (Remote Administration Tool) használatához különféle informatikai ismeretekre van szükség.

Ha elsajátította ezt a technikát, kérjük, használja okosan. Ne használja furcsa dolgokra. Sok szerencsét!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Hack-hez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: SlumberGhost

CIKKEK MEGTEKINTÉSE