8 bluestacks probléma és azok megoldása

A BlueStacks egy Android emulátor alkalmazás a Windows operációs rendszeren. Lehet, hogy sok hasonló emulátor létezik, amelyeket már korábban is ismert, de jelenleg a BlueStack a legelterjedtebb. Az alkalmazás használata mintha

A BlueStacks egy Android emulátor alkalmazás a Windows operációs rendszeren. Lehet, hogy sok hasonló emulátor létezik, amelyeket már korábban is ismert, de jelenleg a BlueStack a legelterjedtebb. Úgy tűnik, hogy ennek az alkalmazásnak az összes Android-rendszere integrálódik a Windows rendszerbe az általunk használt számítógépen. Telepíthetünk minden alkalmazást a Play Áruházba, és futtathatjuk őket számítógépeinken.

De sajnos az ilyen emulátor alkalmazások nem lehetnek mentesek hibáktól, ill hiba. Vannak különféle hiba amellyel a felhasználók gyakran találkoznak, és ezúttal legalább megbeszéljük 8 probléma vagy hiba A BlueStacks felhasználói leggyakrabban találkoznak, és hogyan lehet ezeket kijavítani. A következő módon oldhatjuk meg hiba BlueStacks.

 • Könnyű módszerek a Bluestacks felbontásának átméretezésére, hogy simábban játsszon!
 • Képgyűjtemények megjelenítése a BlueStacks alkalmazásban
 • A BlueStacks telepítése Windows számítógépre

A BlueStacks hiba elhárítása

Legalább 8 olyan probléma merül fel, amelyekkel gyakran találkoznak a BlueStacks felhasználói. Ez a probléma nemcsak magával a BlueStacks alkalmazással van, hanem a használt számítógépen is. Nos, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet megoldani a problémát hiba A BlueStacks a leggyakrabban felmerült problémákról.

1406. hiba (nem sikerült ellenőrizni)

Ezt a hibát általában az írás megjelenése jelzi rendszerhibát, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e elegendő hozzáféréssel ehhez a kulcshoz, vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ennek oka általában a telepítés közbeni ellenőrzési hiba, így a BlueStacks nem telepíthető a számítógépre. Megoldás a probléma megoldására hiba A BlueStacks meglehetősen egyszerű, próbáljátok meg újra a BlueStacks telepítését a számítógépre. Ha továbbra is hiba van, futtassa Regedit és keresse meg a BlueStacks szót. Ezt követően törölje mindegyiket kulcs társítva a BlueStacks-hez. Ezután zárja be a Regedit programot, és törölje a C: \ Program Files és a C: \ ProgramData mappába telepített összes BlueStacks mappát.

25000-es hiba (VGA-hiba)

Hiba ez a VGA problémája miatt merül fel. A BlueStacks telepítéséhez minimálisan meg kell felelni, hogy a legújabb VGA-t és legalább 2 GB RAM-ot kell használnia. Hiba A 25000-rel elég sokan találkoznak a felhasználók. Megoldás a probléma megoldására hiba Ez a BlueStacks az, hogy meg kell próbálnia cserélni a VGA-t a legújabb vagy legalább egy jobb modellre. Ha laptopot használ, akkor a VGA teljesítmény maximalizálásához használja a Teljesítménybeállítások Nagy teljesítmény beállítását. Utána eltávolítás A BlueStacks a Revo Uninstaller segítségével tisztábbá teheti. Ezután próbálkozzon újra a BlueStacks telepítésével.

Apps Produktivitás VS Revo Group LETÖLTÉS

Futásidejű adatok letöltése

Hiba Ez azért történik, mert a BlueStacks telepítésekor és a letöltési munkamenet során futási idő az adatok nem működtek. Hiba Ez nem azért van, mert probléma van a számítógéppel, hanem a probléma maga a Bluestacks, tehát a folyamat futási adatok letöltése nem tökéletes és nincs kész. Nos, a bluestacks hibával kapcsolatos probléma megoldásának legegyszerűbb megoldása: Állítsa le a telepítési folyamatot, és egy idő után telepítse újra.

A kapcsolat sikertelen volt a szerveren

Általában ezt a hibát az írás megjelenése jelzi; Nem található alkalmazás. Kérjük, ellenőrizze internetkapcsolatát, és próbálja újra. Általában ez a hiba akkor jelenik meg, amikor alkalmazásokat telepít a Play Áruházon keresztül. Valójában hiba a Bluestacks esetében ezt a használt eszköz csatlakozási problémái okozzák. Hibaelhárítási megoldások hiba BlueStacks: megteheti újrakezd a használt internetes hálózaton. Vagy akkor isújrakezd a rendelkezésére álló eszközök. Ha a jel hiba ez továbbra is megjelenik, ezért próbálja meg újratelepíteni a BlueStacks alkalmazást.

Fizikai belső memória hiba

A BlueStacks használatának egyik követelménye, hogy a számítógépnek minimum 2 GB RAM-ot kell használnia. Sok felhasználó szerint nagy merevlemez-kapacitással rendelkeznek, és azt állítják, hogy jól képesek futtatni a BlueStacks szoftvert. Annak ellenére, hogy a legfontosabb nem a merevlemez, hanem a RAM kapacitása. Ha biztonságban akar lenni, használhat 4 GB RAM-mal vagy legalább 2 GB-nál nagyobb számítógépet.

Hiba történt a Viber aktiválásakor

A Viber az egyik legpróbáltabb alkalmazás telepítéséhez és használatához a BlueStacks-on. Miután a felhasználó telepítette ezt az alkalmazást, természetesen van egy aktiválási kód, amelyet meg kell adni, hogy használható legyen. Nos, általában a kód megadásakor hibaüzenet jelenik meg hiba történt a viber aktiválási folyamata során. A megoldásnak először törölnie kell a telepített Viber alkalmazást. Ezután várjon legalább 24 órát, majd próbálkozzon újra. Ezenkívül meg kell próbálnia egy másik szám megadását is, amikor aktiválni készül.

JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

Hibainformációk a szerverről (RPC: S-5: AEC-0)

Hiba vagy hiba ez is gyakori. A BlueStacks probléma megoldásának módja meglehetősen egyszerű. Csak a következő lépéseket kell tennie:


Belépett a Beállítások >> Válassza az Alkalmazások >> Alkalmazások kezelése >> lehetőséget, majd válassza az „Összes” lehetőséget.


Utána tekercs és válassza a Google Play Áruház lehetőséget. Ezután nyomja meg a gombot Force Stop és rendben. Ezután nyomja meg a gombot Adatok törlése és rendben. Ezt követően térjen vissza az előző menübe, és keressen Google Service Framework. válassza Kényszerítés azután rendben. Akkor válassza Adatok törlése és nyomja meg rendben. Akkor csináld indítsa újra a BlueStacks oldalon.

Betöltési hiba

Hiba vagy hiba Ezt a BlueStacks-et a felhasználók is gyakran tapasztalják, nevezetesen leállítás közben Betöltés. Ennek a problémának a leküzdéséhez több lépést kell megtenni, nevezetesen:

 1. Jelentkezzen be rendszergazdaként.
 2. Belépett a C: \ ProgramData majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a Tulajdonságok parancsot.
 3. válassza Biztonság fülre.
 4. Ezután válassza ki a Windows rendszeren használt felhasználónevet.
 5. válassza Szerkesztés.
 6. válassza Válassza a Felhasználó lehetőséget és Felhasználói engedély a felhasználó számára, majd válassza a lehetőséget Válassza a Teljes vezérlés lehetőséget és töltse ki az összes négyzetet egy pipával.
 7. nyomja meg Alkalmaz és rendben.
 8. Indítsa újra A BlueStacks.

Tehát a fenti 8 probléma és módszer a leggyakrabban a BlueStacks emulátorként történő használata. Ha talál jobb és könnyebb módot, akkor is megosztása ahogy itt van. Remélem, hogy segít: D