5 legjobb játékkészítő alkalmazás kezdőknek

Szeretne egyszerűen játékokat készíteni? Csak használja a legjobb játékkészítő alkalmazást, amely alkalmas az Ön számára a következő kezdők számára, garantáltan egyszerű és ingyenes!

Szándékában áll ismert játékfejlesztővé válni? Ahhoz, hogy jól ismert játékfejlesztővé válhasson, különleges képességekkel kell rendelkeznie, amelyeket mindig képeznek.

De mi van, ha valóban fejlesztőként akarsz megtanulni? Igen, kezdheti azzal, hogy megtanítja magának a használt programozási nyelvet.

Sajnos nincs sok könnyen használható játékkészítő alkalmazás.

Ezúttal azonban JalanTikus szállít ajánlást szoftver legjobb amellyel könnyen lehet játékot készíteni.

Néhány szoftver Ez a játékkészítő ingyen és nehéz kódolás nélkül is használható.

Melyek az ingyenes játékkészítő alkalmazások könnyedén? Itt a teljes áttekintés.

Ingyenes szoftver játékkészítéshez

1. 2. konstrukció

Val vel taglineNincs szükség programozásra!, 2. konstrukció egy szoftver a legjobb azok számára, akik soha nem írnak kódolás egész életedben.

Ez a játék nagyon jó GUI-t kínál. A játék elkészítéséhez csak meg kell tennie fogd és vidd. Könnyen beállíthatja a játék logikáját és a változókat.

A Construct 2 további előnye, hogy a játékot különféle verziókban teheti közzé, kezdve HTML5, Windows Store, Chrome Web Store vagy Facebook.

Ha megveszed a fizetős verziót, akkor is export az Android, iOS, Windows, Mac, Linux és még sok más verzióira.

Szeretne játékot készíteni a Construct 2-vel? Egyenesen indulhat a következő link: 2. konstrukció

2. GameMaker: Stúdió

Szinte hasonló a Construct 2-hez, szoftver lehetővé teszi, hogy játékot készítsen just fogd és vidd. Még így is módosítsa a szkriptet a játék könnyen érthető programozási nyelvvel.

Az ingyenes verzióhoz közzéteheti a játékot csak a Windows verzióra. Ami a fizetett verziót illeti, exportálhatja ide: Android, iOS, HTML5, és még sok más.

Szeretne játékot készíteni a GameMaker: Stúdióval? Mehet egyenesen a következő link felé: GameMaker: Stúdió

3. Egység

A játékfejlesztők számára természetesen ismerik őket szoftverEgység. Szoftver ez lehetővé teszi az alkotást 3D alapú játék könnyen. 2D-s játékok is készíthetők.

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni a játékokat a Unity-vel, kezdhetik Személyes változat. Amellett, hogy ingyenes, itt is felhasználhatja a Unity néhány kiváló tulajdonságát.

Szeretne játszani a Unity-vel? Egyenesen indulhat a következő link: Egység

4. Godot Game Engine

Godot Game Engine egy _nyitott forrásmotor_ amely támogatja a 2D és 3D játékokat. 2D-s játékokhoz, szoftver Ez a játékkészítő jobb teljesítményt kínál, kevesebbet hibákat, és tiszta munkafolyamat.

Godot használja a rendszert fogd és vidd gyártáskor. A felhasználók azonban kibővíthetik a parancsot a hozzáadásával forgatókönyv nyelv Piton amely közismert nevén GDScript.

Szeretne játékokat készíteni a Godot Game Engine-vel? Egyenesen indulhat a következő link: Godot Game Engine

5. Irreális motor 4

Úgy tűnik, a sok fent leírt játékmotor közül Unreal Engine 4 egy szoftver olyan játék készítése, amelyet nem kezdőknek szánnak.

Azok számára, akik csak az Unreal Engine 4-et próbálják ki, nem kell aggódniuk. Ezrek vannak Unreal Engine 4 video oktatóanyagok amelyet a YouTube-on láthat, ha zavartnak érzi magát.

A játékok létrehozása mellett az Unreal Engine használható virtuális valóság, oktatás, építészet és filmek létrehozására is.

Szeretne játékokat készíteni az Unreal Engine 4-gyel? Egyenesen indulhat a következő link: Irreális motor 4

Ezek olyan játékkészítő alkalmazások, amelyek felhasználhatók játékok létrehozására. kívül szoftver fent van egy változatosság játékmotor mások, amelyek kipróbálhatók, például a Stencyl, a GDevelop és a Defold. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.