hogyan lehet egyszerűen megváltoztatni a gmail / google e-mail nevet

Az Ön e-mail neve még mindig azonos és szeretné profibb névre változtatni? Nézze meg a következő oktatóanyagot a Google e-mail nevének módosításáról (Update 2020)

Az e-mail név megváltoztatása a Gmailben vagy a Google-on természetesen egy másik fontos dolog, amelyet tudnia kell, banda. Ne engedje, hogy csak e-mail fiókot tudjon létrehozni, anélkül, hogy tudna más kapcsolódó dolgokat, köztük az egyik a fiók nevének megváltoztatása.

Mert ezt nem lehet tagadni gépelési hiba aka elírási hibák nagyon gyakran fordulnak elő a napi tevékenységek során. Nem kivétel, ha új e-mailt ír.

Nem akarja, hogy alay vagy ragacsos címkével látja el csak azért, mert gépelési hibát követett el, amikor létrehozott egy e-mail fiókot? Ezért azonnal meg kell találnia, hogyan hogyan lehet megváltoztatni az e-mail nevet a mobiltelefonokon és a laptopokon amelyet az ApkVenue az alábbiakban tárgyalni fog!

Gyűjtemény a Google / Gmail e-mail nevek egyszerű megváltoztatásának módjairól

Ebben a cikkben az ApkVenue két módszert ismertet a Google vagy a Gmail e-mail nevének megváltoztatásával kapcsolatban. Először a böngésző alkalmazáson keresztül a számítógépén / laptopján, végül pedig az Android telefonján található Gmail alkalmazáson keresztül.

Tájékoztatásul, hogy megváltoztathatja csak egy Gmail-fiók neve. Mert eddig nem lehet megváltoztatni a korábban regisztrált Gmail-fiókot. Ha meg akarja változtatni a címét, jobb, ha csak készít egyet.

A módszer nagyon egyszerű. Ha kíváncsi vagy, és megpróbálod magad is megváltoztatni az e-mail nevedet, csak nézd meg az alábbi magyarázatot!

Hogyan lehet megváltoztatni a Gmail nevét PC-n / laptopon

Először is az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet megváltoztatni a Google / Gmail e-mail nevét PC-n vagy laptopon. Ehhez természetesen stabil internetkapcsolatra és böngésző alkalmazásra van szükség.

1. Nyissa meg a Böngésző és Bejelentkezés Gmail szolgáltatást

 • Nyissa meg a PC-re / laptopra telepített böngésző alkalmazást. Azután, nyissa meg a Gmail webhelyet (gmail.com) a Google e-mail eléréséhez. Belépés a Gmailbe egy meglévő Google-fiók használatával.

2. Nyissa meg a „Beállítások” lehetőséget

 • Az e-mail oldal jobb felső sarkában válassza a menüt Beállítások amelynek fogaskerék ikonja van. válassza Az összes beállítás megtekintése lásd az összes beállítási lehetőséget, beleértve az e-mail nevének megváltoztatását.

3. Válassza a 'Fiókok és importálás' fület

 • A megnyíló új oldalon kattintson a fülre Fiókok és importálás (Lásd a képet a 4. lépésben.)

4. Kattintson az 'Info szerkesztése' gombra az e-mail név megváltoztatásához

 • Keressen szegmenseket Levél küldése másként, majd keresse meg az átnevezni kívánt e-mail címet. Kattintson a lehetőségekre információk szerkesztése.

5. Írjon be egy új e-mail nevet

 • Az oszlopon Név, tegyen egy jelölést az üres oszlopba, majd írja be a kívánt új e-mail nevét.

6. A mentéshez kattintson a "Módosítások mentése" gombra

 • Mentés egy lehetőség kiválasztásával Változtatások mentése.

Hogyan változtathatja meg Google e-mail nevét egy Android telefonon keresztül

Ezután az ApkVenue megmondja, hogyan változtathatja meg Google e-mail nevét csak az Android mobiltelefonjával. A következő lépéseket kell követnie:

1. Nyissa meg a Gmail alkalmazást

 • Nyissa meg az Android telefonjára telepített Gmail alkalmazást. Ha még nincs, letöltheti közvetlenül a következő linken keresztül:
Google Közösségi és Üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

2. Lépjen be a „Beállítások” menü oldalra

 • Kattintson a menüre, amely rendelkezik 3 függőleges vonal ikonra a bal felső sarokban. Tekercs majd kattintson a gombra Beállítások.

3. Lépjen a "Google-fiók kezelése" menübe

 • A Beállítások oldalon válassza ki a mobiltelefonján regisztrált egyik Google-fiókot. Akkor válassza Kezelje Google-fiókját tovább szakaszSzámla.

4. Nevezze át a Google e-mailt

 • Kattintson a fülre Személyes adatok. Módosítsa az e-mail nevét az oszlopban Név. Írja be a kívánt mező- és vezetéknevet a megadott mezőkbe.
 1. Kattintson a "Mentés" gombra
 • Kattintson a gombra Mentés az összes változás mentéséhez.

Ez volt Jaka cikke arról, hogyan lehet megváltoztatni a Google / Gmail e-mail nevét. Mindkettőnek ugyanazok a lépései vannak, tekintve, hogy a Gmail egy olyan e-mail szolgáltatás, amelynek tulajdonosa a Google.

Szerinted a fenti e-mail név megváltoztatásának két módja közül melyik a legegyszerűbb? Vagy mindkettő olyan egyszerű, mint az ApkVenue által korábban tárgyalt törölt e-mailek visszaállítása?

Remélhetőleg ez a cikk hasznos azok számára, akik zavartak, igen! Ossza meg észrevételeit és véleményeit a cikk alatti oszlopban.

Találkozunk újra egy másik érdekes Jaka cikkben, bandában. Szia!

Olvassa el a cikkeket is Email vagy más érdekes cikkeket a Naufal.