4 biztos módszer a ritkán ismert mobiltelefon-jel erősítésére

Ön távoli területen él? vagy az internet hirtelen eltűnt? Csak kövesse, hogyan erősítse meg az ApkVenue mobiltelefon-jelét. Az internet sebessége garantált!

Ismét jól szórakozom Mobile Legend vagy PUBG hirtelen megszakadt a kapcsolat, biztos, hogy bosszantó?

A gyenge vagy instabil jelek általában akkor fordulnak elő, amikor egy szobában vagy épületben vagyunk. Az is előfordulhat, amikor messze vagyunk távoli területeken, ill hálózati jel nem érhető el.

Nos, az ApkVenue-nak vannak tippjei az Ön számára 4 módszer a HP jel erősítésére. A módszer egyszerű és minden bizonnyal praktikus, ezért nézze meg ezt a cikket a végéig, OK!

  • 5 módszer a hirtelen eltűnő 4G jel leküzdésére egy okostelefonon
  • 5 módszer a Wifi jel növelésére egy okostelefonon alkalmazás telepítése nélkül!
  • Ne vegye fel okostelefonját, miközben jelet keres, ez az oka!

4 tipp a 4G HP jel egyszerű megerősítéséhez

Különböző módszerek vannak a mobiltelefon-jel erősítésére, srácok. Használhat egyszerű eszközöket, speciális alkalmazásokat, kihasználhatja az okostelefonok meglévő funkcióit és így tovább. Az ApkVenue egyesével el akarja mondani.

1. módszer: DIY Capital Rp. 5000

Nos, ehhez a módszerhez egy kis szerepet játszik majd technikusként vagy mérnök itt srácok. De nyugodjon meg, csak egyszerű eszközöket kell előkészítenie.

Először szükséged van mágnes, használhat használt mágneseket, vagy standokban vásárolhatja meg őket. Az ára olcsó, az 1x3 mm méretű mágnes, amelyet az ApkVenue vásárolt, csak IDR 500 ezüst volt.

Fotó forrása: Fotó: ShutterStock

A második eszköz az alufóliaAz ApkVenue használt csokoládé csomagolókat használ, amelyek csak Rp3 000-be kerülnek. És az utolsó az borotvapenge, használhat bajuszborotvát, vagy vásárolhat újat, amely csak 1000 IDR-be kerül.

Tehát, ha az összesítés nem megfelelő, srácok! Összeszerelésének módját a (z) keresztül nyithatja meg link ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. módszer: Frissítse a kapcsolatot

Fotó forrása: Fotó: ShutterStock

Ez a módszer nagyon egyszerű, ma minden okostelefont fel kell szerelni funkciókkal repülőgép üzemmód. Használhatjuk ezt a funkciótFrissítés internetkapcsolat.

Hogyan kell aktiválni repülőgép üzemmód a mobiltelefonján. Egy idő után kapcsolja ki újra a módot. Ez a módszer frissíti a mobiltelefon-kapcsolatot, és olyan jeladókat keres, amelyek helye közelebb van.

3. módszer: Töltse fel az akkumulátort

Fotó forrása: Fotó: ShutterStock

Mindig figyeljen az akkumulátor állapotára, srácok. Mivel többféle okostelefon létezik, amelyek átmenetileg kikapcsolják a hálózati kapcsolatot az akkumulátor állapota nagyon alacsony. Ezért mindig győződjön meg róla, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült elsődleges feltétel.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. módszer: Keressen stratégiai helyet

Ez a módszer szintén nagyon egyszerű, és egészségessé teheti Önt, mert tovább fognak mozogni, srácok. Ezt úgy végezze el, hogy a legerősebb jelzéssel ellenőrzi a helyet, ezt a mobiltelefonján ellenőrizheti. Ez a teljes módszer:

  • A felhasználók számára iOS be kell szállnia terepi teszt mód a tárcsázás segítségével 3001#12345#.

  • Android felhasználók számára csak be kell lépni a menübe Beállítások> Állapot> SIM állapota.

Fotó forrása: ShutterStock

Nos, onnan kap információt milyen erős jelet kap ilyenkor. Itt az ideje, hogy körbejárja a stratégiai helyet.

Most ez volt néhány tipp a mobiltelefon jelének erősítéséhez. Könnyű és olcsó, ugye, most már nem kell aggódnia az AFK miatt, ha barátaival játszik.

Hogyan erősítsd meg, melyik mobiltelefon jelet használod, srácok? Írd le a jeled megerősítésének tapasztalatait a megjegyzések rovatba is, srácok. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Erősíti a jelet vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.