legjobb ps3 pc / laptop emulátor ajánlások 2020

Késés nélkül szeretne PS3-at játszani PC-n vagy laptopon? Gyerünk, olvassa el az ApkVenue ajánlásait a PC-n lévő PS3 emulátorhoz. Garantált, hogy zökkenőmentesen játsszon, és akár 60 FPS is lehet!

A Playstation 3 (PS3) a Sony egyik népszerű játékkonzolja.

Bár jelenleg PS4 és később PS5 váltotta fel, a PS3 rajongói még mindig sokan vannak. Indonéziában is a PS3-kölcsönzők még mindig mindenhol gombásak.

Beszélek a PS3 játékkonzolról. Úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy speciális CPU és GPU segítségével lett megfogalmazva, úgy tűnik, hogy ezúttal sikeresen utánozták a Windows rendszeren.

Ehhez ezúttal az ApkVenue megosztja az ingyenesen használható PS3 PC-emulátorokkal kapcsolatos ajánlásokat. Nézzük együtt az információkat.

A legjobb PS3 PC emulátor 2020

Különféle lehetőségek közül választhat a PS3 emulátorok közül, amelyeket kipróbálhat, és ezek mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Ezek az emulátor beállításai szintén kissé eltérnek egymástól, tehát Ön az csak válassza ki, melyik emulátor a legalkalmasabb igényeivel.

Minden további nélkül itt van egy lista a PS3 emulátorokról, amelyeket kiválaszthat és lejátszhat a számítógépén, és természetesen mindent ingyen, más néven ingyenesen letölthet.

1. RPCS3

Ez az első PS3 PC-emulátor a legnépszerűbb mert számos használható és módosítható funkcióval rendelkezik.

Az RPCS3 elég sok PS3 játékot is képes lejátszani anélkül, hogy jelentős akadályokat tapasztalna, és ennek az emulátornak a teljesítménye hosszú ideig meglehetősen stabil.

Mindaddig, amíg az Ön által használt PC specifikációk rendelkeznek, könnyen futtathat különféle PS3 játékokat akár 60 FPS.

Azok számára, akik többet szeretnének tudni az RPCS3 emulátorról, kezdve a beállításoktól stb., Azonnal megnézheti az ApkVenue alábbi cikkét.

Hogyan lehet PS3-t játszani PC-n RPCS3-mal

2. Nucleus

A PS3 emulátor PC-hez, az ApkVenue következő ajánlása Atommag AlexAlteas fejlesztette és ingyenesen terjesztette.

A Nucleus meglehetősen nagy nehézségekkel jár, ha használják, mert a Nucleus valójában az program nyílt forráskód amelyet a számítógép-rajongók között osztanak szét.

Ennek ellenére, egy kis alapossággal és vágyakozással kipróbálni valami újat, azonnal mindenféle probléma nélkül játszhat a különféle PlayStation-játékokkal.

Töltse le a Nucleust itt!

3. Retroarch

A következő PC-n lévő PS3 emulátorra vonatkozó ajánlás kissé eltér az ApkVenue által korábban ajánlottaktól.

Ha az előző emulátorok inkább magára a PS3-ra koncentráltak, akkor a Retroarch ez lehetővé teszi, hogy különféle játékkonzolokat játsszon benne.

A SNES-től, a Gameboy Advance-tól, a PlayStation 1-től, a PlayStation 2-től kezdődően, és természetesen ebben az emulátorban is játszhat a PlayStation 3-mal.

Eddig a Retroarch hordozói továbbra is gyakran frissít, így a játékélményed minden bizonnyal jobb lesz a jövőben.

Töltse le a Retroarch PC-re itt!

RetroArch Letöltés Apps Utilities

4. Mednafen MultiSystem

Ez a következő PS3 emulátor az ApkVenue PC-s ajánlására egyszerű megjelenésű, és a teljesítmény meglehetősen megbízható.

Különböző PlayStation 3 játékokat játszhat ezzel az emulátorral mindenféle gond nélkül, az olyan akciójátékoktól, mint a God of War 3, a kalandjátékoktól, mint a Red Dead Redemption.

Egyszerű megjelenésén és megbízható teljesítményén kívül ez az emulátor is mérete nem túl nagy.

Csakúgy, mint a Retroarch, a Mednafen is támogat különféle platformokat egy játékban, nagyon praktikus a használata.

Töltse le alább a Mednafent!

A Mednafen Apps Utilities letöltése

5. ESX PS3

Az ApkVenue által ajánlott utolsó PS3 emulátor PC-re, amelyet kipróbálhat, az ESX PS3. Ennek az egy emulátornak a fejlesztője továbbra is agresszíven fejlesztik terméküket randizni.

Ez az emulátor elég stabilan használható, és benne van különféle funkciókat ágyazott be ami sokkal élvezetesebbé teszi játékélményét.

A grafikus erősítőtől az FPS optimalizálóig mindent a fejlesztő biztosított ebben az emulátorban.

Csak az emulátor optimális futtatásához a legújabb folyamatot és grafikus kártyát kell használni annak megszerzéséhez játékmenet hogy sima 60 kép / mp sebességgel.

Töltse le az ESX PS3-at innen!

Így játszhatsz PlayStation 3 játékokat késés nélkül a Windows rendszeren egy PC-n lévő PS3 emulátor segítségével. Az ApkVenue által ajánlott emulátorsorozatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Ha problémákat tapasztal, vagy van saját emulátor ajánlása, ne habozzon, kérdezze meg a megjegyzéseket.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Play Station vagy más érdekes írás Andalas fia.