legyen kifinomult! Itt van a 10 legjobb android 3d téma 2017

Szeretné kifinomultabbá tenni az Androidot? Íme a 10 legjobb 2017-es 3D Android-téma, amely alkalmas az Android-indítóra.

Nemcsak a megbízható specifikációk, az okostelefon-felhasználók természetesen vonzó képernyő-megjelenítést is szeretnének. kívül tapéta, a témák szintén általában az egyik vonzerő az okostelefon-felhasználók számára. Különösen, ha a téma életre keltheti a képernyőt.

Azok számára, akik szeretnék megváltoztatni az Android képernyőjének témáját (indítóját). Kipróbáltad a 10-et A legjobb Android 3D téma 2017 ez? Ezek a 10 3D-s téma nemcsak a képernyő megjelenését fogja szépíteni, de az okostelefon képernyőjét is igazán életben érezheti.

  • 15 legjobb és legújabb fotószerkesztő 2020-as apk, fotóeredmények, mint a hírességek!
  • 80 legegyedibb és legizgalmasabb Android-alkalmazás 2017-ben
  • 5 legjobb alkalmazás, amely megmentheti az Android belső memóriáját

10 legjobb 3D-s Android-téma 2017

1. Neon 3D

Android 3D témák Nick Suthar több mint milliószor töltötték le. Csak körülbelül 5 MB méretű, letöltheti ezt a témát a Samsung Galaxy J2, J5, J7, Sony, Motorola, Lenovo és HTC okostelefonokra.

2. 3D Arany Sárkány

Ez a 3D-s Android téma alkalmas azok számára, akik szeretik Arany szín luxus valódi sárkányfigurákkal kombinálva. Ez a téma minden típusú Android telefonra alkalmazható.

3. 3D KOI szerencsés hal

Azok számára, akik szeretik a halat, ez a téma Android-ot fog kinézni gyönyörű medence, élve és tele színes koi halakkal.

4. 3D pillangó

Glitter 3D Android téma 3D neon pillangó Ez az élő háttérkép rózsaszín háttérrel, virágzárral és rózsaszín gyémánt ikoncsomaggal rendelkezik. Ez a gyönyörű téma kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a virágokat és a gyémántokat.

5. StreetArt 3D

Ez az egy téma nagyon színes nagyon élve néz ki. Kombinálhatja az elérhető háttérkép-gyűjteményekkel.

6. Electric Thunder 3D

A sötét felhők, a hold és a villámlás ebből a témából a telefonra hasonlít az égre vihar közepette. Töltse le most a 3D Electric Thunder témát!

7. Aranyos bagoly 3D

Ha kedveled az aranyos és színes témákat, a Cute Owl 3D ajánlás lehet.

8. Glass Tech 3D

A 3D Glass Tech téma tükröző és vizuális élményt kínál lebegő alkalmazás ikonra a kezdőképernyőn, lehetővé téve az ikonok és plug-inek különböző nézőpontokból történő megtekintését, és mindegyik nézőpont más-más vizuális hatást nyújt.

9. Tengeri 3D

A Sea 3D téma egy mobil téma, amelyet a telefon stilizálásához terveztek, csupán néhány egyszerű lépésben. Töltse le a Sea 3D témát, hogy testre szabhassa telefonját gyönyörű alkalmazásikonokkal és HD háttérképekkel. Ezzel a témával a telefon képernyője úgy fog kinézni egy hatalmas óceán tele halakkal.

10. Koponya halál 3D

Ez a téma egy félelmetes démonot helyez háttérként. HD kijelző renderel Démon koponya halála tényleg élni. Ez a téma az összes Android-telefon márkához használható.

Ennyi a 10 A legjobb 3D Android téma 2017-ben ingyenesen letöltheti a 3D-s készüléket a Google Play Áruházból. Remélhetőleg ez ajánlás lehet számodra a mobiltelefon képernyőjének életre keltésére.