10 legjobb ingyenes videohívás alkalmazás az android os telefonon

Szeretne egy ingyenes videohívás alkalmazást, hogy VC-vel barátjával vagy véletlenszerű új emberekkel élhessen? Íme az ajánlások egy ingyenes VC alkalmazáshoz, amelyet kipróbálhat!

A videohívási alkalmazások egyre inkább keresettek ebben a kifinomult korszakban. Tehát nem kell bajlódnia a hívással vagy az SMS-ekkel, könnyebb lesz videohívásokat kezdeményeznie ezzel az alkalmazással.

Ez az okostelefonon kötelező alkalmazás interaktívabbá teheti a barátokkal való kommunikációt. Sőt, a PSBB megnehezíti a szeretteinek hiányzását.

Ebben az időben rengeteg ingyenes VC-alkalmazás van a mobiltelefonokhoz és a PC-s videohívás-alkalmazásokhoz, amelyeket csoportosan használhat.

Bármire kíváncsi ingyenes videohívás alkalmazás az ApkVenue által ajánlott mobiltelefonhoz? Az alábbiakban felsoroljuk a kvótamegtakarítási funkciókat! Nézd meg!

A technológia fejlődésével okostelefonlegyen az Android vagy iOS, minden bizonnyal megváltoztatja a más emberekkel, bandákkal való kapcsolattartás módját.

A kommunikáció gördülékenyebbé és szórakoztatóbbá tételéhez íme néhány javaslat a legjobb és legnépszerűbb online videohívás-alkalmazás hogy megpróbálhatja.

1. Instagram

Fotó forrása: romper.com

Valóban Instagram Van funkciója személyes vagy csoportos videohívások kezdeményezéséhez? Kell!

Nos, alkalmazás videohívás Az Instagramon élőben elérheti a funkciók oldalt Közvetlen üzenet kiválasztva azt a barátot, akivel kapcsolatba szeretne lépni.

Ezen felül, ha van csoportja, akkor csoportos videohívásokat is kezdeményezhet legfeljebb 6 fővel.

Már tudod, igaz, ha kiderül, hogy az IG egy videohívás-alkalmazás is, több mint 6 ember számára? Nagyon érdekes látni ennek az egy alkalmazásnak a fejlesztését, nem?

RészletInstagram
FejlesztőInstagram
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltések1.000.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.5/5

Töltse le az Instagram-ot a következő linken keresztül:

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Töltse le az Instagram szolgáltatást a Google Playről

2. WhatsApp

Fotóforrás: makeuseof.com

A videohívás funkció stabilitását tekintve WhatsApp hogy az egyik bajnok legyen. Ez az alkalmazás könnyű, gyors és könnyen használható videohívásokat kínál.

Ha eleinte csak egyetlen felhasználóval lehetett videohívásokat kezdeményezni, akkor a WhatsApp erre lehetőséget is kínál csoportos videohívás amely akár 50 ember befogadására képes, tudod!

Ezenkívül a Whatsapp videohívás alkalmazást laptopon is használhatja WhatsApp Web. De a működtetéséhez emulátorra lesz szükséged, banda.

RészletWhatsApp
FejlesztőWhatsApp Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltések1.000.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.4/5
Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

3. VONAL: Ingyenes hívások és üzenetek

Fotó forrása: line.me

Ha látja a kínált szolgáltatásokat és szolgáltatásokat, LINE Messenger elmondható, hogy a legteljesebb chat alkalmazás, valamint a közösségi média.

Az üzenetküldő szolgáltatásból kiindulva videohívás, az idővonal, hírek, bevásárlás, és még sokan mások, amelyek főleg a fiatalokat célozzák.

A LINE egy videohívás alkalmazást is tartalmaz több mint 10 ember számára, és még többet is. Mivel akár videohívásokat is kezdeményezhet több mint 200 ember egyidejűleg. Őrült!

RészletVONAL: Ingyenes hívások és üzenetek
FejlesztőLINE Corporation
Minimális OS112 MB
MéretAndroid 4.4 és újabb
Letöltések500.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.2/5

Töltse le a LINE: Ingyenes hívásokat és üzeneteket a következő linken keresztül:

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

4. Skype

Fotóforrás: androidauthority.com

Beszélek az alkalmazásról videohívás legjobb, természetesen hiányos lesz, ha nem említette ezt az alkalmazást.

Skype legyen videohívó szolgáltatás többplatformos, vagyis különféle verziókban érhető el felület, kezdve a Windows-tól, Mac-től, iOS-től az Android-ig, a bandáig.

A laptopon lévő videohívás-alkalmazással együtt a Skype videohívásokat is kínál HD minőség hogy sokkal kielégítőbb kommunikációs élményt nyújtson.

RészletSkype
FejlesztőSkype
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltések1.000.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.1/5

Töltse le a Skype-ot a következő linken keresztül:

A Skype Technologies Töltse le a közösségi és üzenetküldő alkalmazásokat

5. Google Duo

Fotó forrása: techspot.com

Google Duo a Google által kifejlesztett videohívás-alkalmazás több mint 4 ember számára. Sokan csodálkoznak a kínált hang és videó minőségén.

A Google Duo meglehetősen egyszerű és könnyen kezelhető felületet kínál. Ez az alkalmazás keresztben is elérhető felületlegyen az Android, iOS, PC-re.

Mivel stabil internetkapcsolattal rendelkezik, a Google Duo videohívás-alkalmazások sorába illeszkedik, és gyenge jeleket képes befogadni 7 felhasználó, banda.

RészletGoogle Duo
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltések1.000.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.6/5

Töltse le a Google Duót a következő linken keresztül:

Apps Social and Messaging Google Inc. LETÖLTÉS

6. Messenger

Fotóforrás: theverge.com

Ezzel a Facebook által kifejlesztett világméretű videohívási alkalmazással ingyenes hang- és videohívásokat kezdeményezhet az FB barátaival.

Facebook Messenger beleértve a legbiztonságosabb videohívás alkalmazást, amely szűrőket és matricákat biztosít a videohívások során. Hasonló a LINE-hez!

Felhasználói felület ami meglehetősen egyszerű és könnyű az online VC alkalmazás egyik értékesítési pontja, amelyet ki kell próbálni. Egyébként ne hagyja ki a letöltést!

RészletHírnök
FejlesztőFacebook
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltések1.000.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.1/5

Töltse le a Messengert a következő linken keresztül:

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

7. Zoom Cloud Meetingek

Fotóforrás: play.google.com

A Covid-19 vírusjárvány videohívás-alkalmazást készített Zoomolás olyan jól eladva a tömegben. Mindenki, a fiataloktól és az idősektől kezdve a Zoom használatáig, mint a választott videohívási alkalmazás.

Annak ellenére, hogy mondhatnánk, hogy "rossz fiú" a videohívások APK -inak világában, a Zoomnak sikerült elérnie a piacot számos versenytársa számára. Természetesen, mert a Zoomot az asztalon is használhatja.

Sajnos videohívásokat csak a Zoom alapverziójával folytathat a maximális időtartam 40 perc csak. Ha korlátlanul szeretné élvezni az összes funkcióját, meg kell fizet ez az egy alkalmazás.

RészletZoom Cloud Találkozók
Fejlesztőzoom.us
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret14 MB
Letöltések100.000.000 +
Értékelés (Google Play)3.9/5

Töltse le a Nagyítást a következő linken keresztül:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTHETŐ zoom.us

8. OmeTV Video Chat

Véletlenszerű felnőtt videohívás-alkalmazást keres, hogy megszabaduljon az unalomtól és izgalmas emberekkel tudjon találkozni? Csak töltse le OmeTV Video Chat, banda!

Később videohívásokat kezdeményezhet online társaival ebben az ingyenes véletlenszerű videohívás alkalmazásban. Garantált szórakozás!

Ha szerencséd van, nem lehetetlen, hogy itt találsz egy lelki társat, így nem kell párkereső alkalmazást letölteni. Biztos, hogy nem akarja kipróbálni?

RészletOmeTV Video Chat
FejlesztőVideocsevegés alternatívája
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret34 MB
Letöltések10.000.000 +
Értékelés (Google Play)3.8/5

Töltse le az OmeTV-t a következő linken keresztül:

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

9. HOLLA

Fotó forrása: stayhipp.com

HOLLA egy olyan alkalmazás, hogy barátokat találjon körülötted. De ez a HOLLA funkció lehetővé teszi, hogy barátokat szerezzen videohívás találomra.

Ha úgy érzi, hogy nem találkozik olyan emberekkel, akik ma véletlenszerű videohívási alkalmazásokban találhatók, akkor csak annyit kell tennie, hogy eltolja az álnevet elcsór videó szakasz más barátok megtalálásához.

Ezenkívül a HOLLA világméretű videohívás-alkalmazás is, mert külföldön barátkozhat. Nem szórakoztató külföldiekkel beszélgetni?

RészletHOLLA
FejlesztőHOLLA
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret77 MB
Letöltések10.000.000 +
Értékelés (Google Play)4.5/5

Töltse le a HOLLA-t a következő linken keresztül:

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

10. Chat-ek

Még mindig megvitatják a többi ingyenes véletlenszerű élő videohívás alkalmazást. Ezúttal van egy alkalmazás Chat-ek amit mindenképpen kár kihagyni, banda!

Nem csak Android-felhasználók számára, a Chatouts egy véletlenszerű videohívó alkalmazás is forró Egy iPhone, amellyel számos idegen emberrel kezdeményezhet hívásokat.

Tehát nemcsak új emberekkel találhat szórakozást, hanem közvetlenül csiszolhatja idegen nyelvtudását is anyanyelvi offline szótáralkalmazás nélkül.

RészletChatous
FejlesztőCastle Global
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret44 MB
Letöltések10.000.000 +
Értékelés (Google Play)3.8/5

Töltse le a Chatous alkalmazást a következő linken keresztül:

Alkalmazások letöltése

Tehát, ezek néhány ajánlás Alkalmazás videohívás legjobb ingyen amit meg kell próbálnod, mindkettőt felület Android vagy iOS.

Ezen a kettőn kívül felület hogy a fenti alkalmazást is megtalálhatja az eszközön asztalon más néven PC-n vagy laptopon, tudod.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.