Minden idők 7 legjobb Raditya Dik filmje, olyan vidám!

Zavart abban, hogy egy fiatalokra jellemző vígjátékot talál? Nézze meg ezeket az ajánlásokat a 7 legjobb Raditya Dika filmhez Jaka, bandától!

Nagyon sok van közéleti személyiség Indonéziában, amelynek hírneve nem mindennapi csatornákon, mint pl YouTuber siker, Atta Halilintar.

Ez a tendencia elmondható, hogy egy ábrából indul ki Raditya Dika, akinek neve egyre nő a személyes blogjának köszönhetően, Hím kecske, ami nagyon népszerű a fiatalok körében.

A blog sikere végül megkezdte írói karrierjét és végül a film világában tetőzött, Hol Raditya Dika filmje uralta az indonéz mozikat, banda!

7 legjobb Raditya Dika film

Raditya Dikának egyedülálló pályafutása van, ahol nemcsak blogger szokásos, most lett a szórakoztató világ óriásai Indonéziában.

A film világából stand up comedy, amíg a YouTuber, egy sokoldalú figura buta szavairól híres most mindenhol be van vakolva a neve, banda.

Ő sem csak a filmvászon előtt áll, mert ennek az egy színésznek is van egyidejűleg rendezőként és forgatókönyvíróként egyszerre.

Tehát azok számára, akik már kíváncsiak Raditya Dika filmvilágban folytatott tevékenységére, tekintse meg az ajánlásokat 7 legjobb Raditya Dika film a következő Jakából, banda!

1. Kambing Jantan: A film (2009)

Nem tudom, akkor ne szeresd, ezért jobb, ha Raditya Dika filmbemutatóján megismerkedsz azzal, hogy ki is az a Raditya Dika, Kambing Jantan: A film 2009-ben.

Az azonos nevű regény alapján, amelyet személyes blogja foglal össze, ez a film elmeséli a történetet Radit tapasztalatai Ausztráliában tanulás közben.

Az LDR problémáival a barátjával és a pénzügyi tanulmányok problémáival, amelyek nem tetszettek neki, Dikának sikerült olyan nagyon készítsd el ezt a filmet relatíve.

Ez a film azonnal megalapozza Raditya Dika tehetségét a komédia világában megfigyelés és tiszta fecsegés ami példaképpé teszi a fiatalokat, bandákat.

CímKambing Jantan: A film
Élő2009. március 5
Időtartam1 óra 58 perc
TermelésIndika Entertainment, Vito Produkció
RendezőRudy Soedjarwo
ÖntvényRaditya Dika, Meity Josefina, Anggi Nasution és mtsai
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés5.6/10 (IMDb.com)

2. Szerelem Brontosaurus (2013)

Nem elégedett csak azzal, hogy színész vagyok egy filmben Kambing Jantan: A film, Raditya Dika filmjében Szerelem Brontosaurus, szerencsét próbál forgatókönyvíró, banda lenni.

Raditya Dika második regényét adaptálva ez a film elmeséli a szerelem megértésének történetét, amely cinikussá válik, miután szakított a barátnőjével, Nina (Pamela Bowie).

E szorongás közepette Dika találkozott Jessica (Eriska Rein), egyedülálló gondolkodású nő újragondolta a szeretet megértését.

A viccek mellett abszurd Raditya Dikától, a humorista vidám megjelenésétől Soleh Sholihun mint Dika ügynöke, Kosasih, garantáltan sok nevetést is meghív, banda!

CímSzerelem Brontosaurus
Élő2013. május 8
Időtartam1 óra 38 perc
TermelésStarVision Plus
RendezőFajar Nugros
ÖntvényRaditya Dika, Soleh Sholihun, Eriska Rein és mtsai
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés6.1/10 (IMDb.com)

3. A rózsaszínű tengerimalac (2014)

Továbbra is Raditya Dika filmcím hagyományát követve mindig az állatokon forog, itt Jaka tárgyalja a filmet Rózsaszín mormota amelynek vannak furcsaságai.

Először is, ez a film Raditya Dika az első alkalom színészként és rendezőként széles képernyős filmekben, miután korábban rendezett egy sorozatot Mikó szombat este.

Másodszor, mivel a film Dika történetét meséli el a középiskolában, ez a film az első alkalom, hogy Raditya Dikát valaki más játssza, pontosabban: Christoffer Nelwan.

Itt meghívást kapunk, hogy megnézzük Raditya Dika gimnáziumi idejét legjobb barátjával, Bertus (Julian Liberty) és Cindy (Sonya Pandarmawan), valamint az első szerelme, Ina (Anjani Dina).

Akiknek van, vagy akik jelenleg szerelmesek a barátokba, meg kell nézniük ezt a filmet, amely ezt mutatja ezt az érzést nem szabad csak elrejteni, banda!

CímRózsaszín mormota
Élő2014. május 8
Időtartam1 óra 31 perc
TermelésStarVision Plus
RendezőRaditya Dika
ÖntvényRaditya Dika, Christoffer Nelwan, Julian Liberty és mtsai
MűfajVígjáték, Romantika
Értékelés6.9/10 (IMDb.com)

4. Szingli (2015) (Raditya Dika legviccesebb filmje)

Miután sokszor adaptálta saját könyve írását, ez a tendencia végül megváltozott a Raditya Dika című filmben, Egyetlen, akinek eredeti történetötlete van.

Ez a friss levegő hatékonynak bizonyult, mert Jaka személy szerint Egyetlen van Raditya Dika eddigi legviccesebb filmje bár még mindig ugyanazt a témát tekinti át, banda.

Ebben a filmben találkozunk Ebi (Raditya Dika), a 27 éven át egyedülálló akik szintén munkanélküliek és még mindig pénzt kérnek szüleiktől.

Ebi élete az érkezéssel megváltozik Angyal (Annisa Rawles) de mielőtt megközelíthette volna Angyalt, Ebi-nek szembe kellett néznie Angel 'testvérével', Joe (Chandra Liow), ami szar.

CímEgyetlen
Élő2015. december 17
Időtartam2 óra 7 perc
TermelésSoraya Intercine Film PT
RendezőRaditya Dika
ÖntvényRaditya Dika, Annisa Rawles, Chandra Liow és mtsai
MűfajKomédia
Értékelés6.8/10 (IMDb.com)

5. Hangout (2016) (Horror Raditya Dika Film)

Vesz műfaj friss, de mégis hozza Raditya Dika tipikus filmtréfáit, Lógni van film krimi komédia először ő írta és rendezte.

Itt, 9 szülőhíresség akik egy-egy sivatagi szigeten összegyűjtött saját paródiájukat játsszák egy filmprojektre csábítva.

Amikor egyesével elveszíti az életét, a maradtaknak muszáj harcolni, hogy megmentse magát önmagukban és keresik, ki a gyilkos, banda!

Segít a nevetséges YouTuberek megjelenése Bayu Skak, Lógni sikeresen elindított egy filmtrendet az országban, a híres YouTube-felhasználók főszereplésével.

CímLógni
Élő2016. december 22
Időtartam1 óra 41 perc
TermelésÜgyes filmek
RendezőRaditya Dika
ÖntvényRaditya Dika, Soleh Solihun, Prilly Latuconsina és mtsai
MűfajKomédia, thriller
Értékelés5.9/10 (IMDb.com)

6. Cél (2018)

Sikere az ő kísérleteivel Lógni, Raditya Dika azonnal megpróbált újra kísérletezni a Raditya Dika című filmben, Cél, aki hordozza műfaj film akció.

Hasonló Lógni, itt kapcsolatba kerülünk velünk 9 szülőhíresség épülethez vezetett a Target című filmprojekt csábításával.

De egy személy köszöntötte őket Játék mester őrültnek tűnik Lombfűrész ami megköveteli tőlük kövesse a meglévő forgatókönyvet, ha túl akar élni.

Azok számára, akik szokták látni egy filmszínész alakját akcióWilly Dozan aki mindig macsó, készülj, hogy itt láthasd nagyon nőies megjelenését, banda!

CímCél
Élő2018. június 15
Időtartam1 óra 33 perc
TermelésSoraya Intercine Film PT
RendezőRaditya Dika
ÖntvényRaditya Dika, Cinta Laura Kiehl, Samuel Rizal és mtsai
MűfajKomédia, thriller
Értékelés4.0/10 (IMDb.com)

7. Single Part 2 (2019) (Legújabb Raditya Dika film)

4 év után végre megvan a legviccesebb Raditya Dika film folytatása, Egységes 2. rész, amely folytatja a történetet Ebi (Raditya Dika) amelynek kora közel három fej.

Sajnos az életkor emelésével nem jár szerelmi életének előrehaladása, ahol még mindig csak barátja a bálványával. Angyal (Annisa Rawles).

Bár ez a film nem tudott megfelelni elődjének, Egységes 2. rész siker fedezze fel az érettebb történetötleteket Raditya Dika legtöbb filmjéhez képest.

Ahelyett, hogy a társ keresésére összpontosítana, ez a film inkább a középpontba áll Ebi erőfeszítései az önbizalom növelésére és kifejezte érzéseit Angel iránt.

CímEgységes 2. rész
Élő2019. június 4
Időtartam2 óra 8 perc
TermelésSoraya Intercine Film PT
RendezőRaditya Dika
ÖntvényRaditya Dika, Annisa Rawles, Yoga Arizona és mtsai
MűfajKomédia
Értékelés7.2/10 (IMDb.com)

Ez a lista 7 legjobb Raditya Dika film Jakából, bandából. Sajnos ő maga is kijelentette, hogy akar tartson egy kis szünetet a forgatásban utána Egységes 2. rész.

Tehát az üres helyek kitöltésével megnézheti a Raditya Dika filmet, amelyet Jaka fentebb tárgyalt. Vagy megnézheti az ApkVenue, banda legjobb vígjátékainak ajánlásait!

Mi a kedvenc Raditya Dika filmje? Szeretne egy másik filmet, amely nem szerepel ezen a listán? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish