7 legjobb offline angol szótáralkalmazás 2020

Zavart abban, hogy sajátul tanuljon angolul? Itt az ApkVenue javaslata van egy offline angol szótár alkalmazásra, amely segít!

Bár ebben az időben az iskolákat bezárták a koronavírus terjedésének csökkentése érdekében, nem jelenti azt, hogy az oktatásodnak teljesen le kell állnia, banda!

Különösen, ha továbbra is figyelni akar frissítés a koronavírus terjedése az egész világon, biztosan meg kell értenie legalább az angolt.

Az angol nyelv tanulásakor mindenképpen szüksége lesz rá offline angol szótár hogy megtalálja a nehéz szavak definícióit.

7 legjobb offline angol szótáralkalmazás 2020

A technika segítségével szerencsére most vagyunk nem kell vastag szótárt hozni mindenhol angolról indonézre lehet fordítani.

Valójában most sok legjobb angol tanulási alkalmazás kering, amelyeket egy tanár, banda helyettesítésére használhat!

Sajnos sok ma forgalomban lévő angol szótár alkalmazás internetkapcsolatot és adatfelhasználást igényel.

Ha adatokat szeretne menteni, az ApkVenue itt ajánlásokat fog megadni 7 offline angol szótár alkalmazás amelyet felhasználhatsz!

1. Google Translate (legjobb offline angol szótár)

Az ApkVenue első választása a teljes offline angol szótár mellett minden bizonnyal a Google egyik legsikeresebb termékére esett, Google Fordító.

Ban ben alapértelmezett, ehhez az alkalmazáshoz internetkapcsolatra van szükség, de letölthet egy adott nyelvet, így ez az alkalmazás automatikusan működhet offline.

Google Fordító angol szótáralkalmazásként is elérhető PC-khez és laptopokhoz, de sajnos még mindig internetkapcsolatra van szükség, ellentétben a mobiltelefonokkal.

Döbbenetes, hogy ez a millió ember fordító alkalmazás képes lefordítani szavakat fotókból, kézírásokból, sőt élő beszélgetésekből, bandákból is!

RészletGoogle Fordító
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszköztől függően különbözik
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Google Fordítót innen:

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

2. LINE angol szótár

Eddig a LINE-t alkalmazásként ismerjük csevegés vagy olvasnivaló webtoon de tudod, hogy a LINE-nek valóban vannak más hasznos alkalmazásai?

Természetesen az ApkVenue egy offline angol-indonéz szótáralkalmazásról beszél LINE angol szótár amely tananyagokat, bandákat is biztosít.

A többi LINE alkalmazáshoz hasonlóan LINE angol szótár árnyékban vannak Naver, egy konglomerátum társaság Dél-Koreából.

Az angol nyelvtudás javítása érdekében ez az Android legjobb angol szótár is rendelkezik funkciókkal kiejtési tréning ami nagyon hasznos.

RészletLINE angol szótár
FejlesztőNAVER Corp.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret4,4 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a LINE angol szótárt itt:

Alkalmazások termelékenysége NAVER Corp. LETÖLTÉS

3. Angol szótár (Kamusku)

Indonézia népeként mindig támogatnunk kell az indonéz termékeket, így le kell töltenie egy offline angol szótárt a mobiltelefonokhoz Angol szótár (Kamusku).

Ez az alkalmazás egy bandungi fejlesztőtől származik, Alkalmazás Cipta Kodelokus ez teszi az indonéz Al-Korán alkalmazást is, Koránom, banda!

A Kamusku egyszerű kivitelű és biztosítja szinonimája és antonimája amelyek hozzájárulhatnak a felhasználó szókincsének bővítéséhez.

Sajnos, mivel ezt az angol digitális szótárt egy indonéz készítette, több is létezik némileg kevésbé pontos angol szavak használatának példái.

RészletAngol szótár (Kamusku)
FejlesztőAlkalmazás Cipta Kodelokus
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret12 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le itt a Kamusku-t:

Alkalmazások termelékenysége Kodelokus Cipta alkalmazás LETÖLTÉS

4. U-szótár: Oxford szótár ingyen fordítás

Azok számára, akik le akarnak tölteni egy offline angol szótárat, amely hatékony funkciókkal rendelkezik, próbálja ki U-szótár egy hongkongi fejlesztőtől, Youdao Limited.

Ahogy a neve is sugallja, U-szótár fordítást készítsen Oxford szótár az intézménytől Oxford University Press, így a pontosság kétségtelen.

Azonban ami ezt a teljes angol-indonéz szótár alkalmazást érdekessé teszi, olyan funkciókkal rendelkezik, mint a Szójáték ami szórakoztatóvá teheti a tanulmányi foglalkozásokat.

Ezen kívül ennek az alkalmazásnak vannak funkciói is Nyelvtani ellenőrzés aki automatikusan észleli az írásbeli hibáidat, banda!

RészletU-szótár: Oxford szótár ingyen fordítás
FejlesztőYoudao (Hong Kong) Limited
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az U-szótárt itt:

Youdao Productivity Apps (Hong Kong) Limited LETÖLTÉS

5. Teljesítse az Offline szótárt

A Kamusku nem az egyetlen helyi termék, amely itt van, mert ez egy offline angol szótár alkalmazás az Android számára Teljes offline szótár szintén 100% -ban hiteles indonéz, banda!

Ez az alkalmazás a fejlesztő munkája BriXzen Malangtól, akinek a tulajdonosa a felület használata egyszerű és könnyű.

Szemben az olyan alkalmazásokkal, mint a U-szótár amely számos további funkcióval rendelkezik, Teljes offline szótáralkalmas azoknak, akik nem akarnak szédülni.

Azok számára, akik csak le akarják tölteni az angol-indonéz szótár alkalmazást referenciaként, ez az alkalmazás a megfelelő választás.

RészletTeljes offline szótár
FejlesztőBriXzen
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret8,8 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a teljes offline szótárt itt:

Töltse le a BriXzeN Productivity Apps alkalmazást

6. Indonéz angol szótár és fordító ingyenes

Nyelvtanuló alkalmazás-fejlesztőként nem csoda, hogy ez Bravolol offline angol-indonéz szótárral, bandával is rendelkezik.

A név szerint Indonéz angol szótár és fordító ingyenes, teljesen egyértelmű, hogy ez egy alkalmazás fordít elég megbízható offline.

Ez az alkalmazás egyedülálló módon biztosítja a használat lehetőségét brit angol vagy amerikai angol amelynek valóban van jelentős különbsége.

A tanulási folyamat megkönnyítése érdekében ez az alkalmazás lehetőséget nyújt a méret megváltoztatására is betűtípusok a szemed kényelmének megfelelően, banda!

RészletIndonéz angol szótár és fordító ingyenes
FejlesztőBravolol - Nyelvtanulás
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret57 MB
Letöltés50 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az indonéz angol szótárt és fordítót ingyenesen itt:

Alkalmazások termelékenysége Bravolol - Nyelvtanulás LETÖLTÉS

7. Indonéz-angol szótár

Mint Bravolol, AllDict olyan fejlesztő, amely az angol szótáralkalmazásokra specializálódott, és egyikük az Indonéz-angol szótár.

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás biztosítja teljes offline indonéz-angol szótár funkció amely számos további funkcióval jár.

Az egyik legérdekesebb a funkció Feladatok aki a személyes szótáradban, bandádban szereplő szavak alapján tesz fel kérdéseket.

Ha egy teljes angol szótár alkalmazást szeretne letölteni fejlődjön a tanulási folyamatával együtt, ez az alkalmazás nagyszerű választás.

RészletIndonéz-angol szótár
FejlesztőAllDict
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret13 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Indonéz-angol szótár letöltése itt:

Alkalmazások termelékenysége AllDict LETÖLTÉS

Ez egy ajánlás 7 offline angol szótár alkalmazás Jakától, banda! Nem hagyhatja, hogy a koronavírus megállítsa oktatását.

Hiába használod felirat Angolul az Instagram, ami klassz, ha egyáltalán nem érted a jelentését, banda!

Használta már a fenti alkalmazások bármelyikét? Mi a véleményed a minőségről? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is angol vagy más érdekes cikkeket a Naufal.