6 módszer az érinthetetlen érintőképernyő leküzdésére Androidon

A mobiltelefonjának problémája van az érinthetetlen érintőképernyővel? Csak olvassa el az érintőképernyős hibák leküzdésének tippjeit, amíg az ismét normálisan működik.

Android okostelefon valóban ez egy olyan eszköz, amelyet ma látunk a legtöbbet. Ennek oka, hogy az okostelefon-felhasználók többségének mobiltelefont kell használnia az Android operációs rendszerrel.

Ennek oka lehet az Android okostelefon könnyű működése és a különféle olcsó Android telefonok elérhetősége.

Jól, a legtöbb, sőt szinte az összes Androidos okostelefon már használja érintőkijelző vagy érintőkijelző.

Bár többségük már nem ügyetlen az okostelefon használatával kapcsolatban érintőkijelző, de ez nem azt jelenti, hogy a probléma ezzel véget ér.

Az Android okostelefonok szintén nem mentesek a különböző problémáktól. Az egyik az érintőképernyős probléma ahhoz nem lehet hozzányúlni.

Ezért ebben a cikkben JalanTikus lehetőséget nyújt a probléma megoldására érintőkijelző hiba egy Android telefonon.

Az érintőképernyős problémák megoldása Android okostelefonon

1. Ellenőrizze a RAM használatát az Android rendszeren

Amikor probléma van érintőkijelző Android, ne ess pánikba. Nem feltétlenül ez a probléma hardver-övé. Hogyan lehet megoldani a problémát érintőkijelző Az első Android, meg kell ellenőrizze a RAM használatát androidodon.

Ha az érintőképernyő nem reagál, akkor valószínűleg ez az Ön által használt felület lemaradás. Ennek oka az, hogy az Android egy olyan platform, amely helyet foglal a RAM-ban.

Jól, Először látja, milyen állapotban van az okostelefonja, függetlenül attól, hogy az okostelefon RAM-ja nagy vagy sem. Ha nem túl nagy, akkor nézze meg a rendelkezésére álló alkalmazásokat.

Ha látja, hogy az alkalmazásai feltöltik a RAM-ot, akkor azonnal törölje a fel nem használt alkalmazásokat. Mert, emiatt érintőkijelző Az Android problémásnak tűnhet, annak ellenére, hogy ez csak a kezelőfelület lemaradás.

2. Azonnal engedélyezze a GPU 2D-megjelenítést

Az érintőképernyős problémák megoldása hiba a második okostelefonon aktiválhatja A GPU megjelenítésének kényszerítése. Miért?

Mivel az érintőképernyő problémáinak egyik oka az lehet, hogy okostelefonjának problémái lehetnek a rossz átmeneti szektorral. Ezért meg kell próbálnia a legyőzését érintőkijelző ezt.

A funkció engedélyezésével az interfész elemei sokkal könnyebbek lesznek, mint korábban.

Akkor hogyan aktiválja? Nyugi, a módszer nagyon egyszerű. Csak fejelnie kell Beállítások >Fejlesztői beállítások >A GPU megjelenítésének kényszerítése.

Ha a menü Fejlesztői beállítások nem az androidos okostelefonodon van, csak el kell menned Beállítások >Telefonról > és érintse meg a elemet Build szám akár hétszer a Fejlesztői beállítások engedélyezéséhez.

3. Kalibrálja az Android okostelefon képernyőjét

Hogyan lehet legyőzni érintőkijelző A következő Android-hoz kalibrálni kell az Android okostelefon képernyőjét. Ahogy Android okostelefonokat használ, annál hosszabb ideig használja őket, a képernyő általában melegebbé válik, vagy akár hűvösebbnek tűnik.

Ezért köteles szín javítja az Android készülékeket Ön. Mi a megoldás?

Tökéletes megoldás a probléma megoldásának ismeretére érintőkijelző köteles-e Android okostelefon képernyő kalibrálása Ön. Hogyan kalibrálja az Android okostelefon képernyőjét? Használhat harmadik féltől származó alkalmazásokat, mint pl Érintőképernyős kalibrálás.

Számíthat erre a sérült érintőképernyő kezelésének módszerére érintőkijelző mielőtt elvitted szolgáltatóközpont. Ettől eltekintve ezzel a módszerrel korrigálhatja androidos készülékének színét is.

4. Töltse le a MultiTouch tesztelőt

Ha úgy érzi, hogy az érintőképernyő hiba vagy problémája van, ne siessen döntést hozni, ha okostelefonja megsérült.

Lehet, hogy az okostelefonod csak probléma több ponton érzékelő, így az Android okostelefon sérültnek tűnik, de csak lemaradás puszta. Ezért kövesse az alábbi lépéseket az érinthetetlen HP érintőképernyő javításához.

tudsz töltse le a MultiTouch tesztelőt ingyen az alábbi linken, így megtudhatja, hogy okostelefonja sérült-e vagy sem.

A letöltés befejezése után beilleszti az összes ujját, függetlenül attól, hogy mindegyiket megszámolja-e. Általában smarpthone szállít több ponton érzékelő akár öt vagy tíz ujj, ez a használt okostelefontól függ.

Miután kipróbálta, új oké elmondhatja, hogy okostelefonja sérült-e vagy sem.

Töltse le az alkalmazást itt:

Letöltés Apps Utilities 511plus

5. Próbáljon meg belépni csökkentett módba

Ha érzi az okostelefon képernyőjét hiba mert az alkalmazások többségét, amelyeket különféle forrásokból telepít, próbálja ki lépjen csökkentett módba.

Ennek oka az, hogy hogyan lehet megoldani a problémát érintőkijelző Ez az Android elég erős ahhoz. Mivel a Csökkentett mód aktiválásával a platform csak az alapértelmezett alkalmazásokat futtatja, így az Android okostelefon operációs rendszer sokkal könnyebb lesz.

Már tudja, hogyan lépjen be csökkentett módba?

Ha valaki nem tudja, hogyan lépjen be csökkentett módba, akkor csak muszáj nyomja meg a bekapcsológombot, azután válassza és tartsa lenyomva a Kikapcsolás opciót, tehát megjelenik Indítsa újra csökkentett módba. válassza rendben.

6. Ne használja gondatlanul a töltőt

Ha okostelefonjának újratöltése közben problémával szembesül az Android érintőképernyőjén, az nem jelent problémát a rendszerrel, sőt hardver. Biztosan a probléma a töltőről amelyet Android-okostelefonjának feltöltésére használ.

Jól, az ilyen problémák valóban előfordulnak veled, mert mindenképpen szeretsz gondatlanul használni őket töltő az akkumulátor újratöltése, főleg ha megnyomják.

Ezért soha ne használja gondatlanul töltő. Általában az Android okostelefonok legalább akkor képesek rá töltő használata egy BlackBerry okostelefonról. Tehát mostantól már tudja, hogyan lehet kijavítani érintőkijelző nem működik, ha az Android okostelefon képernyője hiba?

Van néhány módszer a probléma megoldására érintőkijelző androidos okostelefonon. Érted idáig?

Ha van mód a probléma megoldására érintőkijelző mások az ApkVenue alábbi cikkét olvashatják:

  • 5 módja az egyedül mozgó érintőképernyő hibájának leküzdésére

Sok szerencsét!