A 10 legújabb és legjobb Lee Jong Suk film és dráma 2020-ból

A legjobb Lee Jong Suk filmeket és drámákat keresi? Itt az ApkVenue-nak van néhány ajánlása, amelyeket megnézhet, miközben a legújabb Lee Jong Suk drámára vár.

Olyan varázsa van, amely elbűvöli a nők szívét, Lee Jong Suk szintén láthatóan színészi tehetséggel tehetséges, amely kétségtelenül bandázik.

A bizonyíték, hogy ez a jóképű színész számos koreai dráma- és filmcímben szerepelt, és számos rangos díjat nyert a dél-koreai szórakoztatóipar karrierje során.

Nos, azok számára, akik nagy rajongói a Lee Jong Suknak, ebben a cikkben az ApkVenue tárgyalni fog Lee Jong Suk legjobb filmjei és drámái amelyet meg kell néznie.

A legjobb ajánlott Lee Jong Suk filmek és drámák

Megnézte a Park Seo Joon összes koreai drámáját, és a legjobb Lee Jong Suk drámát keresi? Nyugodj meg, az egész banda itt fogja megbeszélni Jakát!

Lee Jong Suk valójában egyénileg kezdte a karrierjét bálvány nevű SM Entertainment csoportban Igazi, de úgy döntött, hogy edzője után 3 hónappal elhagyja a csoportot.

Az első dráma ennek a tehetséges fiatal dél-koreai színésznek a főszereplője: Princess ügyész, amelyben Lee Wu Hyeonként mellékszerepet játszik.

Az ApkVenue itt készített néhány ajánlást a legjobb Lee Jong Suk filmekhez és drámákhoz, amelyeket szabadidejében megnézhet.

1. Alvás közben (2017)

Az első ajánlás Lee Jong Suk drámájához az Amíg aludtál aki Korea egyik leggazdagabb színésznőjével, Bae Suzy-val játszott.

Az SBS tévécsatornán sugárzott dráma arról mesél Nam Hong Joo (Bae Suzy), egy nő, aki különböző szerencsétlen eseményeket láthat, amelyek álmaival más emberekkel is történni fognak.

Egy nap azonban Hong Joo valójában egy szörnyű eseményt lát anyja és saját halála kapcsán a jövőben.

Közben egy ügyész nevű Jung Jae Chan (Lee Jong Suk) megpróbál mindent megtenni, hogy megakadályozza Hong Joo rémálmának valóra válását.

InformációAmíg aludtál
Értékelés8.4 (IMDb)
MűfajVígjáték, dráma, fantázia
Az epizódok száma32 epizód
Kiadási dátum2017. szeptember 27. - november 16
RendezőOh Choong-hwan
JátékosLee Jong-suk


Lee Sang-yeob

2. A romantika egy bónuszkönyv (2019)

Megjelent 2019-ben, A romantika egy bónuszkönyv talán a legjobb választás az Ön számára nézésre, miközben a legújabb Lee Jong Suk drámát, bandát várja.

Ez a dráma maga egy elnevezett zseniális íróról mesél Cha Eun Ho (Lee Jong Suk) aki a legfiatalabb főszerkesztő abban a kiadóvállalatban is, ahol dolgozik.

Egy másik helyen, Kang Dan Yi (Lee Na Young) ismert egykori copywriter, aki jelenleg munkanélküli és új munkát keres.

Egy napig kettejük találkoztak, amikor Kang Dan Yi-t végül befogadták abba a kiadóvállalatba, ahol Cha Eun Ho dolgozott. Innentől kezdve ketten érdeklődtek egymás iránt.

InformációA romantika egy bónuszkönyv
Értékelés8.1 (IMDb)
MűfajRománc
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2019. január 26 - március 17
RendezőLee Jeong-hyo
JátékosLee Jong-suk


Jung Yoo-jin

3. Hallom a hangod (2013)

A következő legjobb javaslat Lee Jong Suk drámájához az Hallom a hangodat amely olyan történeteket kínál, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint a korábbi koreai drámák, bandák.

Ként működik Park Soo Ha, ebben a drámában Lee Jong Suknak azt mondják, hogy szuper ereje van, amely alkalmassá teszi arra, hogy meghallgassa mások szavait, annak ellenére, hogy a szívében szólnak.

Ezzel az egyedülálló képességével a Park Soo Ha segít egy gyönyörű nevű ügyvédnek Jang Hye Sung (Lee Bo Young) ami az első szerelme.

Soo Ha segít Hye Sungnak a különböző bűnözők leleplezésében a tárgyalás során, ami végül mindkettejük biztonságát veszélyezteti.

InformációHallom a hangodat
Értékelés8.2 (IMDb)
MűfajVígjáték, dráma, fantázia
Az epizódok száma18 epizód
Kiadási dátum2013. június 5. - augusztus 1
RendezőJo Soo-nyert
JátékosLee Jong-suk


Yoon Sang-hyun

Lee Jong Suk további ajánlott filmjei és drámái ...

4. Pinocchio (2014)

A legjobb Park Shin Hye és Lee Jong Suk drámákat vagy filmeket keresi, amelyek unalmassá tehetik Önt? Akkor meg kell nézned a drámát címmel Pinokkió ezt, banda!

Ez a romantikus koreai dráma, amely nagyon népszerű volt 2014-es adása során, egy fiatal és gyönyörű újságíró történetét meséli el Choi In Ha (Park Shin Hye) akinek Pinocchio szindróma van.

A gyermekkora óta szenvedő szindróma arra késztette In Ha-t, hogy hazudva továbbra is csuklást tapasztaljon.

Közben, Choi Dal Po (Lee Jong Suk) Ha örökbefogadó nagybátyja, aki újságíróként dolgozik, átlag feletti intelligenciával.

Úgy tűnik, hogy nagybácsiként és unokaöccsként együtt élnek Ha-ban és Dal Po-ban.

InformációPinokkió
Értékelés8.1 (IMDb)
MűfajRomantika, dráma
Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2014. november 12. - 2015. január 15
RendezőJo Soo nyert, Shin Seung-woo
JátékosLee Jong-suk


Kim Young-kwang

5. W (2016)

A 2016-ban megjelent Jung Jae Yoon rendező tanítja a drámát W tehát Lee Jong Suk következő drámájának, bandájának az ajánlása.

A W: Két világ néven is ismert dráma egy elnevezett szívsebész történetét meséli el Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) aki egy ponton más dimenzióba kerül; a webtoon világa.

Akkor kezdődött, amikor Yeon Joo édesapja, a híres képregényalkotó hirtelen eltűnt, és Yeon Joo megpróbálta megtalálni.

Ebben a dimenzióban Yeo Joo találkozott Kang Cheol (Lee Jong Suk) akiről kiderült, hogy a Yeon Joo apja által készített képregénysorozat főszereplője.

A kettő közötti romantika lángjai akkor is megjelennek, amikor Yeon Joo megpróbálja megmenteni Kang Cheol életét apjától, aki megpróbálja megölni Kang Cheol karakterét képregényében.

InformációW
Értékelés8.1 (IMDb)
MűfajDráma, fantázia, romantika
Az epizódok száma17 epizód
Kiadási dátum2016. július 20. - szeptember 14.
RendezőJung Jae-yoon
JátékosLee Jong-suk


Jung Eugene

6. Idegen doktor (2014)

Koreai drámát keres egy orvosról, amelynek főszereplője Lee Jong Suk? Ha igen, akkor tényleg meg kell nézni ezt a drámát, az idegen doktor címmel, banda!

Ebben a drámában Lee Jong Suk játssza a szerepet Park Hoon, egy zseniális mellkasi sebész, akit gyermekkorában becsaptak és Észak-Koreába hoztak az apjával, aki szintén orvos.

Még így is, de ebben az országban találta meg végül a Park Hoon szerelmét, és randevúzott Song Jae Hee (jin Se Yeon).

Apja halála után Park Hoon és Jae Hee is megpróbált elmenekülni Dél-Koreába. Sajnos azonban Park Hoon elvesztette kapcsolatát szeretőjével, míg végül egyedül ment Dél-Koreába.

Egy jól ismert dél-koreai kórház orvosként folytatva hivatását, egy nap a Park Hoon-ot meglepte egy Jae Hee-hez nagyon hasonló beteg jelenléte.

InformációIdegen doktor
Értékelés7.4 (IMDb)
MűfajAkció, dráma, romantika
Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2014. május 5. - július 8.
RendezőJin Hyuk, Hong Jong-chan
JátékosLee Jong-suk


Park Hae-jin

7. Nincs légzés (2013)

Az előző címektől eltérően Nincs lélegzés a Seo In Guk és Lee Jong Suk című film, amely 2013-ban jelent meg bandában.

A világ úszó sportversenyeinek témáját figyelembe véve ez a film arról mesél Woo-sang (Lee Jong Suk) aki nemzeti úszó atléta, aki kénytelen volt elhagyni a nemzeti csapatot, mert eltalált egy ausztrál úszót.

Másrészről, Won-il (Seo In Guk) tehetséges úszó, aki úgy döntött, hogy abbahagyja szülei halálát, ami traumát és mély szomorúságot okozott neki.

Amíg egy nap a kettő közötti verseny megismétlődött, ráadásul láthatóan ők is beleszerettek ugyanabba a lányba, mégpedig Jung Eun (Kwon Yuri).

CímNincs lélegzés
Élő2013. október 30
Időtartam1 óra 58 perc
RendezőYong-sun Jo
ÖntvényLee Jong-Suk, Seo In-Guk, Kwon Yuri
MűfajRomantika, Sport
Értékelés6.5/10 (IMDb)

8. Légy velem (2010)

A következő ajánlást a film adta, Lee Jong Suk főszereplésével, címmel Maradj velem vagy ami más néven ismert Szellem.

Ez a horror műfaj egy omnibus koncepcióba van csomagolva, ahol egy film címén több történetszegmens szerepel.

Ebben a filmben Lee Jong Suk jelenik meg a negyedik szegmensben Tarot 3: A láthatatlan. Lee Jong Suk a Hyun Wook karakterét játssza, egy diákot, akinek egyszer kihívást jelent, hogy belépjen egy régi épületbe, amely egykori iskolaépület volt.

A kísértetjárta épületben Hyun Wook és két barátja különös eseményeket tapasztalt, többek között amikor beléptek egy osztályterembe, ahol egy diák holttestét találták.

CímMaradj velem
Élő2010. június 10
Időtartam1 óra 40 perc
RendezőJoachim Yeo, Jo Eun-Kyung, Hong Dong-Myung, Kim-Jho Gwang-Soo
ÖntvényLee ong-Suk, Han Ye-Ri, Lee Je-Hoon és mtsai
MűfajDráma, Horror
Értékelés5.4/10 (IMDb)

9. Iskola 2013 (2012)

Lee Jong Suk következő drámajavaslata a 2013. iskola. Ez a koreai dráma két tanár történetét meséli el, akik dfeladata, hogy Dél-Korea legrosszabb iskolájában tanítson.

Nemcsak a szemtelen diákokkal kell megbirkózni, ennek a két tanárnak tanítási stílusát is egymáshoz kell igazítania annak érdekében, hogy segítsen ebben az iskolában a diákoknak.

Mit szeretne látni Lee Jong Suk középiskolásként való megjelenése, csak azonnal nézze meg ezt a koreai drámát. Garantáltan nem sajnálom.

InformációIskola 2013
Értékelés7.7 (IMDb)
MűfajVígjáték, dráma
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2012. december 3. - 2013. január 28
RendezőLee Eung Bok és Lee Min Hong
JátékosLee Jong-suk


Jang Na Ra

10. A halál himnusza (2018)

Lee Jong Suk második koreai drámája Jaka ajánlása volt a japán megszállás alatt Dél-Koreában zajlik.

Itt Lee Jong Suk dramaturgot játszik, aki beleszeret egy megismert szoprán énekesbe, pedig már van felesége.

A dráma által kínált történetek és árnyalatok túl rosszak ahhoz, hogy ne hagyja ki. Ebben a drámában sok szomorú és romantikus jelenet van, amely megolvaszthatja a szívét.

InformációA halál himnusza
Értékelés7.1 (IMDb)
MűfajDráma, történelem, zene
Az epizódok száma6 epizód
Kiadási dátum2018. november 27. - december 4.
RendezőPark Soo Jin
JátékosLee Jong-suk


Park Seon Im

Tehát, ezek néhány ajánlás a legjobb Lee Jong Suk filmekhez és drámákhoz, amelyeket meg kell nézned, ha nagy rajongónak, bandának vallod magad!

Megtekintheti a ma széles körben elérhető filmstreaming platformokon keresztül, vagy letöltheti Lee Jong Suk drámáit és filmjeit a koreai drámaletöltő oldalakon.

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found