7 hát, hát és otthoni android gomb alkalmazás

Cserélő alkalmazást keres a Vissza vagy a Kezdőlap gombra egy hibás HP navigációs gomb helyettesítésére? Nézze meg a következő vissza és visszatér gomb-listát!

Akkor mindenképpen szükséged van a Vissza gomb alkalmazásra, ha az Android mobiltelefon Vissza vagy Vissza gombja megsérült vagy hiba tehát nem használható.

Ezeknek a gomboknak a szerepe nagyon fontos, csakúgy, mint a Home gomb és számos más navigációs gomb. Mert csak ezekkel a gombokkal teheti meg többfeladatos a mobiltelefonoddal.

Ha a navigációs gomb megsérült, le kell töltenie az alkalmazást, hogy a mobiltelefonját rendesen használhassa. Itt található az ajánlások listája Vissza gomb alkalmazás vagy Vissza és Otthon!

1. Navigációs sáv segítő érintősáv

Fotóforrás: play.google.com

Navigációs sáv segítő érintősáv a legnépszerűbb Android Vissza gomb alkalmazás, és leggyakrabban a sérült fizikai gombok helyettesítésére szolgál.

Ez az alkalmazás teljes navigációs gombokat tartalmaz, különösen fontos gombokat, például a Kezdőlap, Vissza és Legutóbbi alkalmazások gombokat. Az ApkVenue nagyon ajánlja ezt az alkalmazást.

Számos egyéb funkciót is kaphat, mint például a bekapcsológomb-csere funkció, értesítések, mobiltelefon-képernyőképek, osztott képernyő és alkalmazások kiválasztása. Nem érdekes?

RészletNavigációs sáv segítő érintősáv
FejlesztőSegítő Touch Team
Felülvizsgálat4,3 (összesen 88 500)
Méret8,2 MB
Telepítse5,000,000+
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb

Töltse le az alábbi navigációs sáv segítő érintősávot:

Apps Utilities Assistive Touch Team LETÖLTÉS

Töltse le a Navigációs sáv segítő érintősávját a Play Áruházból.

2. Home gomb

Fotóforrás: play.google.com

Ha problémája a beragadt vagy elhalt Home gomb, akkor használhatja az úgynevezett alkalmazást Home gomb ez nagyon hatékony.

Érdekes módon ebben az alkalmazásban egy érintőszínnel jelenik meg, amely akkor jelenik meg, amikor megérintjük. Ez a gomb a képernyő alsó részén található.

Csak egyetlen érintéssel használhatja a benne található összes funkciót. Megváltoztathatja vagy megváltoztathatja a gomb színét, méretét, magasságát és szélességét, valamint a gomb rezgését is.

RészletHome gomb
FejlesztőNu-kob
Felülvizsgálat4,4 (összesen 1 125)
Méret2,7 MB
Telepítse100,000+
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb

Töltse le az alábbi Home gombot:

Töltse le a Nu-Kob Apps Utilities alkalmazást

Töltse le a Kezdőlap gombot a Play Áruházból.

3. Többfunkciós Home gomb

Fotóforrás: play.google.com

Egyéb Vissza és Kezdőlap gomb alkalmazások Többfunkciós Home gomb. Különösen akkor használhatja ezt az alkalmazást, ha a telefon képernyővédője megsérült, ami befolyásolja a gombok működését.

Ez az alkalmazás megjelenít egy virtuális gombot, amely a mobiltelefon képernyőjének közepén található, például a Kezdőlap gombot. De a funkció nem csak a Kezdőlap gomb, tudod, banda!

Például dupla koppintással elérheti a Vissza vagy a Vissza gombot is. Ezután, ha megérinti és egy ideig lenyomva tartja, elérheti a Legutóbbi alkalmazás gombot.

RészletTöbbfunkciós Home gomb
FejlesztőSylvain Lagache
Felülvizsgálat4,5 (összesen 17 492)
Méret3,5 MB
Telepítse1,000,000+
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb

Töltse le az alábbi többfunkciós Home gombot:

Letöltés Apps Utilities Sylvain Lagache

Töltse le a Multi-action Home gombot a Play Áruházból.

4. Könnyű érintés

Fotóforrás: play.google.com

Easy Touch hasonlóan az iPhone Vissza gomb alkalmazásához, amely az Assistive Touch nevet viseli. Az általa hordozott funkciók szintén hasonlóak az alkalmazáshoz.

Ez az alkalmazás egy virtuális gombot biztosít, amely mindig látható a mobiltelefon képernyőjén. Használatához csak érintse meg a gombot, és megjelenik a különféle fontos gombok és menük, például a Kezdőlap és a Képernyő lezárása.

Könnyedén lezárhatja a képernyőt anélkül, hogy egyáltalán megérintené a fizikai gombokat. Természetesen alternatíva lehet, ha gondja van a gomb megnyomásával.

RészletEasy Touch
FejlesztőApplication Dev Team
Felülvizsgálat4,2 (összesen 16 841)
Méret5,4 MB
Telepítse1,000,000+
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb

Töltse le alább az Easy Touch alkalmazást:

Apps Utilities Application Dev Team LETÖLTÉS

Töltse le az Easy Touch alkalmazást a Play Áruházból.

5. S9 navigációs sáv (nincs gyökér)

Fotóforrás: play.google.com

S9 navigációs sáv (nincs gyökér) alkalmas azoknak, akik szeretnének egy közönséges mobiltelefont, amelynek ízelítője a HP zászlóshajó A Samsung az S sorozatban.

Mivel, ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás megjelenít egy navigációs gombot, hasonlóan ahhoz a gombhoz, amely a Samsung S9 Vissza gomb alkalmazás tulajdonosa, amely meglehetősen népszerű.

Annak ellenére, hogy funkcionálisan nem teljesen pontos, mégis élvezheti az alkalmazásban elérhető különféle hasznos funkciókat.

Anélkül, hogy gyökeret kellene gyökereznie, az S9 Navigációs sáv alkalmazás elég optimális minden típusú Android telefon használatához, mert a fejlesztő számos frissítést kínál.

RészletS9 navigációs sáv
FejlesztőMegaVietbm
Felülvizsgálat4,4 (összesen 13 023)
Méret2,7 MB
Telepítse500,000+
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb

Töltse le az alábbi S9 navigációs sávot:

Töltse le a MegaVietbm Apps Utilities alkalmazást

Töltse le az S9 navigációs sávot a Play Áruházból.

6. Zóna AssistiveTouch

Fotóforrás: play.google.com

Zóna AssistiveTouch hasonló a Quick Ball alkalmazáshoz, amely navigációs funkciókat és parancsikon különféle fontos gombok az Androidon, amelyek lebegnek a képernyőn.

Ezt az alkalmazást akkor is alternatívává teheti, ha a mobiltelefonjának vannak fizikai gombjai, amelyeken elakadás vagy hiba jelei mutatkoznak.

Az alkalmazás gombjai könnyen mozgathatók, hogyan tartsuk lenyomva a kívánt gombot húzás vagy csúsztassa. Ujjaival is beállíthatja.

RészletZone Assisstive Touch
FejlesztőMixiaoxiao Team
Felülvizsgálat4,0 (összesen 3 791)
Méret1,1 MB
Telepítse100,000+
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb

Töltse le az alábbi Zone Assisstive Touch alkalmazást:

A MixiaoxiaoTeam Apps-segédprogramjai LETÖLTÉS

Töltse le a Zone AssistiveTouch alkalmazást a Play Áruházból.

7. Vissza gomb (nincs gyökér)

Fotóforrás: play.google.com

Ahogy a neve is mutatja, alkalmazás Vissza gomb (nincs gyökér) navigációs kijelzővel rendelkezik, amely számos fontos gombot tartalmaz, anélkül, hogy előbb rootolni kellene az Android telefonját.

Annak ellenére, hogy a név Vissza gomb, ami a Vissza gombot jelenti, ez nem jelenti azt, hogy ez az alkalmazás csak a Vissza gombot adja meg. Mivel ez az alkalmazás aktiválhatja a gombot vissza, itthon, és friss.

A Vissza gomb letöltésével számos teljes beállítást élvezhet, kezdve a vízszintes vagy függőleges helyzet megváltoztatásától, zár helyzetét, a gomb átlátszóságának beállításához.

RészletVissza gomb (nincs gyökér)
Fejlesztőogapps
Felülvizsgálat4,2 (összesen 32 856)
Méret1,5 MB
Telepítse5.000.000+
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb

Töltse le a Vissza gombot (nincs root) a Play Áruházból.

Nos, ennyi volt a Vissza, a Kezdőlap és a Legutóbbi gombok helyettesítő alkalmazásainak listája az Android számára legjobb és ingyenes, amit érdemes kipróbálni.

Annak ellenére, hogy az alkalmazás egy alternatív megoldás, amikor az Android telefon fizikai gombjai megsérültek, nincs semmi baj azzal, ha új dolgokat próbál ki egy nem sérült mobiltelefonon.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Frieda Isyana