hogyan kell használni a legújabb hamis GPS 2020-at

A hamis GPS használata meglepően egyszerű! Hamis helyet a Fake GPS segítségével a következő módszerekkel hozhat létre.

A hamis GPS használatát manapság sokan keresik. Kiderült, hogy sokan hamis helyeket akarnak különféle dolgok miatt.

A GPS valóban az egyik alapvető jellemzője az okostelefonnak. Az okostelefonokon található GPS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helymeghatározó funkcióval megismerjék, figyelemmel kísérjék és nyomon kövessék más okostelefon-felhasználók tartózkodási helyét.

Jellemzők hely megosztása a különféle alkalmazásokban lehetővé teszi a helyinformációk megosztását is, ha éppen ezen a helyen tartózkodik.

De néha vannak olyan emberek, akik szeretnének egy kicsit ugratni hely manipulálása. Legyen szó csak egy barát tréfálásáról, vagy hazudni a barátjának.

Nos, ha Ön is ki akarja próbálni, használhatja a Fake GPS alkalmazást. Hogy tisztább legyek, itt elmagyarázzuk hogyan kell használni a hamis GPS-t.

Hogyan használjuk a hamis GPS-t (kiegészítve a hamis GPS-alkalmazások ajánlásaival)

Szeretne manipulálni egy helyet, és elmondani egy barátjának vagy barátnőnek, hogy elhitesse velük? Ha igen, akkor kihasználhatja a legjobb Fake GPS alkalmazás előnyeit.

Nos, az ApkVenue ezúttal alaposan megvitatja, hogyan kell használni a hamis GPS-t a Vivo, az OPPO és mások számára az alábbi bemutatóban. Nézd meg!

Hogyan használjuk a hamis GPS-t

Dilemmának kell lennie, ha alkalmanként hamis helyeket szeretne létrehozni, de nem akarja meggyökerezni az okostelefon garanciáját.

Nem kell aggódnia, mert követheti a hamis GPS aktiválásának bemutatóját a Samsung, a Xiaomi és más HP márkák nélkül gyökér a következő, banda. Figyelj, menjünk!

1. lépés: Telepítse a hamis GPS helymeghatározó alkalmazást - úszó

  • Először telepítse az alkalmazást. Itt az ApkVenue használja az alkalmazást Hamis GPS hely - úszó.

2. lépés: Lépjen be a Beállítások menübe

  • A telepítés befejezése után lépjen be a menübe Beállítások. válassza Fejlesztői beállítások.

3. lépés: Engedélyezze az álhelyzetet

  • Ebben a szakaszban meg kell tennie, hogyan aktiválja a Mock Location lehetőséget az opció kiválasztásával Válassza ki az álhelyzet alkalmazást.

4. lépés: Válasszon egy úszó alkalmazást

  • Hogyan kell használni a hamis GPS-t a WhatsApp-on vagy más legjobb csevegőalkalmazásokon, amelyek közül a következő az alkalmazás kiválasztása Úszó.

5. lépés: Válasszon hamis helyet

  • A hely megjelenik a képernyő bal felső sarkában. Azonnal eldöntheti hamis hely kívánatos, banda.

  • Ebben a szakaszban biztosan nem tudja megtenni a hamis GPS aktiválását anélkül, hogy aktiválna egy hamis helyet.

Kész, deh! Könnyű, igaz? Könnyen létrehozhat hamis helyet egy Android vagy iPhone mobiltelefonon, és természetesen nem kell rootolnia, bandáznia.

Hamis GPS alkalmazás funkciók

  1. Egyszerűen tréfálni a barátaidat, mert bárhová elküldheted a helyed a világon.

  2. Mert hogyan kell használni a hamis GPS-t a mobil legendákhoz, azt is követheti, hogy miként lehet a Fake GPS ML-t korábban használni ML-játékok vagy más, GPS-t igénylő játékok lejátszásához.

  3. Hozzon létre egy tuyul-fiókot az online motorkerékpár-taxisok számára, hogy a sofőrök bárhová mozoghassanak, ahová csak akarnak, így mindig sok megrendelést kapnak.

A legjobb hamis GPS-alkalmazás

A Floater alkalmazáson kívül még számos más Fake GPS alkalmazás létezik, amelyek segítségével kipróbálhatja a Fake GPS módszert, hogy a szerver, banda ne észlelje.

Ezután mik az ajánlások a legjobb hamis GPS-alkalmazás Android-on kipróbálhatja? Csak ellenőrizze az alábbi listát!

1. Hamis GPS hely - Hola

A Hola ismertebb nevén VPN-alkalmazás, de ennek az izraeli székhelyű cégnek van egy hamis GPS-alkalmazása is, mégpedig Hamis GPS hely Hola.

Amellett, hogy barátai tréfálkozására használható, a legújabb hamis GPS-alkalmazások egyikével más felhasználók is megtalálhatók bizonyos helyeken.

Például, ha a helyét Japánban állítja be, akkor a barátok keresése alkalmazásban ajánlott emberek az adott országban tartózkodó embereket is megjelenítik.

RészletHamis GPS hely - Hola
FejlesztőHola VPN Ltd.
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret3,8 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.1/5.0

Töltse le a hamis GPS helymeghatározást - Hola itt.

2. Hamis GPS hely - úszó

A következő ott van Hamis GPS hely - úszó. Használatakor hamis GPS elhelyezkedés Ez az APK lebegő nézetet képes megjeleníteni, állítható méretben.

Így azonnal használhatja a Fake GPS-t elhelyezkedés Annak érdekében, hogy könnyebben beállítsa a hamis helyet, anélkül, hogy fel kellene nyitnia más alkalmazások fedelét, banda.

A Floater számos más érdekes funkcióval is rendelkezik, kezdve a használt helyek történetétől, a kedvenc helyek mentésétől a megjelenés módosításáig.

RészletHamis GPS hely - úszó
FejlesztőGyors fejlesztők
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret2,8 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés (Play Áruház)3.8/5.0

Töltse le a Fake GPS Location - Floater oldalt.

3. Hamis GPS

Val vel Hamis GPS, megpróbálhatja használni a hamis GPS-t az OPPO A3-as vagy más mobiltelefonokon, hogy a mobiltelefon olyan legyen, mint a világ bizonyos helyein. Csak válassza ki a kívánt helyet!

Szinte az előző Fake GPS APK alkalmazáshoz hasonlóan, az alkalmazás megfelelő futtatásához aktiválnia kell a funkciót Hely gúny a fejlesztési beállításokról.

A méret szintén nem túl nagy, ami csak 7,1 MB. Tehát nem kell attól tartania, hogy okostelefonjának teljesítménye még korlátozott specifikációk mellett is megszakad.

RészletHamis GPS
FejlesztőByteRev
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret7,1 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.3/5.0

Töltse le a hamis GPS-t itt.

4. Hamis GPS hely

Eközben azok számára, akik a hamis GPS használatát keresik a Xiaomiban, letölthetik az alkalmazást is Hamis GPS hely ezt, banda.

Ez a Lexa által kifejlesztett alkalmazás intuitív és könnyen használható felülettel rendelkezik. Hamis helyet is létrehozhat két kattintással.

Ezenkívül az online hiányzásokra szánt Fake GPS alkalmazás, amelyet több mint 10 millió alkalommal töltöttek le, jól működhet olyan okostelefonokon is, amelyek nem gyökereztek, vagy még nem.

Ha azonban rootolt okostelefonra van telepítve, akkor további beállításokat adhat meg a Hamis GPS hely. Nem érdekes?

RészletHamis GPS hely
FejlesztőLexa
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.6/5.0

Töltse le hamis GPS helyét itt.

5. Saját hely

Saját hely egy hamis GPS alkalmazás nélkül gyökér ami azoknak megfelelő, akik korlátozott specifikációjú okostelefont használnak a kis mérete miatt, amely 7 MB.

A több mint 5 millió alkalommal letöltött alkalmazást a Fejlesztési beállítások Mock Location szolgáltatásával lehet aktiválni a Fake GPS beállításához.

Ennek ellenére ez az ingyenes hamis helymeghatározó alkalmazás, amelyet az Andev fejlesztő készített, szintén jól fut, és kezdőknek, bandáknak könnyen használható.

RészletSaját hely
FejlesztőAndev
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
MéretVáltakozik
Letöltés4 000 000 és több
Értékelés (Play Áruház)4.3/5.0

Töltse le a Saját pozíciót innen.

Ennyi volt hogyan kell használni a hamis GPS-t gyökér nélkül, hamis GPS alkalmazás-ajánlásokkal együtt. Használhatja ezt a módszert, ha orrba akar szállni, vagy tréfálkozik a barátaival.

De ne feledje, ne vigye túlzásba, és ne használja főleg partnerének megtévesztésére. Később, ha elkapják, még rosszabb is lehet. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.