5 legjobb szellemfogó játék 2017, légy megbízható szellemvadász

A legjobb szellemfogó játék az Androidon. Alkalmas azok számára, akik szeretik a horror műfajú játékokat.

Ghost az ijesztő lény akik körülöttünk kóborolnak. Jelenléte minden bizonnyal nagyon ijesztő és zavaró is lesz, ha láthatjuk. Gondoltad volna gyökérhez mindegyikük? Ha a valós világban nem tudja megtenni, miért nem csatlakozik a szellemek vadászatához ezzel az 5 Androidos horror játékkal?

Csak egy okostelefonra van szüksége, hogy részt vegyen ebben az izgalmas és szórakoztató kalandban. Ha érdekel, gyere elkapni a szellemeket akik együtt barangolnak Ez az 5 horror játék Androidra. Garantáltan izgalmas és izgalmas!

  • 5 démon a horror játékokban, amelyek a leginkább idegesítőek
  • Most megjelent, FPS Horror Outlast 2 játék PC-n Azonnal elrabolva!
  • Mivel az Outlast játékok annyira ijesztőek, vannak speciális pelenkák!

Fogd el a Vándor Szellemet! Íme az 5 legjobb GhostBuster játék 2017-re

1. Szellemirtók: Slime City

Játékok által kínált Activision Publishing, Inc. küldetése a város megmentése New York és Manhattan paranormális tevékenységtől és szellemek támadásaitól. Itt csatlakozol a csapathoz Szellemirtók hogy levadássza a szellemeket és jutalmat szerezzen.

A csapatmunka a legfontosabb. Hűvös és tiszta grafika tegye még érdekesebbé ezt a játékot. 165 MB fájlmérettel, ezt a játékot Android 4.0-on vagy újabb operációs rendszerrel játszhatod.

2. Playmobil Ghostbusters

Playmobil Szellemirtók meghívja Önt, hogy válasszon vagy alakítson saját csapatot, hogy elkapja azokat a szellemeket, akik a kitört tűz miatt mentesek a fogva tartó egységtől. A te feladatod az elkapni az összes szellemet és vigye őket egy új fogvatartási egységbe.

Ez a játék használja időzítés ami valahányszor elfogy, lesz több és több megjelenő szellemek. Menekülhet, miután sok szellemet elkapott a tűzoltóság oszlopainak használatával. Ez az izgalmas játék letöltheti kis fájlmérettel és könnyű súlygal.

3. Ghost Go

Ghost Go megnézzük őket a Ghost Radar. A fényképezőgéppel nyissa ki a függönyöket egy másik világba. Módot választva démonvadászrá válhat Ghost Radar pszichés akarsz.

4. Szellemvadász a város szimulátorában

A következő az a horror játék, amelyet az ajánlott Vasya Bond és letöltötték több mint egymilliószor. Ez a játék meghívja Önt a parkok, házak és utak körül kóborló szellemek vadászatára.

A szellemek fognak mindenhol felbukkan hátborzongató formával. Ön el kell kapnia a város összes szelleme a kiválasztott fegyverekkel, hogy megvédjen mindenkit, akit szeret.

5. Ghost Train Subway Simulator

Játékok Aploft ez felruház metró amely tele van szellemekkel. Ez a vonat átlátszó és lehetővé teszi lásd mi folyik itt a láb alatt.

Itt kell elkapni a szellemeket és a zombikat támadás érmék és készpénz gyűjtésére, majd új vonatok kinyitására. Ezt a játékot letöltötték több mint 10 ezerszer kb. fájlmérettel 72 MB.

Tehát, ez az 5 szellemfogó horror játék az Android számára, amelyet kipróbálhat, ha nagyon szereti a horror játékokat. Az öt játék közül melyiket szeretné játszani? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found